Arama sonuçlarınız

1. aslankurt72

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Altuğ aynen dediğin gibi bunun da bir sürü modelleri varmış.Onur'un verdiği linke bakınca kafam karıştı biraz daha vereyim daha iyisini falan alayım derken ipin ucunu kaçırmayayım. Kerim haklı yağmur camurda hassas alet yaramaz Gps in Garmin ya da Macellan dan...

2. aslankurt72

terıos

Ynt: terıos Araçtan beklentilerinize bağlı olarak,küçük bagaj sorun olmayacaksa arabayı modifiye edip arazi canavarı haline getireyim demiyorsanız,normal arazi koşullarında kullanacaksanız bir çok büyük ve pahalı araçtan daha fazla işe yarayacağından emin olabilirsiniz.
  3. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar TEKNİK BİLGİ İHTİYACI: Arkadaşlar evde genç bulunmaması nedeniyle teknolojiden kopmamaya çalışmama rağmen takip edemiyorum.Yeri burası değil ama bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. 1.Treking lerde kullanmak üzere üzerinde topoğrafik haritalar yüklü GPS cihazı...

4. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bilmiyorum biraz Ufuk'un pembe dizilerine döndü gibi,heyecanla bekliyoruz. ;D ;D ;D
  5. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur, Arabayı satmışsın hayırlı olsun.Bu kadar ince eleyip sık dokuduktan sonra yakında bombayı patlatacaksın sanırım.Canavarı alıncaya kadar sana Teriosu emanet verebilirim.Bana hafta sonları gerek oluyor.Arabasız kalma.

6. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben çeşitli vesilelerle Arabları yakından tanıma olanağı buldum.Atatürk'ün büyüklüğünü anlamak için onları tanımak bile yeterli.

7. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim hoş geldin.Mısır gezisi keyfli geçmişe benziyor.
  8. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat Bey,Beni kastediyorsanız ben gitmiyorum. Ancak yine de iyi dilekleriniz için teşekkürler.
  9. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar TRAFİK CEZASINA İTİRAZ; Gençlik caddesinde bir kuruyemişcinin önünde 5 dk.uygun şekilde park edip alışveriş yapmıştım. aradan 4,5 ay geçtikden sonra PTT yoluyla ceza tutanağı tebliğ edildi.Bir dilekce ile,karara itiraz ettim gerekce ceza tutanağı ile tebliğ tarihi...

10. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoş geldin Ali, işlerin yoğunluğundandır.Araba nasıl gidiyor.yakında o tarafa geleceğiz görüşürüz ümit ediyorum

11. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende diğer arkadaşlar gibi sıkıldım.Pazar günleri günübirlik treking kesmiyor.Sizin oradaki etkinliği ne zaman planlayacaksınız? daha zaman varsa atla otobüse gel hem burada arkadaşları görürsün.Hemde ikimiz Teriosla bir tura çıkarız. :D :D
  12. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Evet Hoca,Zorkun gezisinde Terios culara komplo kurduktan sonra onu yanlış tanıdığımı anladım (yaklaşık 50 senecik sonra) ;D ;D ;D Ondan dolayı. Ayrıcana Ülkedeki günlük meselelerin aymazlığı, LR ve diğer 4*4 araçlar konusunda bu siteden bir şeyler öğrenmeme...

13. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu ne yaw emekli olunca hergün sakal traşı olmaktan kurtulurum diye seviniyordum. Dün bir teyzeyi hastaneye götür bu gün oğlanı spora götür,hergün yine bir bahane yine sakal traşı,Mete hocam bir gün kaçıp senin Fenke yerleşeceğim,ölene kadarda sakalımı...
  14. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nacizane ; Alan 42+ML 145 anten = 1 sabit araç telsizi +1 iyi bir mobil telsiz haline geliyor yani moduler bence çok kullanışlı gerçi ufuk ve kerim in yanında bana söz düşmez ama bir fikir vermek açısından
  15. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete Hocam,nüfus kağıdı bayağı eskidi ;D ;D Mısır2daki maceralar, Beyrut'tan değil Mısır komuta kurmay koleji mezunuyum.2 yıl orada mısırlı kurmay sb.larla eğitim gördüm.Muhtemelen şu andaki Mısır komuta heyetinin yarısı sınıf arkadaşımdır. Kerim2in devletle bir...

16. aslankurt72

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Zerrin Hanım, Burdan çıkarken treking grubunun Işıkdağı etkinliğine kaydoldum.Ancak sizi orada da katılımcı olarak gördüm. ??? ???Eğer ona iştirak ederseniz yukardaki umudunuz gerçekleşir. ;D ;D
  17. aslankurt72

Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) İlginize çok teşekkürler.Terios ve sadece 1170 kg. ;D ;D
  18. aslankurt72

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Arkadaşlar,önceki etkinliği inceledim.ayrıca pazar gününe kadar hava yağışlı parkur daha zorlaşacak bu nedenle standart araç ve lastiklerle,sizlere sorun olmak istemiyorum.başka etkinliklerde görüşmek...

19. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010) Etkinliğine katılmaya karar verdim.Buradan katılan kimse yok galiba.
  20. aslankurt72

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak