Arama sonuçlarınız

1. teos

Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Oyum, Kerpe'den yana...

2. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Cenk hocam, Orası daha çok, restorantın otoparkı mantığı ile çalışıyor. Yola çok yakın ve gürültülü ve dostların amacı akşam yemeği yemek değil gibi . İnsanlar daha çok doğada olmak istiyorlar, doğru mevsim olsa...
  3. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Gezenbilir dostlarının 16 Nisan 2007 Kuzuyayla gezilerinden fotoğraflar .. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6280.msg27126 Yayla gezileri için daha zamanın erken olduğunu düşünüyorum. (Arazi araçları hariç :-)

4. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Az sonraaa....
  5. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) 1. orsaalabanda / Cem Babadağ - Hava durumuna göre eşim ve kızım 2. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege 3. taiga / Haldun - ? 4. İnsel (bir aksilik olmazsa) 5. buralpdi / Levent (bir aksilik...

6. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Kendi adıma, 3200kg lık önden çekişli Citroen Jumper kampervanım ile geleceğim.

7. teos

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Merhaba, Eski fotoğraflarıma baktım, Nisan 2007 tarihinde ANAKAMP Özdal önderliğinde gitmişiz İnönü yaylasına. Bir önceki 2006 Ducato aracım ile çıkmışız yaylaya. Bakıyorum, bir şey olmaz abi diye cevap verenlerin...
  8. teos

İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010)

Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010) Hakan, Bazı konuları ziyaretçilere de açmama rağmen, geneli üyelere açık. Neden karavanturk konu başlığında kendilerinden bir şeyler bulan herkese üyelik yolu ile açık. Sevgiler
  9. teos

Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010) Gezi fotoğrafları http://www.karavanturk.org/index.php?topic=268.msg1355#msg1355 adresinde...

10. teos

Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010) Güncel katılımcı listesi ekte : 1- Tülay-Oğuz Sevim 2 kişi 2- Haldun Uluengin 1 kişi (şimdilik) 3- Sema- Tayfur Çıvgıner 2 kişi (Puppy mizi saymazsak ) 4- Yağmur-Füsun-Cem Babadağ 2,5 kişi (otelde konaklama)...

11. teos

Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010) Soğuk kış günlerinde tanışmak, görüşmek isteyen, sıcak sohbetler yapmak isteyen dostları aramızda görmek isteriz.
  12. teos

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Duymuştum, görmüştüm gibi somut verilere dayanmayan yöntemler yerine bir vatandaş olarak haklarımızı kullanarak ilgili makamdan bilgi istemek en doğru yöntem. Buna ön ayak olanlara teşekkürler. Oğuz

13. teos

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Hüseyin bey ben de email adresime göndermenizi isteyebilir miyim ? Oğuz
  14. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Atilla beyin önerisi yerinde. Hidrafor, sudaki basınç farklılığını algılayıp çalıştığı için armatürlerdeki kireçlenme, conta nedeni ile hafif sus kaçırma gibi durumlarda gecenin bir vaktinde de çalışabilir. Bunu önlemenin en...
  15. teos

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Atilla bey, Bu maddeleri bir yasa, yönetmelikten copy&paste mi yaptınız ? Bulamadığım için soruyorum. Oğuz

16. teos

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Sadece bir öneri idi sevgili Levent dostum, eleştri değil kesinlikle, bildiklerimizi paylaşmak güzel... Oğuz
  17. teos

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Levent hocam, Mozilla Firefox ve eklentisi screengrab kullanırsan ekrandan bir kesiti paylaşmak kolaylaşıyor.
  18. teos

Isınma

Ynt: Isınma Ürüne 1200 Tl civarı bir rakam bayıl, sonra da uzaktan kumanda edeceğim diye 650 TL ver. Yok ben kalkar gider açarım ısıtıcıyı, hareket olur :-) Oğuz

19. teos

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Levent dostum, İzolasyonu düşündüğünde bir (3+3) 6 cm düşük hesaplamanda fayda var. Gene de 190 civarı bir ölçü çıkar ki evlerdeki standart yataklar da öyle zaten. Bir de ende 140cm'ye çıkılabilse ... Oğuz
  20. teos

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Tüm karavancıların yeni yılını kutluyorum. Sevdiklerinizle, mutlu, sağlıklı bir yeni yıl dileği ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri