Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 212,910
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
resım super kursat ama dun aksam sen yanımızda olsaydın tahmınımce kalpten gıderdın 90 derece acıdan arabaları asagıya attık ;D ;D

valla cem tahmin ediyorum o arabaın arka tamponu vurmayı başardıysan kesin çok diktir ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
resım super kursat ama dun aksam sen yanımızda olsaydın tahmınımce kalpten gıderdın 90 derece acıdan arabaları asagıya attık ;D ;D

az dur olmm... gevherle videoları ayarlıyoss... max 1 saate kadar yayında... ;D ;D

Tempus' Alıntı:
valla cem tahmin ediyorum o arabaın arka tamponu vurmayı başardıysan kesin çok diktir ;D

yok yokk... tamponu vurmadık... arabalar arka tamponlarından askıda kaldı ;D ;D ;D

Bu arada şileye gelmeden az önce gözlemecilerden 1-2 kilometre sonra sofular köyünden geçilerek gidilen bir plaj var, çok keyifliydi, isterseniz yaz gelmeden tam orda ateş yakıp gece pikniği filan yapabiliriz. Yazın denize girmek içinde çok güzel yer kumsal temiz. Ama tesis vs hiçbirşey yok bu yuzden hoşuma gitti. Çok kalabalık olacağını sanmam. Fotografdaki yer. Bu güne kadar nasıl gitmemişim oraya hayret ettim, benim o civarda gitmediğim sahil kalmamıştı :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_4722.jpg

IMG_4718.jpg

ben hertürlü gelirim mert abi ;D siz izinlerinizi alında ;D

tolgas' Alıntı:
ben hertürlü gelirim mert abi ;D siz izinlerinizi alında ;D

tmmdır izin konusu... pazar günü kayınvalideye ziyaret etme programı yapınca işlem tamam oluyorr ;D ;D

başka gelen var mı??? yoksa artık senle başbaşa gideriz... ;D

ön arka çelik olunca dik inişlerde çok problem çıkmaz eğer uzun iniş değilse, uzun inişler sakat bir kayarsa allah muhafaza, aynı yeri çıkmaya çalışmayında mesele yok :smiley:

Mert bey bakıyorum tek başına hareket ediyorsun ne iş canım benim.... ??? gece operasyonu istiyorsan yaparızda .....pek sevmedim bu işi..... ;D sen varya tam süt oğlan oldun Olcayto nun tabiri ile...... ;D hatta sert bir off-road olsun sırf erkekler.......

cemtascioglu' Alıntı:
gece bır ıkı foto cektım ama ınıs yok heycandan unuttum ;D bıde hastalanan ıtımızın doktara goturus fotosuda var

omm az bekle... bende vdeolar var ;D ;D ;D

daha etkileyici... yeni sayfa açıcam... buraya bişi lkoyma ;D

red34' Alıntı:
Mert bey bakıyorum tek başına hareket ediyorsun ne iş canım benim.... ??? gece operasyonu istiyorsan yaparızda .....pek sevmedim bu işi..... ;D sen varya tam süt oğlan oldun Olcayto nun tabiri ile...... ;D hatta sert bir off-road olsun sırf erkekler.......

yok be abiii... dedim yaaa... pazar off sak eğer... cmt gece girelim diye... yanlış anlaşılma olmasın... ;) ;)

gece operasyonuna ben varım diğer arkadaşlarda katılsınki keyfini cıkaralım derim.... ;)

abi gece operasyonunu hanımları almadan 4 araba falan gidelim... bazı sakat yerler var... tüm ekip giremeyebiliiz... herkes bi diğer arabaya yancı olur... ne dersiniz???

mertozzy' Alıntı:
abi gece operasyonunu hanımları almadan 4 araba falan gidelim... bazı sakat yerler var... tüm ekip giremeyebiliiz... herkes bi diğer arabaya yancı olur... ne dersiniz???

bana uyar hertürlü keyifli olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.