Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,921

dalyan

Zirve
Arac Malkara sağlık ocağı ambulansıdır.
2 sene önce ben topladım,zaten araç neredeyse hiç kullanılmamıştı 30000km deydi.
Aracın orjinal rengi beyazdır,haki yeşil renge ben çevirdim.
Araçta çakarlar,megafon,siren sistemi,teyp kolon ve brc lpg sistemi vardır.(kmde 50krş)
Kaput üstü stepne takılmıştır, motordan bağımsız çalışan kasa içi ısıtma vardır.
2 yılda sadece debriyaj üst merkezi değişti(kesinlikle üzmez)
Sıfır ayarında arazi lastikleri.
100 amper yiğit akü yeni.
Sadece hafta sonları çiftliğe gidiş gelişlerde kullanılmakta.
Tarz değişikliğinden verilecektir,karavan yapımına uygundur,ideal kamp aracıdır.
Arkadaşlar ben üçe beşe bakmadan vericem aracı,2 sene önce bana 14.000tl ye maloldu.
13.500den düşürdüm kıssa sürede satılsın diye pazarlıksız 10.000 tlye vericem.
Üzerine makul ölçülerde fark verilerek farklı arazi araçları takası olabilir.
Araç dediğim gibidir kesinlikle şüpheniz olmasın.
Alacak kişiye hayırlı olsun
Gsm 0534 821 22 41

Etiketler
Çok güzel fiyat. Param olsa alır kapının önüne koyardım hiç düşünmeden... Hayırlı satışlar...

sword7' Alıntı:
Çok güzel fiyat. Param olsa alır kapının önüne koyardım hiç düşünmeden... Hayırlı satışlar...

Haklısınız kaçıralacak araç değil,zaten bir müddet tutacağım satıldı satıldı,satılmazsa ilanı kaldıracağım.
Çok teşekkürler..

ister karavan yap ister kasayı at offroad yap bu fiyata revizyon görmüş bir araç bulmak gerçekten zor
kilometrede 33000 de
tek dezavantaj lpg sanırım ama defender zevkini tadacaklara bence iyi fırsat hayırlı satışlar

Çok düzgün alanın hiç masraf etmede uzun seneler kullana bileceği araç bence. defender e ihtiyacı olanın kaçırmaması gerekir. Araç ben buradayım diyor ,benzinli (lpg) olması kusur sayılmaz 4x4 kullanmak ayrı bir zevk,adrenalin altında o gücü hissetmek bambaşka, bunları yaşamak isteyen ince yakıt hesabı yapmaması gerekir.Araç güzel renk çok yakışmış km 33000 fiyat harika, daha ne olsun. hayırlı satışlar Arkadaşım.

Arkadaşlar araç satılmakdan vaz geçilmiştir,
Yurdum insanı :smiley: Malum siteyede koymuştum ilanı şu 2-3 günde o kadar çok arayan olduki ve öyle acayip teklifler geldiki bazen gerçekten inanamadım duyduklarıma ne ben burda anlatayım nede siz okuyun çünkü anlatsam hadi canım o kadarda olmaz ufak at diyebilirsiniz.Bu akşam hanımla marmara ereğlisine rakı balık yapmaya gittik bir an düşündüm ya oğlum sen manyakmısın eline geçmiş böyle bir araç arabadan farkı yok gidişi lpg olsa dahi çekişi muazzam.Bu araç dizel ve 5 kapı binek olsa 3000tllik vinç vs atsam 40000 istenen araçlardan fazlası var eksiği yok ne diye başına iş açacaksın satacaksın dedim.Şimdi bunları neden yazdım oraya gelelim insanımızı öyle bir hale getirmişlerki inanılacak gibi değil,öyle bir sistem kurulmuşki bu memlekette insanımızın kafası gerçekten karışmış.Yazık!Benim yaşım 44,çok şükür şu fani dünyada tüm dünyalığım ziyadesiyle mevcut ve baba parası değil çalışarak yaptım öyle değer bilmeyecek bir adam değiliz,İşte biraz eserikliyiz öyle esti birazda maymun iştahlı birisiyim sıkıldım araçtan bu bir fırsattı öylesine satalım elimizde de şişmesin malum ambulans kasa biraz zordur satışı onun için 10bin dedim ama demez olaydım pişman ettiler inanın.En güzeli ben çiftliğe yerleşip insanlardan tamamen uzaklaşıp o şekilde hayatıma devam edeceğim.

dalyan' Alıntı:
Yurdum insanı :smiley: Malum siteyede koymuştum ilanı şu 2-3 günde o kadar çok arayan olduki ve öyle acayip teklifler geldiki bazen gerçekten inanamadım duyduklarıma ne ben burda anlatayım nede siz okuyun çünkü anlatsam hadi canım o kadarda olmaz ufak at diyebilirsiniz.Bu akşam hanımla marmara ereğlisine rakı balık yapmaya gittik bir an düşündüm ya oğlum sen manyakmısın eline geçmiş böyle bir araç arabadan farkı yok gidişi lpg olsa dahi çekişi muazzam.Bu araç dizel ve 5 kapı binek olsa 3000tllik vinç vs atsam 40000 istenen araçlardan fazlası var eksiği yok ne diye başına iş açacaksın satacaksın dedim.Şimdi bunları neden yazdım oraya gelelim insanımızı öyle bir hale getirmişlerki inanılacak gibi değil,öyle bir sistem kurulmuşki bu memlekette insanımızın kafası gerçekten karışmış.Yazık!Benim yaşım 44,çok şükür şu fani dünyada tüm dünyalığım ziyadesiyle mevcut ve baba parası değil çalışarak yaptım öyle değer bilmeyecek bir adam değiliz,İşte biraz eserikliyiz öyle esti birazda maymun iştahlı birisiyim sıkıldım araçtan bu bir fırsattı öylesine satalım elimizde de şişmesin malum ambulans kasa biraz zordur satışı onun için 10bin dedim ama demez olaydım pişman ettiler inanın.En güzeli ben çiftliğe yerleşip insanlardan tamamen uzaklaşıp o şekilde hayatıma devam edeceğim.

Bence çok haklısınız. Size gelen o teklifleri tahmin edebiliyorum. Ben 2000 honda cr-y'i satılıga çıkardıgımda açıklamalar kısmına not düştüm 2002 ve 2006 cr-v ile takas olur diye. Birisi yetmiş küsür ford münibüsün dışını komple tahta kaplamış bir kaldırıma sabitlemiş köfteci arabası yapmış ve bana e-mail atmış takas düşünürsen beni ara ''GARDAŞ'' diye. Şimdi siz olsanız ne derseniz?

Elin iyisinden sizin kötünüz çok çok iyidir ki sizin aracınız da çok güzel kaçırılmayacak bir araç. Bence de insanlardan bazen uzak durmak gerekiyor.

Herşey gölünüzce olsun.

Valla.

Moderatör olarak araç benim oldu demek isterdim açıkçası.
:smiley:

Malum siteden gelen teklifleri burada paylaşın lütfen.
Gülelim biraz .

Ynt: Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender

Bende bu tekliflerden çok var. Müsadenizle bir tane daha paylaşayım o zaman.

İlk aracım Lada nivayı satarken Ordu'dan birisi aradı biraz konuştuk ve bende Ordu'lu olduğumu söyledim. Karşımdaki kişi ile konuşmamız şöyle gelişti:

X kişi- Ooo madem hemşeriyiz bu iş tamadır, sen arabayı kamyona yüklet Ordu'ya gönder. Satışını sonra hallederiz.

Ben - Olmaz öyle şey beyfendi. Zeytin peynirmi satıyoruz. Gel arabanın satışını al ne yaparsan yap.

X kişi- Bana bak yoksa sen pavyoncumusun?

Ben - Ne alakası var beyfendi?

X kişi- Ankara'daki Ordu'lular hep pavyoncudur da!

Ben - ??? Hayır ben pavyoncu değilim, memurum. Arabayı satmaktan vaz geçtim dedim ve kapattım.

Bir de telefonla arayan kişi;
"Abi ben esnafım yap bi güzellik, ekmek paramız çıksın"
dedimi nevrim dönüyor. :smiley:
Modern zaman dilencileri....... ;D

dalyan' Alıntı:

en doğrusunu yapmışsınız bence insanlarla ugraşmak cok zor inkanım olsa şu an yerleşime en uzak noktaya gider orda yaşarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR