Arama sonuçlarınız

1. TOLGAA

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması çok çevrmeye girdim ama gercektende biriside sormadı ilk taktığım zamanlarda kapaklarını yanımda gezdiriyordum sorun olursa takarım diye gerekte kalmadı şimdide kapaklar nerde bilmiyorum açıkçası sis lambalarınızın fotolarını merakla...

2. TOLGAA

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması ben bu gune kadar tavandaki sis farlarından dolayı hiçbir şekilde trafik polisiyle sıkıntı yaşamadım çevrildiğimde dahi bunlar yasak bunları sökün kapaklarını takın fln bir uyarı dahi almadım saygılar
  3. TOLGAA

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması bahsettiğiniz ön taraftaki barı aldığınız veya alacağınız sis farının uyacak şekilde delerek sabitleye bilirsiniz kelepçe kullanırsanız ruzgarda ve arazi şartlarında kelepçelerden kurtulabilir saygılar

4. TOLGAA

Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı

Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı alana şimdiden hayırlı olsun arazi performansı süper bir araç
  5. TOLGAA

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) arkadaşlar güzel gezi olmuş ellerinize sağlık

6. TOLGAA

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Deniz abi hayırlı olsun yeni canavarın mükemmel görünüyor !

7. TOLGAA

Arkadaşımız Onur Uzbaşaran' ın (orsa) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Onur Uzbaşaran' ın (orsa) Doğum Günü Kutlu Olsun doğum gunun kutlu olsun onur nice mutlu yıllara
  8. TOLGAA

Jımny Alt Koruma

Ynt: Jımny Alt Koruma gecen hafta alt korumanızdan aldım malzeme çok iiii 5.5 mm gayet sağlam montajıda çok kolay ellerinize sağlık. teşekkürler
  9. TOLGAA

Bolluca Köyü Off-Road Keşif Gezisi (3 Nisan 2010)

Ynt: Bolluca Köyü Off-Road Keşif Gezisi (3 Nisan 2010) güzel bir keşif olmuş ellerinize sağlık bollucada ne güzel yerler varmış böyle doğa harika bi kamp atmak lazım :D

10. TOLGAA

Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru eywallah ahmet abi muratçım bakalım yest edicez ama sağlam duruyor bakalım görücez :D

11. TOLGAA

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru muratcım bende koruma taktım 5.5 mm et kalınlığı var bakalım ne olucak bıktım artık münşürlerden :D
  12. TOLGAA

Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru merhabalar jımnyninz hayırlı olsun ben bu munsürleri 3 kez kopardım ancak kırmızı oklarla göstermiş olduğunuz münşüre bir şey olmuyor (o munşür 4wd münşürü) asıl onun daha alt kısmındaki sanzıman yağ tıpası var onun üstüne kaynaklı 2 kablo daha...

13. TOLGAA

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) S1 sınıfı birincicisi adnan abi ve onuru tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum yarışta kazageçirenlere geçmiş olsun acil şifalar
  14. TOLGAA

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) ahh be nazım bende diyorum nedir bu aksilik bak doğru dedin co pilotum yoktu yanımda görüşelim nazım kardeşim arayı soğutmayalım :)
  15. TOLGAA

Jimny 2" lift by ARWIN

Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN Getlerle problem yaşamadık, ki araziye oldukça sık ve sıkı giriyoruz Muratla beraber.Yalkıt mutlaka değişiyor ama hissedilecek boyutta değil. Maliyet için Arwin Ahmet ile görüşürsünüz. Aracınız hayırlı olsun bu arada.

16. TOLGAA

Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010) güzel gezi olmuş gezide her şey mevcut sabah bogaz havası ögleden sonra orman havası ve off road ellerinize sağlık vede bu kadar ferozayı bir arada görmek harika !!!
  17. TOLGAA

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) güzel bir hafta sonu geçirdek katılan herkeze teşşekkür ederim özelliklede aracımın arızası için bana yardımcı olan doğan oto(kazım ve selahattin abi) akü için haldun abiye ve yolda bana eşlik eden murat ve l200 ün sahibine (adını çıkartamadım) ne...
  18. TOLGAA

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) tekrardan başın saoğlsun aks çıkardık takla attık bunlar akılda kalanlar ve daha bir sürü şey . . .

19. TOLGAA

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) birkaç fotoda benden vede benim sarj dinamosunun su alması nedeniyle biten aküm yedek aküsünü benimle paylaşan haldun abiye teşekkür ederim en sonunda çareyi yedek akükü sepete ordanda kendi aküme tavkviye kablosuyla bağladıktan sonra eve gelebildim
  20. TOLGAA

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) sonuçta sağ salim döndük herkeze teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri