Lastik Ölçüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vetihsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,233
Ynt: Lastik Ölçüleri

bu arada aracını yeni alan arkadaşlara duyurulur fabrikadan arabalarin lastik basınçları 50 ps lerde geliyor bunu lütfen kontrol ederek aracı teslim alalım.

Etiketler

Arkadaşlar bugün itibariyle Dusterımın plaka işlemleri başladı ve Perşembe günü aracı teslim alacağım. :D Alır almaz orjinal lastiklerini AT lastik ile değiştirmek istiyorum.
Orjinal ölçüsü 215/65-16 yada 215/70-16 alabilirim. Uzundur araştırıyorum ama kararsız kaldım. ??? Alacağım AT lastiğin karda da ortalama performans göstermesini umuyorum.
Aşağıdaki resimlerdekilerden yada resimde olmayanlardan tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Saygılar...
[attachment=1]

AT Lastik - Kopya.jpg

Tesekkurler, BFG dün sordum 215/70-16 ölçü şu an stoklarında yokmuş, ne zaman geleceğide belli değilmiş.

Yokmudur başka tavsiyesi olan ??

ben cherokeye 215/75/16 taktım taban daraldı ama araç biraz daha yükseldi zemini bulması açısından dar taban karda falan daha iyi. ayrıca araç daha az zorlanıyor.yanak yükseldiği için araçta yükseliyor .konfor artıyor.

kötü yanı fren mesafesi uzuyor.yol tutuş azalıyor.

silverstone mt 117 ex alabilirsin 215/75/16 çok iyi değil kötüde değil.

bfg nin fiyatı iyimiş ama bulsunlar ;D

ali şen' Alıntı:
cooper tires 225 70 16 stt mi atr diyemi bir lastik var mış acaba nasıldır bilgisi olan varmı ?
Ali bey bilgim yok ama alırsanız performansını lütfen paylaşın, zira bir kaç ay içerisinden almayı planladığım AT lastik adaylarından birisi.
[attachment=1]

AT Lastik.jpg

Eski aracımda BF kullanıyordum kar performansından da memnundum. 2 hafta önce kış lastiği lassa competus winter aldım, ıslak zemin performansı güzel, kar performansını merak etmekteyim.

Monti' Alıntı:
Ali bey bilgim yok ama alırsanız performansını lütfen paylaşın, zira bir kaç ay içerisinden almayı planladığım AT lastik adaylarından birisi.
[attachment=1]
çarşamba günü takılmış olur sanırım siparişi verdim tabiki lastik hakkında daha sonra tecrübemi paylaşırım hayırlısı bakalım nasıl çıkacak :smiley:))

Monti' Alıntı:
kumho kw22 tavsiye ederim önceki aracımda da kullandım, kar performansı çok iyi. geçen hafta 950 tl ye aldım ve ılgaz'a gittim bana göre çok başarılı bir kış lastiği.

ali şen' Alıntı:
çarşamba günü takılmış olur sanırım siparişi verdim tabiki lastik hakkında daha sonra tecrübemi paylaşırım hayırlısı bakalım nasıl çıkacak :smiley:))
Ali bey birde resimi olursa çok iyi olur. Eğer 225/70-16 sipariş ettiyseniz, Standard Duster lastik ölçüsünden sanırım % 5-6 daha büyüyecek lastik çapı. Sürtme falan yaparmı acaba?

repM' Alıntı:
kumho kw22 tavsiye ederim önceki aracımda da kullandım, kar performansı çok iyi. geçen hafta 950 tl ye aldım ve ılgaz'a gittim bana göre çok başarılı bir kış lastiği.
Kumhoların methini duymuştum ancak kış lastiği değilde AT lastik alıcam kış hafifleyince.

Monti' Alıntı:
Ali bey birde resimi olursa çok iyi olur. Eğer 225/70-16 sipariş ettiyseniz, Standard Duster lastik ölçüsünden sanırım % 5-6 daha büyüyecek lastik çapı. Sürtme falan yaparmı acaba?
evet 225/70/16 siparişim tabiki takılınca resimlerim sonrada ilk fırsatta dağ bayır denerim bakalım nasıl sonuç verecek bana bir kaç lastikçi arkadaş bu markayı tavsiye ettiği için aldım.hayırlısı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR