Arama sonuçlarınız

1. J

Gaziantep Kayacık Barajı Keşif Gezisi (9 Ağustos 2009 )

Ynt: Gaziantep Kayacık Barajı Keşif Gezisi (9 Ağustos 2009 ) Arkana baglayıp cektigin cj nin bi takla atmadığı kalmış Göktuğ abi =).Bi sağa bi sola savrulmuş =).

2. J

Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009) Valla abi hep bizim gezdigimiz yaylalarda gezmişsiniz.Çok guzel bir gezi olduguna eminim.
  3. J

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? akrepten.

4. J

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Ya sonra?
  5. J

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Hadi ya..bak sen şu işe.

6. J

1990 Üç Kapı Pajero'mu Hangi Araç ile Değiştirmeliyim ?..

Ynt: 1990 Üç Kapı Pajero'mu Hangi Araç ile Değiştirmeliyim ?.. 4 kapo pajero derim o zaman.yada bitane zj.

7. J

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009) ladanızda yerinizde cok guzelmiş.dogayla iç içe bir meslek daha ne istenir ki.
  8. J

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? heyecanlı.yarın gece bodruma gdiyorum =)
  9. J

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kerpeden geldim yorgunum.ama bu akşam izmit fuarına gidcegim içinde heyecanlıyım ;D

10. J

1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel ) bende resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.guzel yapılmış disco lar her zaman ilgimi çekmiştir.kolay gelsin.

11. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Cj7 diyince Tuncay abininkini tek geçerim ve tabi Uğur abininkinide.
  12. J

Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım

Ynt: Güzel Türkçe'mizi Güzel Kullanalım Helal olsun Göktuğ abi.Çok doğru bir noktaya değinmişsin.

13. J

İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) o yeşil rescue team yazan pajeronun sahibini tanıyorum.gercekten bu işlerin içinde olan bir abimizdir.sosder den tanısıyoruz.yani gecen sene jimny ile o camurda yaptıgı sovu bilmesem harbi arabası gitmiyor diyecegim ama...
  14. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? hayvanımı uzun zamandır calıstırmıyordum bastım marsa tık yok takviye ettik akusunu calıstı hemen.birazcık gezdim oturdum yanına sesini dinledim sonrada yerine koydum.
  15. J

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? cok heyecanlı ve cok mutlu cunku babamdan sözü aldım kros konusunda ;D

16. J

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... lean
  17. J

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) tebrikler batuhan.
  18. J

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? beni içtiklerim degil içerken dusunduklerim sarhos ediyor ;D

19. J

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ;D ölüm
  20. J

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aynen aynen.bende sok oldum internette haberini gorunce.ağlıcaktım nerdeyse. bitkin ve üzgün

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri