Arama sonuçlarınız

1. create

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bu perdeler çok hoş oldu sökmesi takması 5 dakika dışardan bakıldığında cam filminden ayırt etmek imkansız herkes film var zannediyor .Arabanın hıç bir yeri sökülmeden hoş bir uygulama oldu.

2. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Tekrar fotolar...
  3. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? öncelikle herkese iyi pazarlar.Aracım 90 bg 4x4 Ambiance Aracima yaptiğım ilaveler şimdilik Serviste takılan park sensörü macera paketi olarak bilinen yan korumalar Armster kolçak Xetec DTM 7372 navigasyon,bluetooht tv...

4. create

90 bg Diesel ile 110 bg Diesel motorun çekiş performans farkı nedir?

Ynt: 90 bg Diesel ile 110 bg Diesel motorun çekiş performans farkı nedir? ben 1200 tl ye aldim.
  5. create

Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance

Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance çok tesekkür ederim Serkanefe evet doğrusu ikinci el de bakılabilir ama 4x4 düşünenlerin fazla bir alternatifi yok cok az ilan var.

6. create

Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance

Ynt: Ne dersiniz: 1.5 DCİ 90 BG 4x4 Ambiance

7. create

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

Arkadaslar bir de su siteye bakın derim ben burdaki alman malı ermometreler hem kaliteli hem de kablosuz sensörleri var. http://www.chazmarket.com/pinfo.asp?pid=956
  8. create

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak evet ben de aynısından aldım kesinlikle tavsiye ederim .
  9. create

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi aracınız hayırlı olsun bilmek istedigim direksiyon kumandasi çalışıyor mu acaba?

10. create

dacia duster için perde.

Ynt: dacia duster için perde. Tabi ki geldiğinde resimlerini koyarım arka camlar kelebek ve bagaj camları dahil olarak.Aracım ambiance 4x4 90bg oldugundan arka camlar karartilmis degildi ben de film yaptirmak istemedim.Bu yöntem bana daha cazip geldi.

11. create

dacia duster için perde.

Ynt: dacia duster için perde. ben gitti gidiyordan aldim 140 liraya yalniz kisiye özel yaptiklari icin 7 is gününde veriyorlarmis 2-3 güne önce verdim bekliyorum.
  12. create

roadstar rd700n oto teyb

Ynt: roadstar rd700n oto teyb iyi günlerde olsun acaba direksiyon kumandası calisiyormu ?

13. create

Lastik Ölçüleri

Ynt: Lastik Ölçüleri bu arada aracını yeni alan arkadaşlara duyurulur fabrikadan arabalarin lastik basınçları 50 ps lerde geliyor bunu lütfen kontrol ederek aracı teslim alalım.
  14. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sayın Recep Gülsevenin yaptığı uygulama gerçekten de güzel olmuş acaba sitesi nerdedir?
  15. create

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Herkese selamlar ben de aracımı alalı henüz bir hafta oldu.Duster 1.5 DCI 90 bg 4x4 ambiance .Aracı izmir çiğliden aldım.Ambiance olduğundan ön ve arka tamponlari siyah bu beni hic bozmaz aksine höşuma gider ancak yandan bakıldığında biraz eksik biseyler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR