Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,014

serkan şen

* SAKARYA *
Yer
HENDEK/SAKARYA
Telsiz Çağrı Kodu
TA2LSS
Sakarya İli Akyazı İlçesi'ne bağlı Acelle ve Sultanpınarı yaylaları;Akyazı Mudurnu yolu üzerinde Beldibi köyünden geçilerek Boztepe köyü takip ediliyor ve Acelle yaylasına ulaşılıyor.Acelle yaylasından Sultanpınarı yaylasına geçiş yapılıyor.Sultanpınarı yaylasının yakınlarında Bolu Göynük'e bağlı yaylaları görebiliyorsun.Biz gezimize Sakarya Hendek'ten başlayıp Akyazı Üzerinden geçerek Mudurnu yoluna ulaştık ve Beldibi üzerinden yaylalara çıktık.Yolu devam ettirip Sakarya Taraklı'ya kadar ulaştık buradan Sakarya Geyve yolundan Pamukova'ya da uğradıktan sonra Adapazarı üzerinden tekrar Hendek'e döndük.Toplam yolculuğumuz 210 km sürdü.Keyifli bir yolculuktu ....Sultanpınarı Yaylasını özellikle görmenizi tavsiye ederim.Günü birlik gezlere müsait ayrıca konaklamak için kamp alanları müthiş ve heryerden su fışkırıyor.Harika bir yer...

acelle1.jpg

ac2.jpg

ac3.jpg

ac4.jpg

Etiketler

Ynt: Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009)

Fotoğraf makinasının tarih kısmı yanlış programlanmış,tarih sizi yanıltmasın.Tarih 08.08.2009

Ynt: Sakarya, Akyazı - Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları Keşif Gezisi (08 Ağustos 2009)

acelle yaylasinda kamp yapmistim, hatta kamp yapicakdim sonbaharda koyluler olurmu oyle sey diyip bir evi acip bari geldiniz burda kalin demislerdi :smiley:

4 gun bizi misafir etmislerdi, insanlari ve docasi cok guzel bir yerdir ilk firsatta bir daha gidicem.

paylasim icin tesekkurler.

Akyazıya senede 4 5 sefer gidiyorum özellikle mudurnu abant yolu mükemmel manzara eşliğinde görsel olarak yaşanacak biryer..Paylaşım için teşekkürler.. ;)

Cumartesi 08/08/2009 tarihinde yaptığımız keşiften sonra pazar günü 09/08/2009 günü ailelerimizide alıp tekrar bu yaylaya geldik.Bu sefer Taraklı'dan değil geldiğimiz yoldan geri döndük.

s101.jpg

s102.jpg

s103.jpg

s104.jpg

s105.jpg

210 km uzun bir yolculuk sayılır. Gezinin keyfine varmışsınızdır. Hendek, Akyazı ve köylerini kısmi olarak bilirim ve severim. Teşekkürler ve daha fazla fotoğraf bekliyoruz.

Valla abi hep bizim gezdigimiz yaylalarda gezmişsiniz.Çok guzel bir gezi olduguna eminim.

Akyazı da M.Y.O okumuştum.o zamanlara geri döndüm.birçok yaylayı gezmiştim.gerçekten doğa el değmemiş ve heryerden su çıktığı için yemyeşil.

cok guzel resımler,paylasım ıcın tesekkurler.

Arakdaşlar merhaba aranıza Blazer araç alarak yeni katıldım..Bizim sultanpınar yaylasında evimiz var mayıs ayında çıkar ekim ayında ineriz bir daha ki sefer görüşürüz umarım..

serkan şen' Alıntı:
Fotoğraf makinasının tarih kısmı yanlış programlanmış,tarih sizi yanıltmasın.Tarih 08.08.2009
serkan bey
bilgilendirme ve resimleriniz muhteşem ..
demeseniz dikkatimi çekmişti tarih:smiley:

serkan şen' Alıntı:
Bazen makinanın azizliğine uğrayabiliyoruz.
sorun deil
bır yıl beklenmes herlade demıstım resimleri koymak için
:smiley:
baska gezilernizden yokmu daha ankraya yakın bolu gibi:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR