ersanayaz
Kamp I
Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim???
istemese de FAZLA FAZLA bir sürü evrak verdim.
Verdiğim evraklar şunlar
-ssk giriş bildirgesi, 2008 den beri asgari ücretle yatan hizmet dökümü,sigortalı hizmet listesi vs.
-Asgari ücretle yatan maaş bordrosu
-2 tane kredi kartımın fotokopisi ve birinin 4000 tl limiti olduğuna dair kredi kartı dökümü hatta fazladan yatırmıştım.
-3 tane araç.Her birinin ise türkiye sigortalar birliğinden değerini gösteren değerleri koydum toplamda 83000tl değer.
-Kendi üzerimde 7000 tl olduğuna dair hesap.
-İşyeri babamın işyeri.Vergi levhasında göstediğimiz 2011 kazancı 15000tl.Babamın işyerinin banka hesapları oynarlı 20-30.000tl gelip gitmiş vs.ama unuttum babamın 500.000tl lik hesabı olduğunu koymayı unuttum.
-Sabıka kaydı,İkametgah belgesi ve nufus kayıt örneğini koydum.
-Açıköğretimde okuduğuma dair öğrenci belgem.
-Araçla gideceğime dair ve multiple istediğime dair belge. Aracı 3 aylık yeşil trafik sigortası yaptım 350 tl ve uluslararası ehliyetmi de koydum.
-Seyahat aralıklarım 6 gün koydum.
FAZLA FAZLA EVRAK KOYDUM.
-İlk vizem fransa müddet 1ay 10 gün kalış 15 gündü.Ayrca Sürekli gürcistan ermenistan ve Azerbaycan damgaları var pasaportumda belki referans sayılır.Çünkü gezginim ben.
Sizce giriş müddeti 1 sene ve en az 60 gün kalışlı vize alır mıyım hollanda'dan?i-datadan başvurdum.Vize formunda 1 sene talep ettim çok girişli
Eskisini bu kadar detaylı hazırlamamıştım.
Yardımcı olun 1 senelik geçerlilik olmasa da 6 ay geçerlik istiyorum.
Sizin aldığını şengen geçerlilik ve kalış sürelerini de yazar mısınız? 1. 2. 3. vize diye.
Yorumlarınızı bekliyorum
Ve siz bu kadar detaylı hazırladınız mı?
istemese de FAZLA FAZLA bir sürü evrak verdim.
Verdiğim evraklar şunlar
-ssk giriş bildirgesi, 2008 den beri asgari ücretle yatan hizmet dökümü,sigortalı hizmet listesi vs.
-Asgari ücretle yatan maaş bordrosu
-2 tane kredi kartımın fotokopisi ve birinin 4000 tl limiti olduğuna dair kredi kartı dökümü hatta fazladan yatırmıştım.
-3 tane araç.Her birinin ise türkiye sigortalar birliğinden değerini gösteren değerleri koydum toplamda 83000tl değer.
-Kendi üzerimde 7000 tl olduğuna dair hesap.
-İşyeri babamın işyeri.Vergi levhasında göstediğimiz 2011 kazancı 15000tl.Babamın işyerinin banka hesapları oynarlı 20-30.000tl gelip gitmiş vs.ama unuttum babamın 500.000tl lik hesabı olduğunu koymayı unuttum.
-Sabıka kaydı,İkametgah belgesi ve nufus kayıt örneğini koydum.
-Açıköğretimde okuduğuma dair öğrenci belgem.
-Araçla gideceğime dair ve multiple istediğime dair belge. Aracı 3 aylık yeşil trafik sigortası yaptım 350 tl ve uluslararası ehliyetmi de koydum.
-Seyahat aralıklarım 6 gün koydum.
FAZLA FAZLA EVRAK KOYDUM.
-İlk vizem fransa müddet 1ay 10 gün kalış 15 gündü.Ayrca Sürekli gürcistan ermenistan ve Azerbaycan damgaları var pasaportumda belki referans sayılır.Çünkü gezginim ben.
Sizce giriş müddeti 1 sene ve en az 60 gün kalışlı vize alır mıyım hollanda'dan?i-datadan başvurdum.Vize formunda 1 sene talep ettim çok girişli
Eskisini bu kadar detaylı hazırlamamıştım.
Yardımcı olun 1 senelik geçerlilik olmasa da 6 ay geçerlik istiyorum.
Sizin aldığını şengen geçerlilik ve kalış sürelerini de yazar mısınız? 1. 2. 3. vize diye.
Yorumlarınızı bekliyorum
Ve siz bu kadar detaylı hazırladınız mı?