Arama sonuçlarınız

1. bhdrslck

20-21.10.2012 - Kayseri Kapadokya Turu

Ynt: 20-21.10.2012 - Kayseri Kapadokya Turu Güzel bir gezi olmuş..

2. bhdrslck

Motorsiklette Ruhsatlandırma

Ynt: Motorsiklette Ruhsatlandırma "0" km motorsiklet almak henüz nasip olmadı ama sorabileceğim arkadaşlarım var bilgi edinince yazarım.
  3. bhdrslck

ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı...

Ynt: ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı... 125-150-200-250 cc motorsikletler çok farklı tepkilere sahip değiller. 600-650 cc makinaları çok rahat kullanacağını düşünüyorum. Allah kaza bela vermesin.

4. bhdrslck

Motorsiklette Kasko

Ynt: Motorsiklette Kasko Sigortacı arkadaşım 10 yaşının altına kasko yaparız demişti..
  5. bhdrslck

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? senden geçeli nice oldu lakin bazı şeyler hala küllenmedi..

6. bhdrslck

lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun.....

Ynt: lpg'nin süpap ayarını bozmasının temel sebebi.... buyrun..... Teşekkürler

7. bhdrslck

3. Transanatolia Rallisi ( 04 - 13 Eylül 2012)

Ynt: 3. Transanatolia Rallisi ( 04 - 13 Eylül 2012) Yerinde takip etmek lazım ama maalesef internetten takip etmekle yetineceğiz...
  8. bhdrslck

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

Kaç zaman oldu bir motorsiklet aladım gitti. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Domiyi satan arkadaş sanırım satmak istemiyor. Ustamda referans verdi Domi'ye ama 7000 den aşağı indirmedi. Dört silindir arıyorum şimdi. Fazer ya da Bandit. ulurum inşallah gönlüme göre. Bu aletler hakkında...
  9. bhdrslck

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bu aracında rubicon'dan geri kalır yanı yok bence. Elinize sağlık.

10. bhdrslck

İskenderun-Çevlik-Arsuz-İskenderun Gezisi

Motorsiklet ve arzi araçlarıyla İskenderun-Çevlik-Arsuz-İskenderun güzergahında bir gezi planım var ilgilenenler topc'ten ulaşabilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83216.0

11. bhdrslck

Doyasıya İtalya

Ynt: Doyasıya İtalya Tekeriniz hep dönsün, yüreğinize sağlık.
  12. bhdrslck

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Süpersiniz hocam, tekeriniz hep dönsün..

13. bhdrslck

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çeltik tarlası olması muhtemel ama Uzunköprü olabilir.
  14. bhdrslck

Ynt: İskenderun-Çevlik-Arsuz-İskenderun Gezisi Bu arada gezi tarihini katılım durumu ve hava şartlarına göre ortak kararlaştırıp ileri-geri alabiliriz. Şuan talep toplama aşamasındayım, gelen çıkmasa bile 3 motorsiklet hazırız.Herkesi beklerim. Saygılarımla,
  15. bhdrslck

Ynt: İskenderun-Çevlik-Arsuz-İskenderun Gezisi Hiç farketmez, stabilize olacağı için otomobillere uygun olmayabilir. Arazi aracı zorlanmaz diye düşünüyorum. Ben daha önce yarılamıştım ama görmediğim 10 km kadar bir bölüm var.

16. bhdrslck

Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları

Ynt: Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları Ekleyecek pek bişey kalmamış. Paylaşım için teşekkürler..
  17. bhdrslck

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask Ben faydalı olacağını düşünüyorum. Alışınca baya kullanışlı olur. Saygılarımla,
  18. bhdrslck

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) Yüreğinize sağlık, Saruhan Bey sizin gibi dostlara sahip olduğu için şanslı. Allah rahmet eylesin.

19. bhdrslck

29 Ocak Pazar günü Çevlik ve Arsuz arasındaki mükemmel manzaralı ve eğlenceli yolu motorsikletle katetmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.
  20. bhdrslck

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

Eski bir kulanıcıyım yanı iki teker üzerinde yaklaşık 100.000 km olmuştur. Eniştemde 2005 xt660, kuzenimde 97 xt600, diğer kuzenimde klr650-kmx125 ve birçok arkadaşımda naked ve racing türü makina mavcut. Aslında enduro-cross düşünüyordum ama taa ki izin günümde işyerinden arkadaşımın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri