Arama sonuçlarınız

1. schweps

En Uzun Mesafe Görüşülebilecek El Telsizi

Halk bandı için araç anteni arayışı içindeyken bu mesajınız sonrası sitenizden haberdar oldum. Gamma II fiber anten için 49,56USD (144TL) fiyat gözüküyordu ve elinizde var mı diye sorduğumda geri dönüşünüz 250TL şeklinde oldu. Sonrasında da sitenizdeki fiyat güncellendi. Albrecht Gamma II...

2. schweps

7/24 Açık Landrover'cılar

Yabancı bir forumda gördüm, hoşuma gitti. They say 90% of all Land Rovers manufactured are still on the road. The other 10% have reached their destination. Land Rovers are just like married women… They moan on long journeys, embarrass you in front of friends and you spend more money than...
  3. schweps

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Evet öyle olmuş :) Düzü ekteki gibiydi.

4. schweps

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  5. schweps

Hadi bakalım, Umarım bir terslik çıkmaz da katılabiliriz.

6. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

Güncelleme; İngilizler der ki; 1. ve 2. viteslerde motora fazla yük binmediği için turbo basıncının yükselmemesi normalmiş. Diğer viteslerde 15psi görülüyorsa sorun yokmuş. Buraya not düşmüş olalım. Şimdi sırada temassız devir ölçer cihazı ile krank kasnağından devir okuyup devir saati ile...

7. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

:) 0'dan toplamaya gerek yok bana kalırsa. Discovery Yavuz abi portal aks çalışmalarını burada paylaşsa ne hoş olurdu. Çelikel kuzenlerin de epey projeleri var aslında. Sizin bush mekanik çalışmalarını da atlamamak lazım.
  8. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

Emre hocam, Bu bilgilerin çoğu yabancı forumlardan toparlama. Sorularıma yanıt da o forumlardan geliyor genelde. Bu demek değil ki Gznblr'de cevaplayacak kimse yok, (nacizane) amacım onların dikkatini çekmek ve forumu eski günlerine geri döndürmek.
  9. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

Devir saati bağlayacak arkadaşlara yardımcı olması açısından ekli dokümanı paylaşıyorum. Orjinalini aynı isimle google'da sorgulayıp bulabilirsiniz, ben sadece dizel araç için olan ayar sayfalarını ekliyorum. Benzinli araç için ayar farklı. Alternatör (magnetti marelli veya Lucas) için aşağıda...

10. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

Merhabalar, Araca yakın zamanda bir turbo basınç göstergesi taktım. Turbo çıkışından enjeksiyon pompası üstündeki diyaframa giden ince hortuma Tee koyup içeriye göstergeyi taşıdım. Beraberinde bir de EGT dedikleri, egzoz gaz sıcaklığını ölçen sensör ve göstergesini almıştım. Amaç turbo waste...

11. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Paçalık işe yarıyor gibi. Normalde geçtiğimiz toprak ve çamur yoldan sonra tüm yan cephe pislenirdi. Her geziden sonra aracı yıkamaya gerek kalmadı artık.
  12. schweps

Bahsettiğim autocad dosyası ektedir. Arka paçalıklar için girinti kesim yerleri ve tamamı için büküm işini, yapacak kişiye bırakıyorum.

13. schweps

Paçalıkla ilgili fotoğrafları mı göremiyorsunuz? Yoksa daha önceki sayfalardaki fotoğrafları mı? Eski fotoğraflar, güncelleme dolayısıyla gözükmüyormuş. Ancak yeni yüklenenlerde problem olmaması lazım.
  14. schweps

Umut hocam, Emre hocam teşekkürler. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. schweps

Paçalıklar perçin ile sabitlendi. İsteyen olursa ve üzerinde çalışıp kendi aracına göre uydurmayı göze alıyorsa taslak halinin autocad dosyasını gönderebilirim. Kesim ve büküm yerlerini kendisi ayarlar.

16. schweps

Herkese merhaba, Yeni jantlarla birlikte flanş taktığımdan beri aracın yanlarındaki çamurla baş edemiyordum. Dodiklerin devamı niteliğinde, aşağıdaki linteki gibi paçalıklar var, ama çok pahalı. Dirt D-Fenders products at rimmerbros.co.uk Önce kartondan, sonra tenekeden taslak çıkardım...
  17. schweps

23 Aralık 1930 Şehit Kubilay Olayı

Meşum olayın 85. yıl dönümü.
  18. schweps

Defender 110 Standart Helezon Yayları Hk.

Merhabalar, Aracımdaki helezon yaylar iyice kapandığı için değiştirmek istiyorum. Yükseltme gibi bir düşüncem olmadığından standart yay arıyorum. Manuellere bakınca 90,110 ve 130 için epey çeşitli kod numaraları ve renklerle anılan yaylar var. Hatta ön sağ /sol, arka sağ/sol şeklinde ayrı kod...

19. schweps

Sabit Aksın Avantajları Neler?

Sabit akslarda artikülasyon daha fazladır. Ve bu esnada yürür ekipmanın altında kalan boşluk ta (clearance) daha fazladır.
  20. schweps

Overland Ekibi Ve Izlenimler

03 kapı numaralı hardtop iyiymiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad