Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 212,896
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bülent abi, sende bu deli Mert'e uyuyorsun...ne işimiz var gece gece...gündüz torbayamı girdi..ayakları çatıp keyiflenmek varken.. 8) 8) 8)
ne demişler, gündüzün bin musubeti, gecenin bir şerrinden evladır.....

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
Bülent abi, sende bu deli Mert'e uyuyorsun...ne işimiz var gece gece...gündüz torbayamı girdi..ayakları çatıp keyiflenmek varken.. 8) 8) 8)
ne demişler, gündüzün bin musubeti, gecenin bir şerrinden evladır.....

e tabi buda mantıklı ;D

talep olmazsa bizde gitmeyiz canım ne yapalım.... ;) bizim pazar günü kahvaltıya gelecekler için bir liste yapalım onuda bir halledelim ne dersiniz... ??? pazar günü kahvaltıya gelecekler için liste ....

1 ) bülent- ayşe 4 kişi....

acaglar' Alıntı:
yok yok arkadas sen cok degısmıssın ya japon bozmus senı. ne öyle japon vıdeoları falan. ;D ;D ;D ;D

ya bırak 1 senedir aytuğa suzuki bakıyordukda adam gibi bişey bulamadık diye almadı ;D sonra adam gibi discovery bulunca aldı ;D

Mert otelin parasını yolladınmı kardeşim.... ??? yada rezervasyon işi tamam mı... ???

Tempus' Alıntı:
Bu arada şileye gelmeden az önce gözlemecilerden 1-2 kilometre sonra sofular köyünden geçilerek gidilen bir plaj var, çok keyifliydi, isterseniz yaz gelmeden tam orda ateş yakıp gece pikniği filan yapabiliriz. Yazın denize girmek içinde çok güzel yer kumsal temiz. Ama tesis vs hiçbirşey yok bu yuzden hoşuma gitti. Çok kalabalık olacağını sanmam. Fotografdaki yer. Bu güne kadar nasıl gitmemişim oraya hayret ettim, benim o civarda gitmediğim sahil kalmamıştı :smiley:

güzel temiz sakin kumsalmı dedinizzzzzzzzz nihayet yahu:smiley:))))

[attachment=1]
[attachment=2]

red34' Alıntı:
talep olmazsa bizde gitmeyiz canım ne yapalım.... ;) bizim pazar günü kahvaltıya gelecekler için bir liste yapalım onuda bir halledelim ne dersiniz... ??? pazar günü kahvaltıya gelecekler için liste ....

1 ) bülent- ayşe 4 kişi....
2 ) Olcayto - Gülden

Abi pazar anneler günü olduğu için kahvaltıya katılamayabilirim. Annemin ve kahvaltının detayları kesinleşince haber vericem

valla biz 9 mayıs pazar sabah kahvaltıdayız ...gidilecek yer belli cem ve tolga lar zaten biliyorlar ...gelmek isteyenler listeye kendilerini eklesinler cuma günü rezevasyon yaptıracağız ona göre.....beni gece proğramından silebilirsiniz.....gündüzleri takılmaya karar verdim.... ;) hatta anneler gününü c.tesi kutlayabilirim ki pazar günü rahat rahat atış yapabileğim .... :D Mert otel işi ne oldu .... ???

Tempus' Alıntı:
Abi pazar anneler günü olduğu için kahvaltıya katılamayabilirim. Annemin ve kahvaltının detayları kesinleşince haber vericem
seni birkere daha takdir ettim ,anneler başımızın tacı ,Allah tüm annelere sağlık mutluluk ve senin gibi evlatlar versin.

Benim anne Hülyanın annesi derken gün biticek bizim eğer iki anneyi bir yerde buluşturamazsam ;D ;D

bunu dinledim sabah sabah çok hoşuma gitti ya. ne kadar uzak olsakda o kültürlerden artık içimizde o at koşusu ritmini hissetmek hala etkiliyor sanırım :smiley: sabahtan beri dinliyorum
Bülent abi senin için you tube da çekip başka yere yükledim :smiley:

th_videoplayback2.jpg

bence sen ikisinide al bizimle beraber kahvaltıya getir ... ;) acık hava sessizlik ve taze yiyecekler..... ;) vawww saol Kürşat tşk ederim.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri