Jımny Alt Koruma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,996

rescueteam

VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün
Yer
sakarya
suzukı jımny için imalat alt korumalar mevcuttur araç kaynak ve delme işlemi olmadan 3 dk montajlana bilir ihtiyacı olanlar 05374989838 den bilgi alabilirler

Etiketler

Ynt: Jımny Alt Koruma

Serkan Bey, yaza kadar gezilere katılmayı düşünmüyorsunuz sanırım. :smiley: Selamlar.

yok düşünüyorum ama dikkatli dikkatli öncelikli olarak tavana kapalı bagaj alcam daha sonra 1-2 küçük işleri var daha sonra sıra bunlara gelcek yaza karadeniz gezisi planım var o zaman a yaptırmayı düşünüyorum,saygılar,,,

özel bukum sayesinde çok mukavim fırın boya ve lazer kesim logo 3 civata ile araca kolay montaj

CIMG0999 (704 x 528).jpg

CIMG1000 (704 x 528).jpg

CIMG1004 (704 x 528).jpg

rescueteam' Alıntı:
rakkam düştü 100tl
Bunu eklemeniz iyi oldu, bir arkadaşım sizin korumayı sizden 100 tl geçen hafta aldı çünkü... :smiley:
Şimdi Jımmy ciler çok sevinecek; yerine cuk oturuyor ve 5.5 mm kalınlığı var, oldukça sağlam ve kaliteli işçilik... :smiley:

gecen hafta alt korumanızdan aldım malzeme çok iiii 5.5 mm gayet sağlam montajıda çok kolay ellerinize sağlık. teşekkürler

Pusuda beklemeye devam ediyorum,mayısta bi terslik olmazsa umarım bende alcam lastiklerimiz sislerimiz tamam tavan a kapalı bagajıda aldıkmıydı sıra koruma demirine geliyo...

TOLGAA' Alıntı:
gecen hafta alt korumanızdan aldım malzeme çok iiii 5.5 mm gayet sağlam montajıda çok kolay ellerinize sağlık. teşekkürler
memnun kalmanıza sevındim slm

İyi günler 99 5 kapı Galloper için alt koruma varmıdır? İyi çalışmalar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri