Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)
Cenk hocam,
Orası daha çok, restorantın otoparkı mantığı ile çalışıyor. Yola çok yakın ve gürültülü ve dostların amacı akşam yemeği yemek değil gibi . İnsanlar daha çok doğada olmak istiyorlar, doğru mevsim olsa...
Gezenbilir dostlarının 16 Nisan 2007 Kuzuyayla gezilerinden fotoğraflar ..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6280.msg27126
Yayla gezileri için daha zamanın erken olduğunu düşünüyorum. (Arazi araçları hariç :-)
Merhaba,
Eski fotoğraflarıma baktım, Nisan 2007 tarihinde ANAKAMP Özdal önderliğinde gitmişiz İnönü yaylasına. Bir önceki 2006 Ducato aracım ile çıkmışız yaylaya. Bakıyorum, bir şey olmaz abi diye cevap verenlerin...
Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010)
Hakan,
Bazı konuları ziyaretçilere de açmama rağmen, geneli üyelere açık. Neden karavanturk konu başlığında kendilerinden bir şeyler bulan herkese üyelik yolu ile açık.
Sevgiler
Ynt: İznik Gezi Duyurusu (30 - 31 Ocak 2010)
Soğuk kış günlerinde tanışmak, görüşmek isteyen, sıcak sohbetler yapmak isteyen dostları aramızda görmek isteriz.
Ynt: Motosiklet Taşıyıcı
Duymuştum, görmüştüm gibi somut verilere dayanmayan yöntemler yerine bir vatandaş olarak haklarımızı kullanarak ilgili makamdan bilgi istemek en doğru yöntem. Buna ön ayak olanlara teşekkürler.
Oğuz
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Atilla beyin önerisi yerinde. Hidrafor, sudaki basınç farklılığını algılayıp çalıştığı için armatürlerdeki kireçlenme, conta nedeni ile hafif sus kaçırma gibi durumlarda gecenin bir vaktinde de çalışabilir. Bunu önlemenin en...
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Sadece bir öneri idi sevgili Levent dostum, eleştri değil kesinlikle, bildiklerimizi paylaşmak güzel...
Oğuz
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Levent hocam,
Mozilla Firefox ve eklentisi screengrab kullanırsan ekrandan bir kesiti paylaşmak kolaylaşıyor.
Ynt: Isınma
Ürüne 1200 Tl civarı bir rakam bayıl, sonra da uzaktan kumanda edeceğim diye 650 TL ver. Yok ben kalkar gider açarım ısıtıcıyı, hareket olur :-)
Oğuz
Levent dostum,
İzolasyonu düşündüğünde bir (3+3) 6 cm düşük hesaplamanda fayda var. Gene de 190 civarı bir ölçü çıkar ki evlerdeki standart yataklar da öyle zaten. Bir de ende 140cm'ye çıkılabilse ...
Oğuz