Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Bu perdeler çok hoş oldu sökmesi takması 5 dakika dışardan bakıldığında cam filminden ayırt etmek imkansız herkes film var zannediyor .Arabanın hıç bir yeri sökülmeden hoş bir uygulama oldu.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
öncelikle herkese iyi pazarlar.Aracım 90 bg 4x4 Ambiance Aracima yaptiğım ilaveler şimdilik
Serviste takılan park sensörü
macera paketi olarak bilinen yan korumalar
Armster kolçak
Xetec DTM 7372 navigasyon,bluetooht tv...
Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance
çok tesekkür ederim Serkanefe evet doğrusu ikinci el de bakılabilir ama 4x4 düşünenlerin fazla bir alternatifi yok cok az ilan var.
Arkadaslar bir de su siteye bakın derim ben burdaki alman malı ermometreler hem kaliteli hem de kablosuz sensörleri var.
http://www.chazmarket.com/pinfo.asp?pid=956
Ynt: dacia duster için perde.
Tabi ki geldiğinde resimlerini koyarım arka camlar kelebek ve bagaj camları dahil olarak.Aracım ambiance 4x4 90bg oldugundan arka camlar karartilmis degildi ben de film yaptirmak istemedim.Bu yöntem bana daha cazip geldi.
Ynt: dacia duster için perde.
ben gitti gidiyordan aldim 140 liraya yalniz kisiye özel yaptiklari icin 7 is gününde veriyorlarmis 2-3 güne önce verdim bekliyorum.
Ynt: Lastik Ölçüleri
bu arada aracını yeni alan arkadaşlara duyurulur fabrikadan arabalarin lastik basınçları 50 ps lerde geliyor bunu lütfen kontrol ederek aracı teslim alalım.
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
Herkese selamlar ben de aracımı alalı henüz bir hafta oldu.Duster 1.5 DCI 90 bg 4x4 ambiance .Aracı izmir çiğliden aldım.Ambiance olduğundan ön ve arka tamponlari siyah bu beni hic bozmaz aksine höşuma gider ancak yandan bakıldığında biraz eksik biseyler...