yazargezeryolçizer' Alıntı:Kürşat video için çok teşekkürler.
sadece bu başlık altında kalmasın ,
adresini verirsen sevinirim.
Tempus' Alıntı:size detaylı bilgileri veririm gitmek istediğinizde
olcaytogezer' Alıntı:Bülent abi, sende bu deli Mert'e uyuyorsun...ne işimiz var gece gece...gündüz torbayamı girdi..ayakları çatıp keyiflenmek varken.. 8) 8) 8)
ne demişler, gündüzün bin musubeti, gecenin bir şerrinden evladır.....
red34' Alıntı:beni gece proğramından silebilirsiniz.....gündüzleri takılmaya karar verdim....Mert otel işi ne oldu .... ???
ne korkusu, zevk almam lazım, bunun içinde ,....gözlerimin görmesi, ellerimin hissetmesi, dilimin tatması,.....ayağımın basması lazım....1-2 klavuz karganın götürdüğü yere gitmem...hadi sen dö... kaptırdın...doğru askere...bizi nereye götürecekler.... ;D ;Dmertozzy' Alıntı:abicim nedir bu korku?? ;D ;D
eğlence hiç biyeri görmüyor olman... hatta daha da abartısını sölimm.. gps kullanamadık gece... ;D
evet abi...haklısın...ben pazar günü şurdayız diye aradım, madem böyle bir program vardı, niye aranmıyoruz....red34' Alıntı:ben bu gezi işine takıldım arkadaşlar.... :madem böyle bir program vardı da neden bizi aramadınız.acaba..... ???
red34' Alıntı:ben bu gezi işine takıldım arkadaşlar.... :madem böyle bir program vardı da neden bizi aramadınız.acaba..... ???