7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,381
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

burakuysal' Alıntı:
o perçini atmaya kol lazım diyeceğim ama o da yetmiyor. Hele de inoks olursa imkansız. Normal perçine insan gücü bir noktaya kadar yetiyor ama inoks imkansız. Zaten fazla çektiremeden perçinin ucu kırılıyor. Ben ne yaptım?
Havalı perçin tabancası aldım. Çok havalı :D
:smiley:))))))))))))) Benim hep perçin patlatmam gerekti, hiç perçin takmam gerekmedi bilemiyorum. İlk aldığımda tabanda orada burada bir sürü ceta aluminyum levha vardı, onların perçinleriyle uğraştıydım, Allahım nasıl zırıldıyorlardı anlatamam...

Etiketler

burakuysal' Alıntı:
patlattıklarının yerine yeniden perçin yapmadın mı?
Yoksa japon yapıştırıcısıyla mı yapıştırdın? ;D
Yapmadım. Orjinal perçinlere dokunmamışlar, ekstra delik açmışlar koltuk arkasındaki yer için. Taban da perçin/vida karışıktı, bulkhead kısmının alt taraflarında az bir iki çürük çıktı, onlar halledilirken kaportada deliklerde halloldu...Zaten o çürükleri kapamak için aluminyumları yapıştırmışlar.

burakuysal' Alıntı:
sen al aracını gel istanbul a istediğin kadar perçin çakarım sana :D
:smiley:)))))))))))))))))))))
Kayalar Ankara Şaşmaz girişine mekan açtı, yarın gideyim bir hayırlı olsuna bakayım ne var ne yok ;D ;D ;D Hem de SIII yürümüş olur bacakları açılsın dişliler dönsün bilyalar yağlansın ;D

Dün nalbur'a gittim. Lazım olan perçinden vardı. Şak diye indirdi raftan.Bu arada geçen hafta sonu Takoser'e uğradım bir tane numune perçin aldım. Perçinn arka kısmı kapalı olanları varmış öğrend,m. Oradan su almayacağını söylediler dip not olarak.

Nalbur bir kutu çıkarttı, içinde 500 adet var.tanesi 40 krş. dolayısı ile kutu 200+kdv ye geliyor. bana lazım olan perçn sayısı 100 ad. vermedi deyyus 100 adet. kutu mühürlümü sanki dedim, içnden sat işte 100 adet vs... yok allah vermez. homur homur..........

Bakalım ne yapacağız perçin işini.

YavuzÇ.' Alıntı:
Dün nalbur'a gittim. Lazım olan perçinden vardı. Şak diye indirdi raftan.Bu arada geçen hafta sonu Takoser'e uğradım bir tane numune perçin aldım. Perçinn arka kısmı kapalı olanları varmış öğrend,m. Oradan su almayacağını söylediler dip not olarak.

Nalbur bir kutu çıkarttı, içinde 500 adet var.tanesi 40 krş. dolayısı ile kutu 200+kdv ye geliyor. bana lazım olan perçn sayısı 100 ad. vermedi deyyus 100 adet. kutu mühürlümü sanki dedim, içnden sat işte 100 adet vs... yok allah vermez. homur homur..........

Bakalım ne yapacağız perçin işini.
Sen LR'ci olduğun müddet lazım olur, al geç...

Yavuz hocam aynen dediğin gibi. bana da kutu 500 dedi ben ilk 50 tane aldım 70 krş dan verdi. Yetmedi dün 50 daha istedim bu gün getirecek yine. Arkası kapalı olduğu için de normal perçin makinası ile yapılmıyor. İnsan gücü yetmiyor. Deneme olsun diye normal 5 lik perçini yaptım o kolaylıkla sıkılıyor ama dediğin gibi ortası boş gibi ama boş da değil !...

Bu inoks perçin. Bunun da içi boş gibiymiş ama dibi dolu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1403244686.435193.jpg

Benim araç pikap. Sadece arka kasada var perçin. Arka kasayı atomlarına ayırdım, enden ve boydan kısalttım.Şimdi perçinle sabitlemem gerekiyor. boya bittikten sonra perçinleri sıkarım diyordum. Biraz daha bakınayım da bulurum belki açık satan birini.

YavuzÇ.' Alıntı:
Benim araç pikap. Sadece arka kasada var perçin. Arka kasayı atomlarına ayırdım, enden ve boydan kısalttım.Şimdi perçinle sabitlemem gerekiyor. boya bittikten sonra perçinleri sıkarım diyordum. Biraz daha bakınayım da bulurum belki açık satan birini.
Takoserden alsana la:smiley:))) 40 yerine 50 den verir belki:smiley:

burakuysal' Alıntı:
o perçini atmaya kol lazım diyeceğim ama o da yetmiyor. Hele de inoks olursa imkansız. Normal perçine insan gücü bir noktaya kadar yetiyor ama inoks imkansız. Zaten fazla çektiremeden perçinin ucu kırılıyor.
Sen birde ekstrem dodikler için olan vidalı perçinleri gör Burak. :smiley: 8 lik vidalı, alüminyum da değil taş gibi. denemek için çekiç vurdum banamısın demedi. 30 tane vidalı perçin için 2 gün uğraştım. makinasıda 1.000 tl civarında.
bende ne yaptım 8 lik saplamayla somun civata yapıp lokma takımıyla işkence gibi çektirerek taktım yerlerine. her biri için yarım saatten fazla uğraştım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri