Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Fizik kuralları ceanımm , silah fizik kurallarını aşıyorsa ben bilemem ;D ;D ;D

2. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar modifiyesi ucuz ;D ;D ;D 700 ver 2' kalksın 31 lastik sürtsün. eeee daha ne harcıyacağız. bir 2' daha lazım 31 takacağızda ;D ;D ;D gel 33 leri direk benim araca takalım ;D ;D ;D
  3. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 36 kalibreden hiç anlamam. ama attığın mermiler yivsizse ,o hedefi 100 metrede 200 atıştan sonra bu hala getirebilirsin ;D

4. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bu arada ,ulusta 150 metreye nokta atan havalı var. fiyata 1.600 gibi bir fiyat çektiler.
  5. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar LR ye benzedi bu konu ;D ;D ;D

6. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sadece tampon yan çıkmaları düzeltip yola devam , ;D ;D ;D Üstelik tamponda üstünde kalıyor,yollardan toplamıyoruz ;D ;D ;D

7. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hocam LR lerin diline düşünce böyle oluyor ;D ;D ;D Yoksa fabrikadan alınıp doğru araziye çıkacak bir kaç araçtan biri ;D
  8. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir de tabure ;D ;D ;D
  9. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Disco 2 ve VX 80 in iz genişliği ne acaba. benimkiyle kıyaslamak için,pigme bana çok ince gözüküyor. ön iz : 1,465 mm arka iz : 1,480 mm

10. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Günaydın ;D Hadi ya yine başladık ,ne istiyorsan soğan cücüğü gibi pajerodan ;D ;D

11. yazargezeryolçizer

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) Hüseyin Ustam ellerine sağlık. Bu güzel günü bir daha yaşattın bize
  12. yazargezeryolçizer

Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

Ynt: Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010) Kürşat Ankarada bize görüntü vermedin ;D ;D ;D tek başına oyna bakalım ;D ;D ;D görseller için teşekkürler,çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş.

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Erkan bende anlamıyorum ,arada kalmış pigmesi olan bir japonum , ;D etliye sütlüyede çok dokunmuyorum.
  14. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
  15. yazargezeryolçizer

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Neyse Eren yakında geliyor bir de zukiyi indiririz oraya, ;D çekmesi daha kolay ;D

16. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aleminyumdan korksaydık, lompardini pancar moturun yanına yaklaşmazdık ;D ;D ;D
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bence araç daha sıkışmamıştı ,yanlış geri manevra yumuşayan toprağı çökertti. o kadar mesafeyi giden araç,toprak çökmeseydi sonuna kadar giderdi.
  18. yazargezeryolçizer

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi valla ne diyeyeyim kaya gibi sağlam pajero kullanıyorum, ama 80 nin dengesine bayıldım,kanıma girdi ;D Çağlar aracı çok dengeli hazırlamış ,hem arazi hem yolda çok başarılı. Plotaja diyecek hiç bir şey yok,araç pilota,pilot araca alışmış. Ufak defek sıyrıklarla...

19. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Pigmeden ne istiyorsunuz anlamıyorum ki ;D ;D ;D
  20. yazargezeryolçizer

Arazide ABS

Ynt: Arazide ABS Selamlar , Sorunuzu Toyota alt başlığında sorarsanız daha çok toyota kullanan arkadaşlarımızın dikkatini çekecektir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri