Arama sonuçlarınız

1. magicburak

Fiat ducato boyutlarında, camper olacak bir panelvanda 4x4 alt yapısı ?

merhabalar dostlar, burak ben, bir süredir siteye üyeyim ama off road bölümünden ziyade karavan bölümüyle ilgileniyorum, tecrübeli off road'culara bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. ülkemizin yol ve arazi şartları malum, ben karavancılığı doğayla iç içe olabilmek için bir yol...

2. magicburak

Camper Maliyeti?

Ynt: Camper Maliyeti? cem bey, eski bir konuyu belki de gereksiz yere yeniden canlandırmak olacak ama müsaidenizle neredeeeeen nereyee demek istiyorum :) :) açtığınız bu konuyu farkedince bir an afalladım, acaba başkasının konusunu uygun yere mi taşımış diye düşündüm :) ne yalan söyleyim...
  3. magicburak

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) gerçekten güzel olmuş, sadece kullanışlı değil kafiyeli de :) forumda ne zaman yeni bir karavan yapımına başlansa sanki benim karavanımmış gibi heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum :) sanırım bende bir sorun...

4. magicburak

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) atilla bey, bunca yıllık karavancılık tecrübenizle yine en makul olanı siz bilirsiniz ama yer kazanmak açısından klimanın buzdolabının üzerinde olmaması, tezgahın altında olması daha mantıklı geliyor, egsoz...
  5. magicburak

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi aslında ilgi olmaması kötü, her VW.ci yüksek tavan da yüksek tavan der durur, sanırım maddi imkanların da ilgisi var bu konuyla ama bilemiyorum... bir kaç kişi bir araya gelip elini taşın altına koysa kimseye ciddi bir maliyet...

6. magicburak

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Ynt: Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar mesut bey, gerçekten önemli bir konuya değinmişsiniz, kutlarım, forumda üzerine çok konuşulmayan bir konuydu, hazırladığınız belge pek çok konuda kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı, teşekkür ederim...

7. magicburak

Kar Zinciri Seçimi

Ynt: Kar Zinciri Seçimi peki ya janta monteli kar paletleri hakkında fikri olan var mı ???
  8. magicburak

Mıknatıslı Portatif Sineklik

Ynt: Mıknatıslı Portatif Sineklik ne diyeyim cem bey, hayırlı olsun mıknatıslarınız :) ne yalan söyleyim mıknatısları sökerken aklımda siz vardınız, bu durumda açık arttırmaya koyuyorum mıknatısları :) :) efendim duyduk duymadık demeyin verilecek ölçüye göre tamamen el işçiliği ile imal...
  9. magicburak

Ynt: Mıknatıslı Portatif Sineklik cem bey, bir ahbabımız evine yeni bir buz dolabı aldı, eski dolabı iflas etmişti servise hurda niyetine bırakıldı, bırakılmadan önce fitil mıknatısları tarafımdan sinsice söküldü :) :) :) ihtiyacınız olan sineklikler için gerekli ölçüleri alır bana...

10. magicburak

Ynt: Mıknatıslı Portatif Sineklik cem bey, buz dolabı tamircilerinde, parçacılarında ve reklam tabela işleri yapan yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz esnek şerit mıknatısları...

11. magicburak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım melih bey, ilginize teşekkür ederim, şu an sahip olduğum araç 2005 model fiat doblo, yanlız onu şimdilik satmayı düşünmüyorum, şöyle ki araç sahibi olduğum firma üzerine kayıtlı, iş bilir muhasebecimin yaptığı bir kalem oyunu...
  12. magicburak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-super-karavan-1996/detay dostlar, duygusal sebeplerden dolayı benim 17 metreküp PSA projesi ertelendikçe erteleniyor, ikinci elleri biraz ucuzlayana, piyasada bollaşana...

13. magicburak

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı arkadaşlar tamam demokrasi gizli oy herkesin kendi rengi kendi fikri falan ama söylemezsem çatliyacağım, ben oyumu yusuf abinin çayda karavanına verdim :) :) :) neden derseniz ben hayatımda böyle bir manzara böyle bir keyif böyle bir...
  14. magicburak

Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için

Ynt: Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için evet, bu arada alımı satımı yapılan araçların çok büyük bir çoğunluğu transit ama istediğiniz aracı buluyorlar, ayakkabı toptancısı bir arkadaşıma renault mascout jumbo panelvan arıyorduk, nur oto galeriye sipariş verdik ne...
  15. magicburak

Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için

Ynt: Camper Yapmak için Araç Bulmakta Zorluk Çeken Arkadaşlar için nurdağı galericilerinden araç almak isteyen dostlara yardımcı olabilirm, tanıdık bir kaç galeri var, daha önce arkadaşlarımıza araba aldığımız oldu nurdağından. nacizane nurdağından araba almak isteyenlere üç tavsiyem var...

16. magicburak

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi dostlar, bu tekniklerin hepsini konuştuk kardeşimle, mesajımda da belirttiğim gibi pek çok farklı teknik var, aslolan ihtiyacımızı hangi tekniğin karşılayacağı, bütün detaylarıyla tam olarak nasıl bir tavan ve nasıl bir uygulama...
  17. magicburak

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi az önceki mesajmda açıklamayı unuttuğum bir konu: hazırlanacak kalıbı sadece bir küvet gibi içine malzemenin döküleceği bir kalıp olarak düşünmeyin, tananın içinden geçecek olan ana iskelet ya da koruma barlarının ( tavanın...
  18. magicburak

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi dostlar, kalıp konusunda kardeşimle görüştüm, peşin söyleyim bazı açılardan çok kolay bazı açılardan çok zor bir iş, madde madde anlatmaya çalışacağım, tartışıp uygun bir noktada karar kılalım. öncelikle, kalıp hazırlamak için...

19. magicburak

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi dostlar, erkek kardeşim heykeltraş, daha önce sayısız defa kalıp işleriyle uğraştı, hatta sıfırdan custom chopper ve hatta araba yapmışlığı var -- ( bu bir çeşit amerikan arabalarının yeniden yapımı kaportayı kaldırıp atıyorlar...
  20. magicburak

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

haşmet bey, ben de aynı aracı düşündüğüm için bayağı zamandır nasıl bir yerleşim yapabilirim diye kafa yoruyorum, elimde pek çok değişik yerleşim düzenini içeren ölçekli çizimler var, lakin bilgisayarda ölçekli çizim yapmayı beceremediğimden dolayı eski usül kağıt kalem kullandım. sabit yataklı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri