Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması
çok çevrmeye girdim ama gercektende biriside sormadı ilk taktığım zamanlarda kapaklarını yanımda gezdiriyordum sorun olursa takarım diye gerekte kalmadı şimdide kapaklar nerde bilmiyorum açıkçası
sis lambalarınızın fotolarını merakla...
ben bu gune kadar tavandaki sis farlarından dolayı hiçbir şekilde trafik polisiyle sıkıntı yaşamadım çevrildiğimde dahi bunlar yasak bunları sökün kapaklarını takın fln bir uyarı dahi almadım
saygılar
bahsettiğiniz ön taraftaki barı aldığınız veya alacağınız sis farının uyacak şekilde delerek sabitleye bilirsiniz kelepçe kullanırsanız ruzgarda ve arazi şartlarında kelepçelerden kurtulabilir
saygılar
Ynt: Bolluca Köyü Off-Road Keşif Gezisi (3 Nisan 2010)
güzel bir keşif olmuş ellerinize sağlık bollucada ne güzel yerler varmış böyle doğa harika bi kamp atmak lazım :D
Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru
merhabalar jımnyninz hayırlı olsun
ben bu munsürleri 3 kez kopardım ancak kırmızı oklarla göstermiş olduğunuz münşüre bir şey olmuyor (o munşür 4wd münşürü) asıl onun daha alt kısmındaki sanzıman yağ tıpası var onun üstüne kaynaklı 2 kablo daha...
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)
S1 sınıfı birincicisi adnan abi ve onuru tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
yarışta kazageçirenlere geçmiş olsun acil şifalar
Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)
ahh be nazım bende diyorum nedir bu aksilik bak doğru dedin co pilotum yoktu yanımda görüşelim nazım kardeşim arayı soğutmayalım :)
Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN
Getlerle problem yaşamadık, ki araziye oldukça sık ve sıkı giriyoruz Muratla beraber.Yalkıt mutlaka değişiyor ama hissedilecek boyutta değil.
Maliyet için Arwin Ahmet ile görüşürsünüz. Aracınız hayırlı olsun bu arada.
Ynt: Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010)
güzel gezi olmuş gezide her şey mevcut sabah bogaz havası ögleden sonra orman havası ve off road ellerinize sağlık vede bu kadar ferozayı bir arada görmek harika !!!
güzel bir hafta sonu geçirdek katılan herkeze teşşekkür ederim özelliklede aracımın arızası için bana yardımcı olan doğan oto(kazım ve selahattin abi) akü için haldun abiye ve yolda bana eşlik eden murat ve l200 ün sahibine (adını çıkartamadım) ne...
birkaç fotoda benden
vede benim sarj dinamosunun su alması nedeniyle biten aküm
yedek aküsünü benimle paylaşan haldun abiye teşekkür ederim
en sonunda çareyi yedek akükü sepete ordanda kendi aküme tavkviye kablosuyla bağladıktan sonra eve gelebildim