Arama sonuçlarınız

1. yazargezeryolçizer

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( 1 sene geçmiş ,hala kaybettiğimize inanamıyorum. Mekanın Cennet olsun Faruk Abi,Nur içinde yat.

2. yazargezeryolçizer

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye şu aralar 42 den aşşa çok konuşmuyorlar :D
  3. yazargezeryolçizer

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Bizimkiler daha hakimler konuya , ama bende bir bakayım ne çıkacak.

4. yazargezeryolçizer

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat geçmiş olsun, Gönder aracı Ankaraya her ne kadar yoğun çalışsam ve sanayiyi unutmuş olsamda ,burda ekiple beraber toparlar, galvanizler sana teslim ederiz. :D
  5. yazargezeryolçizer

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat derece göstergesi yerine ,aracın orjinal pusulası var. yalnız dikkat et 2 tip pusula var , 1 tip te sadece yön ler gözüküyor,ve bir sensöre bağlanması gerekiyor,alırsan sensör olmasına dikkat et, 2 tip te yönler bir araç resmi etrafında dönüyor,bunun sensörü...

6. yazargezeryolçizer

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution kürşat çok güzel olmuş , elini hangi arabaya değsen süper sonuçlar çıkıyor .

7. yazargezeryolçizer

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Hepimizin başısağolsun,mekanı cennet olsun,ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Bizi misafir eden Antalyalı dostlarımıza buradan tekrar teşekkür ederim.
  8. yazargezeryolçizer

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
  9. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

10. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.youtube.com/watch?v=rXtHSAU-NSY

11. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar http://www.youtube.com/watch?v=gku-U58eCSc
  12. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Çağlar ,kafamdaki soru işaretini hallettim , 1 araçmı 2 araçmı olan ,bana göre 2 araç daha mantıklı geldi. bu işi bitirince alternatifler çoğaldı , k-5 mesela :D :D :D günlüğü boşverip hafta sonu aracı olabilir deyincede karşıma amerikanlar çıkıverdi , bakalım...

13. yazargezeryolçizer

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşat hayırlı olsun, caponun tadını aldın :D
  14. yazargezeryolçizer

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Orhan Selamlar, arada karışıklıklar oluyor. ben düzelttim. 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel...
  15. yazargezeryolçizer

Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi?

Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi? Takozlamak ,yaygın kullanılan bir sistem olsada , artikülasyon yüzünden bende tavsiye etmiyorum. Lift kit,veya kupa şase arası takoz bence daha doğru bir tercih.

16. yazargezeryolçizer

Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi? bu araçlarda böyle bir uygulama olmadı. kupa şase arası uzatıldı böylece yürüyene dokunulmadı. Yabancı sitelerde her 2 sistemde kullanılsa da , özellikle kupa yı,şaseden ayırmak çok kullanılan bir yöntem. www.ebay.com.uk, adresine...
  17. yazargezeryolçizer

Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi? Bir resimde tekerlekli halleri .
  18. yazargezeryolçizer

Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi? Orhan Bey Selamlar, Ankara Şeref Oto ,Mitsubishi yetkili servisinde 50 kadar 3.2 did,palet takılması için yükseltildi. bu işlem yapıldığında tekerlekli ve paletli olarak araçların denemeleri yapıldı. konuyla ilgili bilgiyi servisten...

19. yazargezeryolçizer

Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ufuk'un (ufukozkan) Doğum Günü Kutlu Olsun Dede doğum günün kutlu olsun, çaydanlıkla beraber nice doğum günlerine :D
  20. yazargezeryolçizer

Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Resimlere çok teşekkürler,güzel gezi olmuş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri