Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Renault pazarlama müdürü baktı çok satış yapıyor hemen amblemi değiştirdi tabi :))

2. bhdrslck

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Gördüğüm farklar müzik sistemi, otomatik şanzuman, ön tampon barı ve cam açma düğmelerinin yeri..
  3. bhdrslck

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster bizim dusterdan ne kadar pahalı olur acaba..?

4. bhdrslck

Giresun / Espiye Çakıl Yaylası (8 Mayıs 2011)

Ynt: Giresun / Espiye Çakıl Yaylası (8 Mayıs 2011) Soğuk,kar ve off-road. elinize sağlık..
  5. bhdrslck

rize ardeşen yeşiltepe nıiva

Ynt: rize ardeşen yeşiltepe nıiva nivaya yol mu dayanır..

6. bhdrslck

Doğada ve Dağda Hayatta Kalmanın Sırları.

Ynt: Doğada ve Dağda Hayatta Kalmanın Sırları. Paylaşım için teşekkürler..

7. bhdrslck

Dünyanın En Tehlikeli Yolları

Ynt: Dünyanın En Tehlikeli Yolları buralarda araç kullanmak zevkli olur bence ama konvoy şeklinde en az 4-5 araçla. Tek başına çamurda lastik patladı, düşünsene rezaleti..
  8. bhdrslck

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

Merhabalar, Kullanmış ya da kullanan arkadaşı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Gerçi karakter olarak farklı iki motorsikletten bahsediyoruz ama yine de fikirlerinizi almak isterim. 98 model Yamaha TDM 850 ve 2000 model Honda dominatör arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın. Forum...
  9. bhdrslck

Dünyanın En Tehlikeli Yolları

Ynt: Dünyanın En Tehlikeli Yolları mecburi off road bu olsa gerek

10. bhdrslck

Duster DCI Motorlarda Dizel Yakıt Katkısı Kullanılmalı mı?

Ynt: Duster DCI Motorlarda Dizel Yakıt Katkısı Kullanılmalı mı? Karsta bir kış dizel accent era kullandım ve hiç çalışma problemi yaşamadım. Yakıtı güvendiğiniz bir satıcıdan alın, hep aynı satıcıdan almaya çalışın, antifrizi ölçtürün.. Başka bir katkıya hiç gerek duymazsınız. Saygılarımla,

11. bhdrslck

Hatay: İskenderun/Konacık/Kızıldağ/İkiztepe(Sarıkaya) (Ağustos 2011)

Ynt: Hatay: İskenderun/Konacık/Kızıldağ/İkiztepe(Sarıkaya) (Ağustos 2011) Sedat Bey bizde gidelim böyle manzaralı yerlere. Siz önayak olmazsanız bizim bir organizasyon yapacağımız yok :)
  12. bhdrslck

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Gayet güzel olmuş, benzetildiği araçlar kadarda pahalı olmaz.

13. bhdrslck

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Hayranlıkla ve iç geçirmeyle takibe devam :)
  14. bhdrslck

Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı?

Ynt: Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı? SUV segmenti araçların motorları belirttiğiniz üzere 4 litre üzeri benzinli ya da bunun 2/3'ü büyüklüğünde dizel. Uzman değilim ama bu segmentteki benzinli araçlar zaten yüksek devirli çalışan ve aşırı beygir gücü üreten araçlar değil.(Cayenne, X5...
  15. bhdrslck

Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı?

Ynt: Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı? Merhabalar, Avantaj derken neyi kastettiniz Yakıt sarfiyatı mı? Güç mü? Yakıt sarfiyatında örneğin 1.6 benzinli araç sıralı LPG sistemi ile 1.6 normal bir dizel araçla hemen hemen aynı TL'yi yakar. Tabi marka bazında değişiklik gösterebilir bu o...

16. bhdrslck

Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Haftaya netleşecek ama bende duster ve XT660 ile gelebilirim inşallah..
  17. bhdrslck

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  18. bhdrslck

Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011)

Ynt: Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011) A.selam,tabi iletirim Sedat Bey. Yapabileceğim birşey olursa yardıma hazırım. Tekrar hayırlı olsun.

19. bhdrslck

Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011)

Ynt: Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011) Selamlar, Müftüler gezisine 4x2 dusterla girebilirmiyim? Eğer yol müsaitse babamın aracını alıp bende katılmak isterim :) Sedat Bey hayırlı uğurlu olsun.
  20. bhdrslck

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli 15 gün önce dolmuşa bindim. (60 km mesafe ve 2 ilçe arası) az kalsın bağlatacaktım arabayı.sinir oldum tavırlarına. hatalı şerit değiştirme, ayakta yolcu taşıma vs.herşeyi yanlıştı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri