satılık 1994 defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan araf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,727

araf

Ana Kamp
1994 mod. çok temiz 2,5 benzinli (lpg- ruhsata işli)
2 inç yükseltilmiş
vebosta
port bagaj
6 adet lamba
kurt ağzı çekıcı
kazma + kürek+ balta
dal kırıcı çelık halat
müzik tesisatı
yan basamaklar
koruyucu tampon
araç üzerınde özel vinç tamponu ve hiç kullanılmamış 12000 vinç bulunmakta( dün taktırdım) fiyata dahil degıldır. ıstenılırse ayrı olatak düşünülebılır.
tüm yürüyen akşamı defransiyel, şanzuman , disk + balata yenı degişti
4 teker disk
fiyatı:23000 tl
bır kuruş masraf yapılmadan bınılebılecek bır defender. başka arac alacagım için satılık.

Etiketler
Ynt: satılık 1994 defender

İyi satışlar dilerim,ama aracınız kolay satılması ve incelenmesi açısından site kurallırında da var resim eklerseniz çok faydalı olur,bide km bilgisi şart bence,

Ben dolaylı yoldan fotoğraflarını gördüm, ama yukarda yazılanlara bakılırsa bir kaç değişiklik olmuş, bence istenen fiyat sanki yüksek gibi geldi. Ama sonuçta herşey araca bağlı tabi.

Ayrıca aracın diğer arkadaşımızın dediği gibi fotoğraflarını koyarsanız ve iç çekimlerini koyarsanız daha da bilgi aktarmış olacaksınız.

Araç sanıyorum 150.000km de.

İyi satışlar dilerim.

Saygılar.

haklısınız fakat resım ekleyemedım. aracın ilk anıdıgı fotografları var. sahibinden .com da. degişiklıkler oldu umarım resımlerı ekleyebılırım. ilan numarası 26997465.

araf' Alıntı:
haklısınız fakat resım ekleyemedım. aracın ilk anıdıgı fotografları var. sahibinden .com da. degişiklıkler oldu umarım resımlerı ekleyebılırım. ilan numarası 26997465.

Yeni görüntüsünü merekla bekliyorum, çok daha güzel göründüğü beklentisi içerisindeyim.

Umarım dilediğiniz gibi bir satış yaparsınız, hayırlısı olsun.

Saygılar.

Biraz yardımcı olayım sahibinden.com ilan resimleri

big_26997465w58.jpg

big_26997465ze6.jpg

big_269974659uj.jpg

big_26997465ym8.jpg

big_2699746552o.jpg

big_26997465jwr.jpg

İlan linki :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-orjinal-defender/detay/

Hayırlı satışlar dilerim...

tşk ederım ;D. yenı resımlerıde yüklerken sizden yardım ısteyecegım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri