Arama sonuçlarınız

1. teos

Sultaniye'yi Biliyor musunuz?

Ynt: Sultaniye'yi Biliyor musunuz? Haşmet bey iyi yolculuklar, gözlemlerinizi bizimle paylaşmanızı diliyorum. Oğuz

2. teos

Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak?

Ynt: Karavanda Yat Tuvaleti Kullanmak? Hüseyin beyin de belirttiği gibi bu işin iki çözümü var. ( çalışma prensipleri arasında hiç fark yoktur) . Thetford Porta potti ve Thetford (built-in) kartuşlu wc. Thetford kasedi aracın dışında olduğu için daha hijyeniktir.Kasedi dışarıda çıkarır, uygun...
  3. teos

Sultaniye'yi Biliyor musunuz?

Ynt: Sultaniye'yi Biliyor musunuz? Faruk bey, Nükteli yazı tarzınız hoş olmakla birlikte, gözlükle ilgili yaptığınız hiciv kalp kırıcı. Fotoğraf yüklemeniz çok yerinde oldu, aynı mekanın farklı yerlerini konuşuyor olduğumuzu farkettim. Dediğim gibi 10 dk kadar kaldığım tesise park ederken...

4. teos

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cem, Haldun ve senin ile tanışmak, sohbet etmek bana mutluluk verdi. Daha uzun soluklu birlikteliklere, misapirverleğin için teşekkürler. Oğuz
  5. teos

Aytaç Sunman'ın Vefat Haberi

Karavancı büyüğümüz Sn.Aytaç Sunman'ın dün akşam vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bu üzücü haberi vermek zor, üzüntüm sonsuz... Oğuz

6. teos

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Açıkçası arazi araçlarında çok güzel duruyor. Ama sizin araçta nasıl olur bilemedim. Photoshopla falan birisi yapsa da görsek . Oğuz

7. teos

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yusuf dost, Bildiğim bir konu değil inan, kusura bakma :-) Oğuz
  8. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım 4.plan benim 2001 Ducato'nun ilk planına benziyor, (duş/wc- yatakla, mutfak tezgahı arasında olmak koşulu ile). Onun üzerinde fikir jimnastiği yapılabilir. Tek sıkıntı yatak yapma/toplama derdi. Oğuz
  9. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Atilla bey, biraz eleştiri gibi oluyor ama 2 nolu planın da sakıncaları var. Muhtemel ölçülerle konuşuyorum. Oturma grubu 190 + duş/wc 70 geriye 67cm mutfak tezgahı kalır, ki arkadaki eğim nedeni ile 70 cm duş/wc yi 75 gibi düşünmekte fayda var. Mutfak tezgahı 60 cm ye...

10. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Atilla bey, bu gezenbilir'e ilk üye olduğum zaman kullandığım avatar. 2007 Haziran, o zaman Can karavan yapımı 2001 Ducato kullanıyordum. Size önerim, şu anda evde kullandığınız yatağın kenarına aralarında 45 cm kalacak şekilde 2 enli tahta parçası koymanız ve yataktan...

11. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Levent bey benim sözle aktardığımı ölçülere dökmüş, çok teşekkürler. Oğuz
  12. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Ben de aynı şeyi söylüyorum Atilla bey, duç/wc'nn eni 70 ise boyu 100cm. Karşıdaki dolap 40-50 cm olmalı. toplam en 180-(100+40 ya da 50)= 40cm ya da 30cm koridor için kalır. Oğuz

13. teos

12m3 Camper Yapalım

Ynt: 12m3 Camper Yapalım Emeğiniz için teşekkürler Atiila bey. Ölçüler planların üstünde olsa daha iyi anlaşılacak ama, 1. planı ele alırsak, ön oturma grubu 200cmm diyorsunuz. Eğer duş/wc 100 cm ise geriye 35-37cm ranza için kalır. Eğer duş/wc 70 cm ise (ranzalar 65-67cm), bu sefer koridora...
  14. teos

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Hoşgeldiniz Yaşar bey. Sevinçle hüzünü aynı anda yaşatmış size. Umarım ileride bunları gülerek anlatırsınız dostlarınıza.... Yusuf gibi dostunuz olduktan sonra... Oğuz
  15. teos

Karavancılara Müjde; Ticari Araç Kiralamak Yasaklandı

Ynt: Karavancılara Müjde; Ticari Araç Kiralamak Yasaklandı Arzuladığınız araca bir an önce kavuşmanız dileği ile Atilla bey. Bu ara gerçekten fiyatlar dip yapmış durumda... Oğuz

16. teos

Karavancılara Müjde; Ticari Araç Kiralamak Yasaklandı

Ynt: Karavancılara Müjde; Ticari Araç Kiralamak Yasaklandı Arkadaşlar, olaya bir de şu gözle baksanız ; Bu araçlar, leasing firmaları tarafından ağırlıklı olarak distribütör firmalara kiralandı. Genelde 2 ila 4 yıl sonunda bu araçları değiştiriyorlar zaten. Değişen çöpe gitmiyor. Gene...
  17. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey, Hayırlı olsun, evye, pencere derken faaliyetler hızlanıyor galiba.... Sanki kısa geziler de fişekledi gibi :-) Oğuz
  18. teos

Gaz Alarmı

Ynt: Gaz Alarmı Bana da Marintek gibi geldi. 25 TL ye Marintek'te olsa olsa plastik kapağıdır herhalde :-)

19. teos

Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölüne Gezi Planı (20 Aralık 2009) Hava şartları oldukça sert gözüküyor. Isıtıcıyı denemenin tam zamanı gibi Yusuf :-) Gene de tedbirli olmakta fayda var. İyi buluşmalar... Oğuz
  20. teos

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Ynt: Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz Oğlunuza hayırlı teskereler Hüseyin bey. Oğuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri