Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

Cep Telefonunun Kalitesi

Ynt: Cep Telefonunun Kalitesi Nokia E61 kullanıyorum. 00 çıktı, ben zaten bunu görmeden de kalitesini anlamıştım yine de teşekkürler ;D IMEI numarasanın içinde üretildiği ülke bilgisini veren bir bölüm olması bana çok muhtemel geliyor barkod gibi düşünün...

2. Recidivist

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Burası "tercih" meselesinden çok "en çok ben biliyorum" başlığına dönmüş ??? Neyse işi uzatmadan söyleyeceğim sandığınız gibi biz köpeklerin cinslerini Alman Kurdu,K-9 ??? veya Lassie sanmıyoruz.. Oldum olası Alman Kurdu dedim, bundan sonra da...
  3. Recidivist

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Şemdinli'de bir Alman Kurdum vardı, bu kadar tatlı bu kadar mı zeki olur bi hayvan :)Ama 85 kg olan beni çekebiliyordu hayvan, biraz tıfıl birilerine verdiğim zaman zaptedemiyorlardı... :o Daha önce de beslemiştim bu yüzden Alman kurdu benim için...

4. Recidivist

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Sanırım pro trek serisinin tümünde var Bilmeyenler için Baro tuşuna basıyoruz Adjusta 2 sn basılı tutuyoruz Temp yazısı yanıp sönmeye başlıyor-altında OFF yazıyor.Comp ve Alti tuşlarıyla anlık sıcaklık değerini ayarlıyoruz. Daha satabil sonuçlar alıyoruz ;)
  5. Recidivist

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Recidivist: A criminal who keeps doing things that are illegal, even if he is punished... Lisede çok sevdiğim bir İngilizce öğretmenim vardı, aramızda çok iyiydi. Ben genelde gülüp eğlenmeyi seven bir insan olduğumdan ve kendisini de yakın gördüğümden...

6. Recidivist

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Depolar full'lenecek ;D ::)

7. Recidivist

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Kusursuz insan olmuyor Göz yaşları durulmuyor bir yerde bir ışık söner düşünmeden uyunmuyor...
  8. Recidivist

Satılık 2005 Model Ford Ranger 4x4 Dizel

Ynt: Satılık 2005 Model Ford Ranger 4x4 Dizel Eğer arkadaşın kendi aracıysa ve galerici değilse şimdiden özür dilerim ama eğer öyle değilse size katılıyorum burası galeri ilan sitesi değil...
  9. Recidivist

Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz!

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! Size sonuna kadar katılıyorum! İnsanların "Beyefendi sıraya geçer misiniz" diyebildiği, "madem siz beni sağmal ineği sanıyorsunuz, ben de bunu protesto ediyorum" diyebildiği bir Türkiye ben de hayal ediyorum...

10. Recidivist

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! Güzel dileklerinize katılıyorum ama bizim insanımız daha arabasına sticker yapıştırmaya çekiniyor, nereye bırakıyor arabasını caddede... ??? :o

11. Recidivist

Devrim Arabaları'na Saygı...

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... Çok haklısınız nasıl yanlış yazmışım anlamadım :o Hemen düzelttim teşekkür ederim ;)
  12. Recidivist

Devrim Arabaları'na Saygı...

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz evlat..." "Neden üretelim ki ithal etmek çok daha ucuz..." "Devrim yolda kaldı..." Buraya yazılacak o kadar çok şey var ki... Bu film yanyana getirmek için paranızın yetmeyeceği, bu kadar değerli oyuncularla çekilmiş...

13. Recidivist

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux Takılıyorum tabi ki :D Fotoğrafları çekenler düz halini tanıttıkları için sanırım üstünde değişiklik yapılmamış hallerini kullanmışlar, alanlar gönlüne göre oynuyor üstünde zaten ;)
  14. Recidivist

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux Araç öyle bir araç ki arazide asfalt lastiğiyle bile gidebiliyor demek ki ;D ;D
  15. Recidivist

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux Size katılıyorum, içi bildiğiniz Corolla gibi, ama çık araziye dağ taş da gez, misss ;D

16. Recidivist

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Benzinciler petrol fiyatı 150 dolarken de 30 dolarken de benzini aynı fiyattan sattılar, %400 kar, ona saysınlar :o >:( Normalde kimse bişey yapamaz herkesin şahsi arabası, özgür iradesi, öyle olduğunu düşünüyorum takarım... Ama arabam yok ;D ;D ;D ;D...
  17. Recidivist

Ynt: Benzine Zam / 10 Eylül'de Benzin Almıyoruz! Ben zamanında size demiştim tepki koyalım diye ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31941.0
  18. Recidivist

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto "Hükümet, benzindeki ÖTV miktarını 20 kuruş artırmasına karşın gelen zam 23 kuruş oldu. Çünkü bu ÖTV artışının üzerine bir de KDV ekleniyor, yani verginin de vergisi alınıyor. Böylece ÖTV + KDV artışı 23.6 kuruşa denk geliyor." ??? :o :o ??? Geydiiiir...

19. Recidivist

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Valla Heytem Bey araç "hafif"tiyse de sizin artık "heavy duty" olmuş ;D Kazasız belasız, güle güle kullanın, çok zevkli ve şık, aynı derecede de ustaca bi dizayn olmuş ;)
  20. Recidivist

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Ben bu kısma katılmıyorum, bu tip araçları kullanan insanlar illa ki normalden fazla ödüyorlar ve ödeyecekler ama benzin diyelim ki 2 lira oldu, 1600 cc araca binen çok güzel ekonomi yaparken, saydığınız insanlar da en azından "kabul edilebilir"...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri