Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Allah kolaylık versin, siz yinede karşılamaya 5 Mayıs ta gitmeyin ,3 ay sonra falan ancak gelir ;D ;D ;D

2. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bizim danalardan her şey beklenir . :D :D :D
  3. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sizin araçlara benzemez ,eleman gaza asılırsa 2 metrede 150 km ye çıkmıştır o :D :D :D

4. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Syrettim daha önce :D Hakan benim bildiğim renault larda ,şasilerde değişeme gittikleri. araçlar bütün çarpışma testlerinde 5 yıldız alıyorlar,uzay kafese döndürmüşler bir miktar. ama tabiki bu arazide gidecekler anlamına gelmez. Fakat yeni teknolojilerle şasi...
  5. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben yeni şarkımı buldum dombıra :D ama klibe bittim ,bu kadar güzel insan doğranmaz.

6. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D Ne yapalım başka türlü olmayacak :D

7. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İngiliz şasesi :D :D :D
  8. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben geldim ama ,kimsecikler yok :D :D :D
  9. yazargezeryolçizer

Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010) Ya ben buraları bir yerden hatırlıyorum :D

10. yazargezeryolçizer

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Faruk Abi ,hayırlı olsun, Cihandan korkulur valla ;D

11. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Göremeyenler ,youtube da, arslanbek sultanbekov-dombıra ,diye aratınca çıkıyor.
  12. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bir daha göndereyim. http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E youtube de direk çıkıyor.

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu da günümüz türkçesine çevrilmiş hali. http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E
  14. yazargezeryolçizer

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kürşat teşekkürler. kan çekiyor :D
  15. yazargezeryolçizer

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kürşat video için çok teşekkürler. sadece bu başlık altında kalmasın , adresini verirsen sevinirim.

16. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 3 sene sonra görürüz artık :D bu kadar seçici bir insan görmedim daha :D
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar gezenler gelenler,herkese merhaba, Kürşat geçmiş olsun , çelik halat tam bela ,o çelik kıymıklar batsa bile baya can yakıyor.
  18. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın :D

19. yazargezeryolçizer

Sahilde piknik ve Zuki fotografları

Ynt: Sahilde piknik ve Zuki fotografları Aminnn :D
  20. yazargezeryolçizer

Sahilde piknik ve Zuki fotografları

Ynt: Sahilde piknik ve Zuki fotografları Kürşat ikinizde güzel resim vermişsiniz, hafiften kaynaşma olmuş gibi ;D ;D ;D Kazasız belasız,ağız tadıyla sürüşler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri