Arama sonuçlarınız

1. S

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Pedalla Türkiye Turunun hikayesine ve fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz. Sevgi ve Saygılarımla...

2. S

Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası Oooo kimleri görüyorum buralarda... Enes, Soner Abi ve Caner Kardeşim, Enescim harikasın tüm geziyi bir solukta okudum inan. Harika bir paylaşım olmuş. Ellerinize ayaklarını sağlık. Gezilerinizin devamını bekliyoruz. Sevgiler...
  3. S

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar. Serkan Taşdelen ben. 18 Şubat 1982, Erzincan doğumluyum ve şuan uzun yılların ardından Erzincan'da yaşıyorum. Uzun Yol Bisiklet Sporcusuyum. Kron XC3000 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Uzun yol içi MTB kadro her ne kadar uygun...

4. S

Canon 1000D

Ynt: Canon 1000D Bununda odak uzaklığı çarpanı 1.6x 400d'den eksik yönü 7 netlik noktasının olması. Artı yönü ise canlı görüntü sunması.
  5. S

30. Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenlikleri

Merhaba Arkadaşlar, 21-26 Haziran Tarihleri arasında yapılacak olan 30.Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliklerine tüm dostlarımızı bekliyoruz. Programda Triatlon ve MTB yarışlarıda bulunuyor. Ayrıntılı Bilgi için; http://www.erdoga.org Sevgiler... .by

6. S

Batı Erzincan Bisiklet Turu

Doğa, Tarih, Spor ve Erzincan Proje sırasında ziyaret edeceğimiz Önemli Doğa Alanları (ÖDA) ve Tarihi yerler; 1.Mercan (Munzur) Dağları ÖDA (Kemah, İliç, Kemaliye), 2.Refahiye Ormanları ÖDA (Refahiye), 3.Acemoğlu Köprüsü (Kemah), 4.Alaaddin Bey Çeşmesi (Kemah), 5.Gülabibey Camii ve Çeşmeleri...

7. S

Likya Yolu Bisiklet Turu 1.Gün (Akyaka-Köyceğiz)

Likya Yolu Turu 1.Gün; (Akyaka-Köyceğiz) Aylar öncesinden planlanan bu tura katılmayı çok istiyordum. Ama bu proje için bir destek bulmam gerekiyordu. Son 1 gün kalana kadar hiçbir destek bulamamamın üzüntüsü ile dolaşırken son anda Petrol 24 A.Ş desteği ile projeye katılabiliyordum. Hemen...
  8. S

TRT Radyo 1 ve Zirve Dağcılık...

Merhaba Gezenbilir üyeleri, 28 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 17:00'de TRT Radyo 1'de, "Çoktan Seçmeli" programına canlı yayın konuğu olarak katılıcam, 29 Kasım 2007 Perşembe günü ise saat 20:00'de İstanbul, Kadıköy Moda İlköğretim okulunda Zirve Dağcılık aracılığı ile bir sunum...
  9. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Ok tekrardan deneyip tam bir metin olarak yayınlayacağım... Sevgiler...

10. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor şuan... İlginç bir durum...

11. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. PEDALLA TÜRKİYE Bisiklet üzerinde Türkiye sınırları içerisinde 7500 km’lik bir yolculuğun hikayesi. Türkiye’mizin doğasını ziyaret bir diğer söyleyişle. Erzincan’dan başlayıp, Türkiye’nin yedi bölgesini kapsayan, 89 Önemli Doğa Alanı (ÖDA), 180 il ve ilçe...
  12. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Çok teşekkür ederim, Yanlız siteye fotoğraf koymaya çalışıyorum sürekli hata veriyor. Giderildikten sonra yayınlayacağım tabi ki... Sevgiler...

13. S

Hasankeyf'e Sadakat Treni

Ynt: Hasankeyf'e Sadakat Treni Hasankeyf'e Sadakat Treni İkinci Yolculuğuna Çıkıyor (29 Ağustos - 2 Eylül) 29 Ağustos 2007 tarihinde Doğa Turizm, Atlas Dergisi ve Doğa Derneği adına Hasankeyf'e sadakat trenini tekrar kaldırıyor. Tren, 29 Ağustos akşamı İstanbul Haydarpaşa Gar'ından ve 30...
  14. S

Son Dakika! Üyemiz Serkan Taşdelen 23.30'da CNN Türk'te

Ynt: Son Dakika! Üyemiz Serkan Taşdelen 23.30'da CNN Türk'te Çok teşekkürler. Yapmış olduğumuz programın kaydı; ePg85VTi9Vo http://www.youtube.com/watch?v=ePg85VTi9Vo Sevgiler...
  15. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, 13 Mayıs 2007 tarihinde başlattığımız projem 18 Ağustos günü İstanbul-Taksim Meydanında son buldu. Çok güzel bir gün geçirdik. Yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tur Toplam Km: 7500 Km Sevgiler...

16. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, 103 gün olarak yaptığımız proje 5 gün önce sona erecek. Yarın inşallah Taksim Meydanında son bulacak. Şuan Silivri'deyim. Yarın Necati Bilgen, Süleyman Şatır, ben ve iki İtalyan arkadaşımız ile yola çıkıcaz. Öğlen 14:00 sularında bir...
  17. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün sabah Cahit Hocam'da güzel bir kahvaltının adından Necati Abim ile düştük yollara. Aynı anda Süleyman Şatır ve Kemal Tecimen Abilerimde İstanbul'dan Tekirdağ'a doğru yola çıktılar. Biz öğlen saatlerinde vardık Tekirdağ'a. Diğer...
  18. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Sabah yine yol 4'lü grup olarak çıktık. Pınarhisar'da Necati Abim ve ben ayrıldık. Saat 14:00'de Lüleburgaz'a girdik. Lüleburgaz'da Askerlik yapan arkadaşları ziyaretten sonra Cahit Hocam ile buluştuk .yemek yedik ve çay içtik. Herşey...

19. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Cahillik ne yapalım. O kadar bilgim yok. Zincir Eki'nin ne anlama geldiğinide açıklarsanız sevinirim. Benim bildiğim Zincir Baklası vardı.
  20. S

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Merhaba Arkadaşlar, Bugün 4 kişi yolculuk yaptık. Necati Abim, Fikret Albayım, Dursun Ali Abi ve ben olarak çok güzel bir gün geçirdik. Yaş ortalaması 60'ın üzerinde olduğu için fazla zorlamadık. Çok eğlenceliydi. Şuan Kırklareli'nde dolaşıyoruz. Gün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri