Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serkan Taşdelen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,323
Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Merhabalar,

Bugün yolum üzerinde bulunan Troia'yı ziyaret ettim. Çok güzel bir tarih. Girişte benden 10 YTL para istediler. Tabi durumu anlattım. Ben o parayla bir gün geçiniyorum dedim. Sağolsunlar Öğrenci tarifesinden yani ücretsiz giriş yaptım. Orada ki çalışanlara çok çok teşekkürler bu duyarlılıkları için.

Saat 9:30 gibi devam ettim yola yanlız rüzgar gitme dercesine esmeye devam etti. 11:00 sularında Çanakkale'ye girdim. Arkadaşımı aradım ve buluşuk. Herşey yolunda gidiyor. Şuan bulunduğum alan Çanakkale Boğazı ÖDA... Çok güzel bir yer buralar, Tarih ve doğa birlikte yaşıyor bu topraklarda.

Gün Toplam: 79.98 Km
Tur Toplam: 6919.30 Km

Sevgiler...

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,

Sona doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her ne kadar tek başıma görünsemde yanımda olanları hissetmek büyük zevk veriyor bana. Sabah Çanakkale'de Feribot yolculuğu ile başlayan günüm, rampalar ile Keşan'da son buldu. Çok güzel yerlerden geçerek geldim buraya. Gelibolu Yarımadasında (Çanakkale Boğazı ÖDA) bir çok kuş gördüm. Ardından Saros Körfezi ÖDA ile devam ettim. Eğlenceli bir gün oldu.

Gün Toplam: 114.84 Km
Tur Toplam: 7034.14 Km
7000'i geride bıraktık...

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah 7 gibi Keşan'dan hareket ettim. Süper bir rüzgar vardı. İki kat daha fazla yorulduğumu hissediyordum. Zar zor bitkin bir halde Edirne'ye girdim. Havsa taraflarında Yiğitcan, Serdar ve Necati Amcam karşılamaya geldiler. Buradan çok çok teşekkür ederim. Herşey yolunda gidiyor. Son 5 günümüz kaldı. Amacımıza yavaş yavaş yaklaşıyoruz.

Gün Toplam: 111.11 Km
Tur Toplam: 7145.25 Km

Sevgiler...

zincir eki yerine zincir taşıyan bisikletçi sensin anlaşılan yolun açık olsun..
yükün biraz ağır kolay gelsin derim ;)

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün 4 kişi yolculuk yaptık. Necati Abim, Fikret Albayım, Dursun Ali Abi ve ben olarak çok güzel bir gün geçirdik. Yaş ortalaması 60'ın üzerinde olduğu için fazla zorlamadık. Çok eğlenceliydi. Şuan Kırklareli'nde dolaşıyoruz.

Gün Toplam: 81.88 Km
Tur Toplam: 7227.13 Km

Sevgiler...

Seether' Alıntı:
zincir eki yerine zincir taşıyan bisikletçi sensin anlaşılan yolun açık olsun..
yükün biraz ağır kolay gelsin derim ;)
Cahillik ne yapalım. O kadar bilgim yok. Zincir Eki'nin ne anlama geldiğinide açıklarsanız sevinirim. Benim bildiğim Zincir Baklası vardı.

bazı yerde zincir eki denir. bazı yerde zincir baklası bazı yerdede zincir ek baklası denir. :smiley:

Serkan Taşdelen' Alıntı:
Şuan Kırklareli'nde dolaşıyoruz.

Gün Toplam: 81.88 Km
Tur Toplam: 7227.13 Km

Sevgiler...

sanırım biraz geç kaldım :(dün buradaymıssın bugunde sabah yola cıkmıssındır.Daha önce haberim olsaydı bisikletime şöyle bir bakar yanına gelmeye çalısırdım.bende yenıyım burada pek biyer bilmıyrum ama yanında olmak iyi olurdu. :smiley:

yolun acık olsun :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah yine yol 4'lü grup olarak çıktık. Pınarhisar'da Necati Abim ve ben ayrıldık. Saat 14:00'de Lüleburgaz'a girdik. Lüleburgaz'da Askerlik yapan arkadaşları ziyaretten sonra Cahit Hocam ile buluştuk .yemek yedik ve çay içtik. Herşey yolunda gidiyor.
7250 km olarak hesaplamıştık ama biraz fazla sürecek.

Gün Toplam: 63.09 Km
Tur Toplam: 7290.22 Km

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sabah Cahit Hocam'da güzel bir kahvaltının adından Necati Abim ile düştük yollara. Aynı anda Süleyman Şatır ve Kemal Tecimen Abilerimde İstanbul'dan Tekirdağ'a doğru yola çıktılar. Biz öğlen saatlerinde vardık Tekirdağ'a. Diğer grup'ta 16:00 gibi geldiler. Yarın birlikte Silivri'ye pedallıyoruz. Tekirdağ'da İslam Kardeşimiz ile buluştuk. Herşey yoluna gidiyor.
Bekle bizi İstanbul....

Gün Toplam: 62.44 Km
Tur Toplam: 7352.66 Km

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

103 gün olarak yaptığımız proje 5 gün önce sona erecek. Yarın inşallah Taksim Meydanında son bulacak. Şuan Silivri'deyim. Yarın Necati Bilgen, Süleyman Şatır, ben ve iki İtalyan arkadaşımız ile yola çıkıcaz. Öğlen 14:00 sularında bir aksilik olmaz ise İstanbul Taksim Meydanında olmayı planlıyoruz. Yüzdük yüzdük sonuna geldik sayılır. Ama yarın tamamlanmadan ben bitmiş gözü ile bakmıyorum. :smiley:

Bugüne kadar geldiğime şükürler olsun.

Gün Toplam: 69.34 Km
Tur Toplam: 7422 Km

Sevgiler...

Merhaba Arkadaşlar,

13 Mayıs 2007 tarihinde başlattığımız projem 18 Ağustos günü İstanbul-Taksim Meydanında son buldu. Çok güzel bir gün geçirdik. Yanımda olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Tur Toplam Km: 7500 Km

Sevgiler...

sevgili serkan projeni bitirdiğine sevindim..yoldaki anılarını ve fotoları yayınlamayı düşünüyormusun.çoktandır foto koymadın.

Serkan Beycim başından beri takip ettim. Böyle bir projeyi düşünüp tamamladığınız için tebrik ederim. Fotoğraflarınızı ve detaylı anılarınızı bekliyoruz :smiley:

Uzun zamandır siteye vakit ayıramadığım için yarıdan sonrasını takip edememiştim...Böylesine cesur bir projeyi sağ salim bitirdiğinize sevindim...Tebrikler hocam...Görüşmek üzere...Sevgi ve saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri