FJ 40 almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RİMA61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,729

RİMA61

Ana Kamp
Yer
TRABZON
MERHABA...Aranıza yeni katıldım ve çok mutluyum...uzun zamandan beri hangi arazi aracını alayım diye düşünüyorum..lada niva ve toyota fj 40 arasında kararsız kaldım gönlüm fj 40 dan yana fakat şöyle düzgün bir tane bulamadım...yardımcı olacagınız veya tavsiye edeceginiz fj 40 var mı ve aracı restore ederken parça sıkıntısı var mı ve pahalı mı....tecrübe ve bilgilerinizi bekliyorum...

Etiketler
Ynt: FJ 40 almayı düşünüyorum

Merhaba öncelikle hoşgeldiniz, bildiğimiz temiz özenle bakılmış bir fj40 var ilanıda burda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57407.0

detaylı bilgileri sahibine sorarsınız o bu konuda uzman :smiley:

hosgeldin kardes...tam yerindesin türkiye nin en temiz fj 40 ı burda kürsat abi belirtmiş zaten tam yerindesin ve cok sanslısın emin ol..ve nitekim bende öyle burası manyak biyer benimde az kaldı vx 80 almama ;) ;D saygılar

aslanaybars' Alıntı:
hosgeldin kardes...tam yerindesin türkiye nin en temiz fj 40 ı burda kürsat abi belirtmiş zaten tam yerindesin ve cok sanslısın emin ol..ve nitekim bende öyle burası manyak biyer benimde az kaldı vx 80 almama ;) ;D saygılar

vx80 bulmak fj40 dan daha zor ;D

aynen öyle abi katılıyorum...gün asırı takipteyim hep siteleri ayda 1 2 tane anca denk geliyo oda nası oldugu kapalı kutu...en son bi ilan var 41 bin tl güzel arac...sahibin dende..ama ben acele etmiyorum bu arac cok önem arz eden bi arac bence umarım sizinkiler gibi bi arac banada düser... :smiley:daha zaman var gerci takibe devam...eyvallah kürsat abi...

aslında arkadaşlar 74 model kaplumbağam var 2001 skodam var ama kışın av için fj 40 düşündüm fakat çok fazlada param yok aynı zamanda aile babasıyız ve tek tabanca çalışıyorum....uygun bir fj 40 alsam yavaş yavaş elden geçiririm sorun degil...

RİMA61' Alıntı:
aslında arkadaşlar 74 model kaplumbağam var 2001 skodam var ama kışın av için fj 40 düşündüm fakat çok fazlada param yok aynı zamanda aile babasıyız ve tek tabanca çalışıyorum....uygun bir fj 40 alsam yavaş yavaş elden geçiririm sorun degil...

uygun olsun diye kötü durumda bir araç alırsanız astarı yüzünden pahalıya gelir, temiz bir araçdan daha çok harcarsınız. üstelik gittiğiniz heryerde de yolda kalma riski cabası. Ama temiz bir fj40 a bütçem yetmez diyorsanız 1999-2000 civarları 1.6 motorlu suzuki vitaralarıda düşünün.

Bu araçda sitemizden bir arkadaşımızın , alıp uğraşarak toplamak isterseniz de bu o tip bir araç :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-lc-fj40-28975528/detay

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58329.0

ucuz maliyetli suuki istersende buyrun size sıfır masraf suzuki ;D

Tempus' Alıntı:
Bu araçda sitemizden bir arkadaşımızın , alıp uğraşarak toplamak isterseniz de bu o tip bir araç :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-lc-fj40-28975528/detay
Bir ara bizde niyetleniştik bu araca ama olmadı ,Hayırlısı umarım aradığınız aracı bulursunuz,

RİMA61' Alıntı:
En ucuz FJ40'ı alsanız ve toplamaya kalksanız, Burak arkadaşımızın aracının iki misline malolur. O aracın geçmişini hepimiz biliyoruz. Çok çok iyi durumda.
FJ40 alacaksanız ne yapın ne edin kaçırmayın derim. Toyota'lar çok dayanıklı olmakla birlikte toplaması hiç de ucuz araçlar değiller.

SEDAT BEY ,

fj 40 detaylı fotograflarını gönderme imkanınız var mı?

mail: alvastin61@hotmail.com

RİMA61' Alıntı:
SEDAT BEY ,

fj 40 detaylı fotograflarını gönderme imkanınız var mı?

mail: alvastin61@hotmail.com

Fotograflari e-posta adresinize gonderdim, e-postada da belirttigim gibi fotograflarla degerlendirmektense gidip araci yerinde gormenizde fayda var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri