Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,373
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Hamdi abi,yarın için bi program var mı?

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Vallaha kadir yarın yakın mesfelere ,,atış yapabiliriz yarın konusalım atillayada haber verriz :smiley:)uzaklara gidemem malum yogunluk var:smiley:)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80226.0

1-)Selçuk RAHATLAR Nissan terrano 2,7tdi +3 Kamplı
2-)Atilla küpeli toyota hilux td +aşiret 5 kamplı
3-)Mahmut DEMİR Mitsubıshı L200 Kamplı
4-)Tansu ÇORAT Mercedes G
5-)Nazım ARUNDAR Mercedes G
6-)Gökhan Gözükara Nissan Pikap
7-)Alper Tunga güher Cherokee
:cool: Hamdi izal VİTARA HDİ + 5
9-) Öznur Akdoğan ML350 + 2 Kamplı
10-) Hasan DAYANIKLI RAV4
11-) Halil Koyuncu VİTARA
12-)ORhan İRDAY NAVARA
13-)Oguz DEMİR Toyota Landcruıser
14-)Fatih DEMİR Mitsubıshi L200
15-)H.İbrahim hüdürefe defender 110 +4
16-)Kübra küpeli kanuni 250 cross kamplı
17-)Bilal sayman defender 110 +2 kamplı
1:cool:saim yel (mersin) defender 110 +2 kamplı veya günü birlik
19- Ilker Gencel Grand Vitara (4 kisi-aile) Osmaniye Kampli yada gunubirlik olabilir
20- ÇUKUROVA OFFROAD olarak katılacagız ilerleyen zamanlarda tam sayı Hakan Karagözlü tarafından bildirilecektir
21-)Tevfik Kadri Ramazanoğlu Ford Bronco 5.8
22-) Bülent Güler Suziki vitara
23-)Hatice KEKİL Cherokee
24-)Mustafa SOYHAN Mitsubishi L200

bu gidilecek yer tam olarak neresi karataşın merkezimi yoksa yumurtalık tarafımı kaç km nokta tarifi yapaçak olan arkadaş varsa bilgilerini bekliyorum

karataşa girmeden sola yumurtalığada gider o yol .ileride bahçe köyünü geçince kanal var kanalın dibinden doğru denize dökülür batık gemi sahili .karataşdan aşağı yukarı 15 km civarı tahmin ediyorum

m atilla kupeli' Alıntı:
karataşa girmeden sola yumurtalığada gider o yol .ileride bahçe köyünü geçince kanal var kanalın dibinden doğru denize dökülür batık gemi sahili .karataşdan aşağı yukarı 15 km civarı tahmin ediyorum
evet bahce köyünü buldum kanalda ilerisinde yaklaşık 3-4 km galiba kanalın yanından denize giden yoldan gidiliyor kanalın karataş tarafımı yoksa yumurtalık tarafındaki sahilmi ?

yumurtalık tarafı .kanalın denize döküldüğü yerden yumurtalığa doğru 15 km civarı ceyhan nehri kesiyor tekrar.ra oraya kadar uçsuz bucaksız kum tepeleri göletler oyun parkurları mevcut sessiz sakin bi yer
artı bide dalyan var arada içeride boğaz bazen derin bazen yuka med cezire göre geçilebilir ;)

Haftaya netleşecek ama bende duster ve XT660 ile gelebilirim inşallah..

agyatan gölünün alt kısmındaki sahil dogrumu ? kanalın yumurtalıktaki tarafın 15 ci km sindemı olunacak sahilden yol varmı yoksa deniz kıyısından gidilirmi bizim silifkede göksu nehrine deniz kıyısından gittigimiz yer gibimi ? nokta verilirse cok daha iyi bir bilgi olmuş olacak behceyi geciyoruz kanalın üstünden geçtikten sonra yumurtalık tarafına kanal boyu denize dogru yol var oradan deniz kıyısına inildikten sonra yumurtalık tarafına kaç km sonra kamp yerine ulaşılmış olacak

301020113537.jpg

Merhaba,

Eger gidilecek yer Yumurtalik tarafiysa benim icin Osmaniye'den oraya direk gecmek daha kolay olacaktir. Eger Kamp yeri hakkinda detayli bilgi verebilirseniz direk kamp yerinde katilmayi tercih ederim. Hem yoldan, hem zamandan tasarruf etmis olurum. Ayrica cocuklarin dersanelerini de boylece fazla sekteye ugratmamis olurum. :smiley:

Simdiden tesekkurler.

bahadir70' Alıntı:
Merhaba,

Eger gidilecek yer Yumurtalik tarafiysa benim icin Osmaniye'den oraya direk gecmek daha kolay olacaktir. Eger Kamp yeri hakkinda detayli bilgi verebilirseniz direk kamp yerinde katilmayi tercih ederim. Hem yoldan, hem zamandan tasarruf etmis olurum. Ayrica cocuklarin dersanelerini de boylece fazla sekteye ugratmamis olurum. :smiley:

Simdiden tesekkurler.
İlker bey bende Kadirliden gideceğim. Bizim için iki kısa yol var. 1- Yumurtalık üzeri ama yumurtalığa girmeden direk Zeytinbeli,avluk haylazlı,kaldırım üzerinden 2-Misisten sola sapıp keldam, kırmızıtepe ve yine Kaldırım üzeri iki yolda kaldırım civarında birleşiyor zaten.

selçuk selamlar sanırım bende katılacağım fakat pazar günü olur diye tahmin ediyorum benide listeye ekleyebilirsin suzuki jimny ve belki samurai ile beraber geliriz.Gruba selamlar

Tesekkurler sayin Karakartal01 (isminizi bilmedigimden boyle hitap etmek zorunda kaldim), siz ne zaman yola cikmayi dusunuyorsunuz? Ben o bolge hakkinda pek bilgi sahibi degilim, uygun olursa sizinle beraber katilabiliriz (sizce de uygun olursa tabiki).

bu gidilecek yeri kamp yerini tam nokta olarak tarif edebilecek biri varmı ? birde harita üstünden işaretlenirse cok daha iyi olacak katılımçılar yogun bahadır beyin ve bilal beyin düşündükleri gibi bende mersin adanalı oglundan özer bahşişten muratlı köprüsünden gecip karataş a cok daha kestirim düşüyor haritadan inçeledigime göre bu yol adanaya gidene kadar karataşa rahatlıkla gidebiliyorum hem zamandan hem yoldan kazanıyorum ama nokta olarak neresi oldugunu kimse söyliyemedi sanırım bir kararsızlık söz konusu bilgilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri