7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,222

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz merhaba,,,, hayırdır yeni proce mi var ....suburban filan..... ???

discovery-V8' Alıntı:
yok Gökancım bizim Kerim kafaya K5 taktı onun için bakıyoruz.

Laf aramızda bu suburbanların aihalesine bile girmiştim uuuzzzuuuuunnnn süre önce...kih kih kih..... ;D

gokhanlro' Alıntı:
Laf aramızda bu suburbanların aihalesine bile girmiştim uuuzzzuuuuunnnn süre önce...kih kih kih..... ;D

;D ;D ;D Abicim seninde bulaşmadığın alet kalmamış valla, unimog undan suburbanına, hala duruyormu unimog projesi aklının bir köşesinde?

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Abicim seninde bulaşmadığın alet kalmamış valla, unimog undan suburbanına, hala duruyormu unimog projesi aklının bir köşesinde?

Hemide baş köşesindeeeee .....hiç çıkmıyorki... :D :D ;)

Yeni bir arkadaş var İzmmir de Ünimog topluyor takip ettinmi hiç...???? O ünimog u İstan bul Bülent beyden almış hani bizim LRO İst grubuna takılan Bülent bey tanıyormusun? ondan almış hiç de haberimiz filan olmadı

gokhanlro' Alıntı:
Yeni bir arkadaş var İzmmir de Ünimog topluyor takip ettinmi hiç...???? O ünimog u İstan bul Bülent beyden almış hani bizim LRO İst grubuna takılan Bülent bey tanıyormusun? ondan almış hiç de haberimiz filan olmadı

yok farketmedim bakayım, Umut bir ara niyetlendi ama balı tutmayınca Toyotaya döndü ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
kerim film adam ,yine projemi değiştirmiş.
Çağlar ,kafamdaki soru işaretini hallettim ,
1 araçmı 2 araçmı olan ,bana göre 2 araç daha mantıklı geldi.
bu işi bitirince alternatifler çoğaldı , k-5 mesela :D :D :D

günlüğü boşverip hafta sonu aracı olabilir deyincede karşıma amerikanlar çıkıverdi , bakalım kısmet.
ama Yavuzun dediği gibi 450 civarı yakıt ,günlük kullanımda da baya iyi .

Mustafa abinin videolerını iyi yakalayamamışız ,kanal geçişleri yok deli bişey olmuş araç yolluyorum.
ama önce K-5 :D :D :D :D

th_30052010080.jpg

th_30052010081.jpg

th_30052010082.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri