Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,954

menderessereflisan

LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Yer
İskenderun- HATAY
Hareket Saati: 10:00
Buluşma Noktası: Müftüler Piknik alanı
Menü: Serbest olmakla beraber, pratik olması bakımından sucuk, ekmek ve çay
Yol Koşulları: Orman yolu
Yaklaşık parkur uzunluğu: 10 km
Yaklaşık gezi süresi: 4 saat
İletişim: 5353016264

1. Menderes ŞEREFLİŞAN (Land Rover Series III)

Etiketler
Ynt: Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011)

Merhaba,

Bu tarihler arasi ne yazikki TR de olmayacagim ama Kurban Bayraminda insallah TR de olacagim ve o zaman da yeni etkinlikler duzenlerseniz kacirmayacagim. :(

Ynt: Hatay Offroad: İskenderun / Müftüler-Kozaklı Orman Yolu - Keşif (18 Eylül 2011)

Sayın Hocam,gezi öncesi düğünümüze siz ve tüm arkadaşlarım davetlidir.

Davetiye.jpg

HAYIRLI UGURLU OLSUN!!! ALLAH mutlu ve bahtiyar eylesin...

Artik esinizle beraber katilacaksiniz demek ki etkinliklere, ne mutlu...

bahadir70' Alıntı:
HAYIRLI UGURLU OLSUN!!! ALLAH mutlu ve bahtiyar eylesin...

Artik esinizle beraber katilacaksiniz demek ki etkinliklere, ne mutlu...
Teşekkürler Bahadır BEY Avukat oğlumun düğünü gezilere katılıyordu evlendikten sonra katılırmı bilmem gelinin arabası L 200 pickup araç müsait bazı güzergahlara gelebilir otomatik vites zor parkurlarda sıkıntı yaşar selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Teşekkürler Bahadır BEY Avukat oğlumun düğünü gezilere katılıyordu evlendikten sonra katılırmı bilmem gelinin arabası L 200 pickup araç müsait bazı güzergahlara gelebilir otomatik vites zor parkurlarda sıkıntı yaşar selamlar

Umarim katilirlar,

Ben de aracimi yeni aldim ve inanin daha kullanamadim bile, yurt disinda calisiyorum ve internet vasitasi ile aldim, simdi hanim kullaniyor. Artik izine gelince de (muhtemelen Kurban bayraminda) esimle beraber bu gezilere katilacagiz, cocuklar da ister katilsin ister katilmasin kendileri bilir. :smiley:

Ama forumdaki gezi fotograflarina bakinca sunu farkettim, aile gezileri daha eglenceli ve daha sicak oluyor.

Neyse, tekrar hayirli olsun dileklerimle...

selamlar ben aranıza yeni katıldım gezi tarihinde çanakkalede arazide olacağım için katılamıyorum inşallah başka bi zaman beraber oluruz aynı zamanda evlenecek arkadaşlarımıza ömür boyu mutluluklar

Menderes hoca her zaman batıp çıkacak ailelerlede gezececek parkur ayarlar veya bana ayarlatır inşallah müsait olduğunuzda hep biraraya gelme imkanına kavuşuruz bu gün küçük oğlumun düğünü var nikah memuruda benim,8 ekim 2011 günüde büyük oğlumun dügünü var düğünlerden sonra dahada rahat oluruz inşallah selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Sayın Hocam,gezi öncesi düğünümüze siz ve tüm arkadaşlarım davetlidir.
hayırlı uğurlu olsun sedat abicim .allah bir yastıkda kocatsın mutlu mesut etsin.

menderessereflisan' Alıntı:
Hareket Saati: 10:00
Buluşma Noktası: Müftüler Piknik alanı
Menü: Serbest olmakla beraber, pratik olması bakımından sucuk, ekmek ve çay
Yol Koşulları: Orman yolu
Yaklaşık parkur uzunluğu: 10 km
Yaklaşık gezi süresi: 4 saat
İletişim: 5353016264

1. Menderes ŞEREFLİŞAN (Land Rover Series III)
2. Hasan ÇOLAKEFE veAilesi (Suziki Vitara)

m atilla kupeli' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun sedat abicim .allah bir yastıkda kocatsın mutlu mesut etsin.
çok teşekkür ederim ATİLLA darısı senin çocuklara diliyorum

iskenderunlu' Alıntı:
selamlar ben aranıza yeni katıldım gezi tarihinde çanakkalede arazide olacağım için katılamıyorum inşallah başka bi zaman beraber oluruz aynı zamanda evlenecek arkadaşlarımıza ömür boyu mutluluklar
çok teşekkür ederim,sağolun selamlar

Herkese cok selamlar tekrardan,

Bu gezi ve etkinliklerinden ne yazikki yararlanamayacagim ama simdiden sizlerden ricam, Kurban bayraminda Turkiyede olacagim Insallah. O zamana da birseyler dusunelim olmaz mi? Yoksa butun gun sitedeki resimlere bakip ic gecirmekle olmuyor bu is :(

menderes hocam bende gelemeyecem öğrenci kayıdı için şehir dışındayım selamlar

Selamlar,

Müftüler gezisine 4x2 dusterla girebilirmiyim? Eğer yol müsaitse babamın aracını alıp bende katılmak isterim :smiley:

Sedat Bey hayırlı uğurlu olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri