Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhan19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,783

orhan19

pajero 3.2
Yer
ANKARA
2005 pajero 3.2 dıd aracımın arazi performansını artırmak için yükseltme kiti uygulamak istiyorum olabilirmi bilgisi olan varmı bir tamirci arka tarafı yükseltmek için helozon altına uygulanacak lastık takozla olabilecegini söyledi hadi oldu diyelim ön taraf nasıl olur bilgisi olan ve ankarada yaptırabilecegim yer varmı yardımlarından dolayı şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Pajero 3.2 DİD Yükseltme Uygulaması Yapılabilir mi?

Orhan Bey Selamlar,
Ankara Şeref Oto ,Mitsubishi yetkili servisinde 50 kadar 3.2 did,palet takılması için yükseltildi.
bu işlem yapıldığında tekerlekli ve paletli olarak araçların denemeleri yapıldı.
konuyla ilgili bilgiyi servisten alabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41175.0

Bir resimde tekerlekli halleri .

14042010228.jpg

14042010229.jpg

14042010230.jpg

kerim bey teşekkür ederim serviste helozon altına takoz uygulayarak yükseltilecegini söylediler ama asfalt kullanımında virajlarda tehlike arzedecegini birde inip binerken zorluk olacagını söyledier yani birdaha düşünün dediler teşekkür ediyorum

bu araçlarda böyle bir uygulama olmadı.
kupa şase arası uzatıldı böylece yürüyene dokunulmadı.
Yabancı sitelerde her 2 sistemde kullanılsa da ,
özellikle kupa yı,şaseden ayırmak çok kullanılan bir yöntem.
www.ebay.com.uk, adresine bakarsanız yükseltme kitlerini bulursunuz.( mitsubishi pajero lift kit(body lift kit ))
diye aratırsanız ,karşınıza çıkar.

kupa takozu kullanırsanız ,radyatörü de yukarı kaldırmalısınız.,
2 önceki versiyonda tamponlarıda kaldırmak gerekiyor,ama sizin kasayı bilmiyorum.
resimde görülen kupa takozu kullanılan araçlar. servis tarafından onaylandı ve garantileri devam ediyor.

Takozlamak ,yaygın kullanılan bir sistem olsada ,
artikülasyon yüzünden bende tavsiye etmiyorum.

Lift kit,veya kupa şase arası takoz bence daha doğru bir tercih.

pajero 2000 model benzinli 3000 motor v 6

benimde uzun yol projem var , pajero sport benzinli v6 5 kapi uzun sase 2000 model yukseltmek benimde amaclarimdan biri nereye basvurabilirim yardimlarinizi bekliyorum

DSC_3560.jpg

ewt pajero sport model 2000 benzinli v 6 uzun yol icin gereken modivasyon calismalari hakkinda bilgi tesekkürler epota ,,, secim.cakmak@gmx.ch

DSC_3897.jpg

DSC_0040.jpg

seçim bey merhaba sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz türkiyeye gelecekseniz ankarada şeref oto mitşubishi servisi şeref bey 3,2 did araçlara çok sayıda yükseltme uyguladı gayet başarılı oldu avrupadan aracınıza uygun yükseltme takozlarını alırrsanız sanırım 8 adet oluyor özel cicatalarıyla beraber ankarada şeref usta yapar 0312 278 38 48 detaylı görüşebilirsiniz

evet gelecem, ama uc ay sonrasi icin düsünüyorum ben burdaki servislerle bir arastirma yapiyorum bizdeki araca uygulama söz konusumu. bakiyorlar sayet o takoz lar varsa sorun degil birde uzun bir yol icin bunlar gerekli yazdigin icin tesekür ederim geldigimde arayacagim :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Orhan Bey Selamlar,
Ankara Şeref Oto ,Mitsubishi yetkili servisinde 50 kadar 3.2 did,palet takılması için yükseltildi.
bu işlem yapıldığında tekerlekli ve paletli olarak araçların denemeleri yapıldı.
konuyla ilgili bilgiyi servisten alabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41175.0

Kerim Bey merak ettim bu palet takılmak için yükseltilen araçlar hangi kuruma ait?

Düzeltme: Şeref Oto ile görüştüm. Kupa ile şasi arasına takoz konulmuş, radyatör ve tamponlar yukarı alınmış. Bu kit ile 5 santimlik bir yükseltme elde edilmiş. İşçiliği ile maliyeti 1500 Euro.

Araçlar devlet kullanımı için yapılmış. 50 tane daha yapılacak bu yaz. 3 tane de Gürcistan'a yapılacak.

3.2 DID'ler palet takmayı değil ama alırsam yükseltmeyi düşündüğüm araçlar 2 sene içinde.

orhan19' Alıntı:
2005 pajero 3.2 dıd aracımın arazi performansını artırmak için yükseltme kiti uygulamak istiyorum olabilirmi bilgisi olan varmı bir tamirci arka tarafı yükseltmek için helozon altına uygulanacak lastık takozla olabilecegini söyledi hadi oldu diyelim ön taraf nasıl olur bilgisi olan ve ankarada yaptırabilecegim yer varmı yardımlarından dolayı şimdiden teşekkürler
merhaba pajereyo yükseltmek en kolay we maliyeti düşük 6 satim yeterli ise tabiki sizin için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri