Arama sonuçlarınız

1. serkan35

Satılık 97 Disco-1 300Tdi

Ynt: Satılık 97 Disco-1 300Tdi Erdal bey umarım dilediğiniz gibi olur çok güzel ilerde almak istediğim araçlardan biri şimdilik jımny yetiyo ekonomik durumum el verseydi kesinlikle almak isterdim ,

2. serkan35

Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Her Türlü iş görür,,,,,,
  3. serkan35

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Rota budur ispir yusufeli arası sıkıntılı biraz yol şantiye yolu ,ama diğer tarafa göre çok kısa ve arada ovit dağını görüyosunuz,Çadır için bişey söylemek zor Artvin çok nezih bir yerdir hani başınız belaya girmez ama serserinin biri denk gelir o yüzden...

4. serkan35

Satılık Vitara 2.0 V6

Ynt: Satılık Vitara 2.0 V6 Siz ciddi ciddi Pazarlıkmı yapıyonuz Yoksa şakalaşıyomusunuz anlamadım ben ya,
  5. serkan35

Ynt: Nasıl Yapalım: İzole Artvin Gezisi Artivndeydim yeni geldim eğer farklı yollar yerler istiyosanız Yusufelinden Başlayın Giderkenden İkizdereden İspir e ininin Ovit Dağını aşarak müthiş bi manzara ben ordan gittim endişeliydim ama sıkıntı yaılcak hiçbişey yok ,İspriden Yusufeli yoluna...

6. serkan35

FJ 40 almayı düşünüyorum

Ynt: FJ 40 almayı düşünüyorum Bir ara bizde niyetleniştik bu araca ama olmadı ,Hayırlısı umarım aradığınız aracı bulursunuz,

7. serkan35

3. Anadol Festivali (2008)

Ynt: 3. Anadol Festivali (2008) Konu azıcık eski 2008 den beri yapılmadımı festivalin tekrarı merak ettim, ;D ;D ;D
  8. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Çook sağolun İlkay bey,öyle bir anlattılarki yolu ;D ;D ;D Lokanta bilgisi için ayrıca teşkkürler Umarım ilerki gezilerde tanışırız çok isterdim tanışmayı,
  9. serkan35

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr [quote author=hagurel link=topic=58883.msg697215#msg697215 date=1280491104] bende 2.6 1994 pajero vardı uzun şase en son 350 krş yakıyordu şehir içi 320 den aşağı yakıyor diyen yalan söyler uzun yolda 275 krş yakıyor büyük motor az yakıyor teorisi de yanlış o uzun...

10. serkan35

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Araçınız çok güzel keyifle kullnmanızı dilerim camlardaki rüzgarlıkları nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim

11. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Eyvallah bilgiler için teşekkürler rizede depo yu fullerim LPG de yedek depo olarak kalır...ispirde de varmış zaten orda da fullerim işlem tamam ,,,çok sağolun,
  12. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Arif bey sağolun bilgiler için... Ovit i indikten sonra yakıt alabilirim dimi çünkü ben ordan köy yoluna gircem ,,,

13. serkan35

Karadeniz Yol Tarifi

Ynt: Karadeniz Yol Tarifi Sanırım kimsenin kullandığı bir yol değil ben yarın sabah yola çıkçam p.tesi sabah ovit geçidinde olmayı planlıyorum ben yolla ilgili resimller ve bilgileri paylaşırım artık ,, ;D ;D ;D
  14. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Hakan bey İzmirde 360 tl istdiler araç 1,5 gün serviste kalcakmış falan,tornacıda kumlama yapılcakmış ,bende karadeniz gezinden sonraya bırakcam ,belli olunca yazarsanız çok sevinirim,
  15. serkan35

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu benim halloldu gibi.ama sibop ayarı yaptırcam,kaça yaptırdınız ayarı ?

16. serkan35

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Arka yan camlar a film atıldı(vizeden geçen cinsten) ;D
  17. serkan35

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr Katılıyorum küçük motor çok yakar (yakıyo zaten)ama 2,6 motor bilmem kaç yaşında arabada 100 km de 12,5 lt den çok yakar lpg yi ki hani şirkette falan da bi dünya aracımız 1,5 dısel araçlar 180-200 krş arası yakıyo yani eski taknoljı karbiratörlü falan bu makine...
  18. serkan35

satılık 1994 defender

Ynt: satılık 1994 defender İyi satışlar dilerim,ama aracınız kolay satılması ve incelenmesi açısından site kurallırında da var resim eklerseniz çok faydalı olur,bide km bilgisi şart bence,

19. serkan35

2.6 Motor Km de O,25 Kr

Ynt: 2.6 Motor Km de O,25 Kr Bende jımny var 13 lt yakıyor ş.içinde full trafikte gidiyorum dur kalkta yakıyo mustafam ,lastikler falan biraz büyük ama normali bu zaten 10 lt yakıt göstermiş adamlar suzinin sitesinde neredeyse ,e lpg %20-30 da fazla tüketiyo 12-13 gidiyo yani 13*2...26 lt oda...
  20. serkan35

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km Çok güzel tek kelimeyle çok güzel bende c.tesi sabah İzmirden çıkıp sizinkinkine yakın bir gezi yapmayı planlıyorum umarım bir terlik olmucak, emiğinize sağlık paylaşım için çok teşekkürler devamını bekliyorum-z,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri