Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 212,910
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

arkadaşlar mayıs ayı programını şöyle bir toplama ihtiyacı duydum.... sırası ile belirteyim....9 mayıs tatbikattayız... :D 16 mayıs yuvacık rotasındayız ve ve veeeeee 22/23 mayısta ise 24 saat süren DAYTONA PİST YARIŞ larına denk gelecek şekilde 24 saat gece ve gündüz olacak şekilde off-road rotasında olacağız..... ;D 24 saatlik rota daha sonra sizlere acıklamalı olarak bildirilecektir.....buyrun size yeni bir tecrübe ve macera...... ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
ewt sonunda istedigim tarzda bi araba buldum sanırım ;D

http://vimeo.com/9470792

baban bu konuda ne düşünüyor... oda doğru aracı bulduğuna inanıyor mu?? ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
24 saat gece ve gündüz olacak şekilde off-road rotasında olacağız..... ;D 24 saatlik rota daha sonra sizlere acıklamalı olarak bildirilecektir.....

abi tüm programa varım.. özellikle bu seçenekle çok ilgileniyorum.. sanırım bu tarihte bizim kilitlerde takılmış olacak... ekip olarak sorunsuz ve macera dolu bir gezi olacak... ;D

katılıyorum bülent abı öle bi operasyon yapmak lazım babama ;D

tolgas' Alıntı:
babamın daha haberı yok ;D

bir pazar seni evden almaya gelelim... navara ve 3 disco... sen babana bunların arasında çok eziliyorum falan de :p :p :p

yaşım küçük, arabam küçük olmuyo falan de ;)

hee öyle desinde babasıda bizi odunla kovalasın.... ulan siz benim oğlumu nasıl ezersiniz diye.... ;D ama gelip konuşma faslına varım .... ;)

varım diyooooooooorrrrrrrrrr ;D ;D ;D

tolga L200 Bülent abinin gözlemecilerin orda 5 cm çamurda batırdığı araç biliyorsun dimi ;D

ben hala derimki, kamyonetle ağır off road yapıcaksan toyota hilux, hafif off road ve konfor istiyorsan navara
bakma sen oyle göz boyama videolarına önemli olan araç bunları yaptıkdan sonra sana ne kadar sorun çıkartıyor ne kadar çıkartmıyor :smiley: şimdi suzuki ye biniyorsun araziden gelip yıkatıp koyuyorsun, ama bir araç alıp sürekli servise gitmeye başlarsan keyfin kaçar.

Suzuki ile girdiğim yerleri gördünmü gezi linkinde?

Bülent abinin batirdigi l200 4x2 degilmiydi

kürşat abi senınkı gibi yapılı bı pıkapla hic aynı yerlere giren oldumu merak edıyorum mesela bulent abi bizim gectıgımız yerlerden cok rahat gecıyo hatta bazı yerdlerden daha kolay geçıyo

tolgas' Alıntı:
kürşat abi senınkı gibi yapılı bı pıkapla hic aynı yerlere giren oldumu merak edıyorum mesela bulent abi bizim gectıgımız yerlerden cok rahat gecıyo hatta bazı yerdlerden daha kolay geçıyo

tolgacığım biz aslında araçları çok zorlayan yerlere fazla girmedik, Belgrad da başlangıcına gidip denemeden döndüğümüz yerler filan vardı yoğun çamurlu, oralarda belli oluyor esas ak koyun kara koyun. Bülent abinin aracı gibi araçlar genel olarak iyiler zaten bende navara düşünüyordum. Ama bu araçların yapılış amacı off road değil, kasalarında ağırlık ciddi ölçüde ön tarafa biniyor ve arazide yoğun çamura girdiğinde ön gömülüp arka çekişe yardım edemez hale gelebiliyor. Veya arka sürekli kaymaya başlıyor çamurda. 200 kilo ağırlık koymak gerektiğini söylüyorlardı bir forumda aracı biraz dengelemek için. Bülent abinin aracının lastik boyundan doğan avantajından dolayı suzukinin geçemediği karın üstü oturduğu bazı yerlerden de o güle oynaya geçer. Zaten demek istediğim şu, kışın belgrad gibi yoğun çamurlu yerlere girmeyeceksen, aşırı eğimlerden inip çıkmayacaksan, çok dar yerlere aracı sokmayacaksan Navara veya Hılux ıyı araclar. Ama bu dediklerimi yapıcaksan ya suzukiye devam etmelisin yada fazla uzun olmayanından , ağırlık ve güç dağılımı daha iyi araçlara bakıcaksın. Aslında en ıdealı 2 arac olması hep dedıgım gıbı ıkı seyı tek aracda yapmaya calısmak genel problemımız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.