Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serkan Taşdelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,323

Etiketler
Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

791px-Reiserad-beladen.jpg

PEDALLA TÜRKİYE
Bisiklet üzerinde Türkiye sınırları içerisinde 7500 km’lik bir yolculuğun hikayesi. Türkiye’mizin doğasını ziyaret bir diğer söyleyişle. Erzincan’dan başlayıp, Türkiye’nin yedi bölgesini kapsayan, 89 Önemli Doğa Alanı (ÖDA), 180 il ve ilçe merkezinin içerisinden geçerek İstanbul’da noktalanan bir serüven.

Saat 7:00 alarm çalıyor. Uyanma zamanı. Yola çıkma zamanı. 98 gün sürecek bir yolculuğa start verme zamanı. Sevdiklerimi son kez görüp ayrılma zamanı. Bekleyenim yollar, dağlar ve doğa. Sabırsız olduğum her halimden belli. Yola çıkmalıyım bir an önce. Güneşi göremiyorum. İçimi ısıtacak, bana güç verecek güneş yok bugün. Annemin gözyaşlarına gökyüzü de dayanamıyor bir vakit sonra. Bir daha eve ne zaman dönerim bu sorunun bilinmezliği ile yollardayım.

Hocam sayfa çok rahat ve hızlı açılıyor...Sanırım sizin bağlantınızda bir sorun var...Firefox kullanıyorum ben, sizede tavsiye ederim...

Tamam sabırsızlıkla bekliyoruz...Görüşmek üzere...

Hocam bu arada perşembe günü yapacağınız sunum ile ilgili duyuru yaparsanız gelmek isteyen arkadaşlar olabilir belki...

Serkan Taşdelen' Alıntı:
Merhaba Gezenbilir üyeleri,

28 Kasım 2007 Çarşamba günü saat 17:00'de TRT Radyo 1'de, "Çoktan Seçmeli" programına canlı yayın konuğu olarak katılıcam,
29 Kasım 2007 Perşembe günü ise saat 20:00'de İstanbul, Kadıköy Moda İlköğretim okulunda Zirve Dağcılık aracılığı ile bir sunum gerçekleştireceğim.
Katılmak isteyen arkadaşlarımı beklerim.

Sevgiler...

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9232.0/topicseen.html#quickreply

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Pedalla.com / .net / .org internet portalı olarak karşınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye'mizin dört bir yanında doğa koruma adına yapılan projelerimizi bu isim altında toplamak istedik. Yeni yerler görüp, yeni yerler keşfettikçe sizlerle paylaşmaya da devam edeceğiz.

Serkan TAŞDELEN

www.pedalla.com

7500 kere tebrikler. Siz gezerken biz heyecanlandık :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri