orsaalabanda
Zirve
30-31 Ocak 2010 haftasonu Oğuz abi'nin güzel daveti neticesinde İznik'te toplanmayı düşünüyoruz. Genel sohbet amaçlı yemekli bir toplantı olacak. Akşam yemeği ve öğleden sonra oturup sohbet edebileceğimiz bir organizasyon için http://www.cemotel.com/ ile yapılan görüşmeler sonucunda kesin fiyat ve menü henüz belirlenmemekle birlikte balık ve içki dahil kişi başı ortalama 30-35 TL. gibi bir fiyat aldık. Tesis 5-10 karavan için elektrik ve park alanı hizmeti veremeyeceğini belirtiyor. Karavanı ve uygun donanımı olanlar otele 700 m. uzaklıkta göl kenarında bir alanda konaklayacak. Hava koşulları uygun olur da dışarıda bir kamp havası yaratabilir miyiz bunu ben de bilmiyorum?
Otelde konaklamayı düşünenler için iki kişi oda+kahvaltı fiyat 100 TL.
Çadır kampı düşünenler şehir merkezine 3-5 km. uzaklıkta Ömer'in yerinde (10 TL) ya da uygun olursa karavancıların konaklayacağı alanda (nasıl bir yer ben de bilmiyorum) Yücel dostuma eşlik edebilir.
Katılımcı listesi:
1- Tülay-Oğuz Sevim 2 kişi
2- Haldun Uluengin 1 kişi (şimdilik)
3- Sema- Tayfur Çıvgıner 2 kişi (Puppy mizi saymazsak )
4- Yağmur-Füsun-Cem Babadağ 2,5 kişi (otelde konaklama)
5- Cennet-Yücel Gündüz 2 kişi (Cumartesi Günübirlik, şartlar uygun olursa başka tesiste kamp)
Otelde konaklamayı düşünenler için iki kişi oda+kahvaltı fiyat 100 TL.
Çadır kampı düşünenler şehir merkezine 3-5 km. uzaklıkta Ömer'in yerinde (10 TL) ya da uygun olursa karavancıların konaklayacağı alanda (nasıl bir yer ben de bilmiyorum) Yücel dostuma eşlik edebilir.
Katılımcı listesi:
1- Tülay-Oğuz Sevim 2 kişi
2- Haldun Uluengin 1 kişi (şimdilik)
3- Sema- Tayfur Çıvgıner 2 kişi (Puppy mizi saymazsak )
4- Yağmur-Füsun-Cem Babadağ 2,5 kişi (otelde konaklama)
5- Cennet-Yücel Gündüz 2 kişi (Cumartesi Günübirlik, şartlar uygun olursa başka tesiste kamp)