FİYATI NEDİR ACABA ?Monti' Alıntı:Tesekkurler, BFG dün sordum 215/70-16 ölçü şu an stoklarında yokmuş, ne zaman geleceğide belli değilmiş.
Yokmudur başka tavsiyesi olan ??
BFG 215/70-16 sına 4 ad. 1100 tl. fiyat verdiler ama bulamadılar.ali şen' Alıntı:FİYATI NEDİR ACABA ?
SAOLUNMonti' Alıntı:BFG 215/70-16 sına 4 ad. 1100 tl. fiyat verdiler ama bulamadılar.
Ali bey bilgim yok ama alırsanız performansını lütfen paylaşın, zira bir kaç ay içerisinden almayı planladığım AT lastik adaylarından birisi.ali şen' Alıntı:cooper tires 225 70 16 stt mi atr diyemi bir lastik var mış acaba nasıldır bilgisi olan varmı ?
çarşamba günü takılmış olur sanırım siparişi verdim tabiki lastik hakkında daha sonra tecrübemi paylaşırım hayırlısı bakalım nasıl çıkacak ))Monti' Alıntı:Ali bey bilgim yok ama alırsanız performansını lütfen paylaşın, zira bir kaç ay içerisinden almayı planladığım AT lastik adaylarından birisi.
[attachment=1]
kumho kw22 tavsiye ederim önceki aracımda da kullandım, kar performansı çok iyi. geçen hafta 950 tl ye aldım ve ılgaz'a gittim bana göre çok başarılı bir kış lastiği.Monti' Alıntı:Ali bey bilgim yok ama alırsanız performansını lütfen paylaşın, zira bir kaç ay içerisinden almayı planladığım AT lastik adaylarından birisi.
Ali bey birde resimi olursa çok iyi olur. Eğer 225/70-16 sipariş ettiyseniz, Standard Duster lastik ölçüsünden sanırım % 5-6 daha büyüyecek lastik çapı. Sürtme falan yaparmı acaba?ali şen' Alıntı:çarşamba günü takılmış olur sanırım siparişi verdim tabiki lastik hakkında daha sonra tecrübemi paylaşırım hayırlısı bakalım nasıl çıkacak ))
Kumhoların methini duymuştum ancak kış lastiği değilde AT lastik alıcam kış hafifleyince.repM' Alıntı:kumho kw22 tavsiye ederim önceki aracımda da kullandım, kar performansı çok iyi. geçen hafta 950 tl ye aldım ve ılgaz'a gittim bana göre çok başarılı bir kış lastiği.
evet 225/70/16 siparişim tabiki takılınca resimlerim sonrada ilk fırsatta dağ bayır denerim bakalım nasıl sonuç verecek bana bir kaç lastikçi arkadaş bu markayı tavsiye ettiği için aldım.hayırlısıMonti' Alıntı:Ali bey birde resimi olursa çok iyi olur. Eğer 225/70-16 sipariş ettiyseniz, Standard Duster lastik ölçüsünden sanırım % 5-6 daha büyüyecek lastik çapı. Sürtme falan yaparmı acaba?