Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,556
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Çakma değil harbiden harbi....!!! :smiley:

1.jpg

Etiketler

Gerçek anlamda bir jeep aslında Cabrio olmalı.
Bunun için CJ'lerin yeri apayrı...
Ormanlı sahillerinden bir anı.... :smiley:

http://www.metacafe.com/watch/3020902/jeep_on_the_beach_in_stanbul_ormanl/

Tuncay ın CJ sini buraya koymazsak haksızlık olur, Festivalde çekmiştim, Gerçekten çok özenle toplanmış, Tuncay iyi günlerde kullan.

100_4690.jpg

100_4691.jpg

100_4692.jpg

selamlar..
bence kolay kolay birşey olmaz umut abi!hiç önden halat baglamadım ama sonuçta sentetik malzemenin kaplamaya kolay kolay zarar verecegini sanmıyorum...bendeki mapalar orjinal krom sonradan kaplanmışa göre daha saglıklıda olabilir!

jeeper' Alıntı:
Cj7 diyince Tuncay abininkini tek geçerim ve tabi Uğur abininkinide.

Tam Destek,

Uğur Bey'i tanımıyorum, aracını görmedim. Ama Tuncay Bey'i tanıyorum ve aracını gördüm. Piyasada gezen CJ - 7'lerin içinde eeeeeen düzgünü... Daha temizi, daha orjinali var diyen yanılır.

Konunun en başından beri yırtınıyorum; ABİCİM YAZIKTIR GÜNAHTIR SOKMA ŞU ARABAYI ARAZİYE, ÇİZME, HIRPALAMA, GÜNAH O KUMLANMIŞ ŞASEYE, GÜNAH O KROM PARÇALARA. 5- 6 bine al bir tane standart CJ-5 anasını belle, zevkini onda al.

Kayışdağı muhabbetinde gözlerine baktım. Arabanı seviyorsun, üstüne titriyorsun. Maddi olarak benimkiyle kıyaslarsan 2 tane benim araba gibi alırsın. Manevi yönü gözünün içine bakınca anlaşılıyor.

Samimiyetine güvenerek yazdım Tuncay Bey, umarım darılıp kızmassın.

Sevgi ve saygılarımla

benim cj maceram askerligimin dahi öncesinden başlıyor.
şu ana kadar 5 cj sahibi oldum ve bu cj min harici yine aynı renk kırmızı bir tanecj 5im daha var ;D..bir dönem bıkınlık verdi ve daha da binmeyecegim demiştim..yaklaşık 2,5 sene cjsiz kaldım..ama olmuyor alışkanlık işte hem kullanması hem ugraştırması zevk veriyor :D
cj de özellikle yaz mevsimlerinde üstünü açıp dagda bayırda gezmenin zevkini bir başka arazi aracında bulamadım..ne problem çıkarsa çıksın hiç arazide bırakmadı.hatta hiç çekilme hadisesi bile olmadı bir şekilde yürütüyorum..birde eskiye can verme mutlulugu var..seviyorum kısacası cj yi.....

bu arada hakan merak etme kolay kolay cj mi üzmedim..üzmemde ;) ;)

bu arada hakan merak etme kolay kolay cj mi üzmedim..üzmemde ;) ;)
[/quote]

Derin bir ooooh ;D,

Eyvallah Tuncay Bey. (eskiye hayat verme ve yürütme psikolojisi bende de var. Hastayı ayaklandırmak, ayaklanan hastayı öldürmek korkusu )

Gezilerde görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR