Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping ben tanımamayı tercih ederim.birkaç saatliğine bunu yapıyorsa günlerce kalınca kimbilir neler yapar

2. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping iki günlük ücret ödersiniz belki de haftasonu yoğun olduğu için fazladan ek ödeme bile isteyebilirler :D
  3. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping cuma gece 9 cumartesi gece dokuz pazar gece dokuz hesabıyla mı yoksa cuma cumartesi pazar hesabıyla mı aldığını sorsaydınız bence daha açıklayıcı olurdu.böyle işbilmez ve ince hesap yapanların olduğu bir yerde kimse konaklamaz sanırım.benim imkanlarım olsa bakın işletmecilik...

4. yasakşehir07

Lada Niva Turbo Motor Uygulaması

Ynt: Lada Niva Turbo Motor Uygulaması bununla uğraşacağınıza alın bir 200 hp 2.0 opel calibra motoru olsun bitsin.putinin ladasını izlemediniz sanırım en kolay ve uygulanacak işlem bence odur.
  5. yasakşehir07

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 bu taraflara yakın olursa belki bizde gelebiliriz ama sanırım ramazanı hesaba katan yok :) ya da yaz sezonun sonuna doğru mu yapılır ki

6. yasakşehir07

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. biraz bekleyin arkadaşlar ben tüm sorunlarınızı çözeceğim çıldıra gidip.zamanı gelince onu çıldır gölüne atıp gölün üzerinin buz tutmasını bekleyeceğim sonra buzlar eriyince iyileşmiş olarak çıkar oradan sanırım :D yada turboyu...

7. yasakşehir07

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları onu umut bey yolladı ya sana ben öyle hatırlıyorum :D senden çok ben istiyorum o araç hala duruyor ve inatla bekliyor beni sanırım.internete de düşmedi daha bu kafayla giderse satamaz zaten o aracı galerici olacak birde :) aman satılmasın da bana...
  8. yasakşehir07

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları ulaş bey mail adresinizi yazarsanız en kısa zamanda yollamaya çalışırım pdf mail olarak
  9. yasakşehir07

Land Cruiser Kasko Değer Listesi ?

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? burak tamam tiguen güzel ama ben bir daha asla avrupa araç almam hele vw asla.toyota toyota toyota kesin ve son kararım tabi land cruiser olarak

10. yasakşehir07

Land Cruiser Kasko Değer Listesi ?

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? en iyisi kaskosuz kullanmak insan daha bir dikkatli oluyor ozaman :D kendi kaskonu kendin yapmış oluyorsun

11. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur burakcım bende göndermiştim dün ama buraya gönderdiğim belirtmedim :D ihtiyarlık işte
  12. yasakşehir07

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar madem hepinize lazım bu meretten alın bir kutu paylaşın abi bundan kolay ne var :D

13. yasakşehir07

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

Ynt: Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba abi hayırlısı olsun sizin için birde yolunuz balıkesire düşerse bekleriz mutlaka
  14. yasakşehir07

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

Ynt: Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba hüseyin abi hiç uğraşma bu aracı al change yap olsun bitsin :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-bu-son-sans-fiyat-dustu-144609195/pasif-ilan
  15. yasakşehir07

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara bence gümrük girişli enteresan üyeler gelmeye başladı foruma :)

16. yasakşehir07

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara sayın çırakoğlu bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler ve bende öğrenmek için sordum ya zaten :D şimdi sınıflandırma itibarıyle kekler çok sayıda sınıfa ayrılırlar.kakaolu meyveli çikolatalı sade vs vs vs işte bu yüzden bizde keklenmeyelim diye öğrenmek istedim...
  17. yasakşehir07

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara bir soruda ben sormak istiyorum.bu araç asfalt yolda mı yoksa toprak yoldamı daha kullanışlıdır.birde olurda dereden tepeden gitmeye kalksak gidermi acaba.lpgsi ruhsata işlimidir bu navaraların :)
  18. yasakşehir07

Kaportanın Kumlanması Hakkında

Ynt: Kaportanın Kumlanması Hakkında ayrıca kumlama diye tabir edilen işlemde esas temizleyici madde pirinç kabuğu(talaşı)dır ama genelde onun yerine ince kum kullanılıyor ve adı da burdan geliyor

19. yasakşehir07

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar burak aracın hayırlı olsun.ne zaman aldın nasıl oldu birden bu seri lll işi
  20. yasakşehir07

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umut bey olurda alırsam gerçekten beğeneceğinize eminim diri bir araç çünkü :D ben sadece kıymetini bilmeyen birine gitmesin istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri