Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması
Yaaa Abdullah Bey ne adamsın yaaa HA ha ha ! çok güldüm Allah da seni güldürsün işallah ... :D :D :D
Ynt: Dacia Lodgy'nin iç tasarımı bize uyar mı ?
Yani herşey iyi güzel de şu servislerin bilgilenme kısımlarında verilen hizmet gerçekten akıllara zarar.Gerçi bu söylediğim forumları takip ettiğim kadarıyla diğer markalar için de geçerli ama ne olur be şeker kardeşim satana kadar olmasa bu işler...
Dacia , Duster'da yapmış olduğu satış başarısını değişik katagorilerde araçlar üreterek de denemek istiyor anlaşılan.Ancak Duster'ı da öksüz bırakmaması lazım ne de olsa Dacianın amiral gemisi Dusterdır.Yapacağı yeni kokpit tasarımının mutlaka fonksiyonel olması lazım ve eski araçlara da...
Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?
Dacia Lodgy nin ön kokpitten bir görüntü...Insanın canı sıkılıyor tabi hali ile ama neyse ;D
Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI
Sn Forester öncelikle yürekli bir sekilde yapılan zamları eleştirdiğiniz için sizi kutlarım ne olursa olsun karşıdaki kişinin hakkını veririm.Zaten benim demek istediğim şeyleri de yazmışsınız.Öncelikle ben enflasyonu biliyorum ve herkes gibi bu zamları...
Üstelik benim aracımı satmamdaki temel nedenlerden birincisi yüksek bir araç istemem ikincisi ise aracıma lpg taktırmak istememdi.Biz en baştan bütçemizi biliyorduk ama bu devlet vatandaşı bu sekilde vergilendirmeye devam ederse sen de o bindiginden gün...
Sn.Forester bu arada bence atladığınız ve cok arkadaşın da bir türlü konu etmediği veya etmekten çekindiği devletin halkı yolma konusu.Neden kimse bundan bahsetmiyor ki ? Başınıza birsey gelir diye mi korkuyorsunuz yoksa zaten gelen gelmis değil mi.Sen bize...
Bu arada kia sportage in fiyatı 59.700 den başlıyor kampanyalı ve bildiğiniz üzre benzinlidir kendileri.Dizel olan modeli ise zaten otomatik ve 2000 motor 48 bin euro fiyatı var.Benim dedigim 1.6 olaniydı.Bugün sitede arabasını satanlar vardı bir kısmı da...
Hımmm çok güzel ,bu demektir ki benim aracım daha 6000 küsürlerde ve ileriye dönük daha da aşşağı dusecek yakıt tüketimim.Bir de şu dizel fiyatları dursa daha da moralimiz düzelecek ama neyse.Böyle bir arabaya binip normal dizel küçük sedan araba gibi...
Yaa ben de satın deyince bir anda ne oluyor dedim ;D bu değerleri ben de ilk defa ölçtüm ve cok memnunum da bu degerleri bu gidisle tutturamayacağız.Neden mi çünkü benzin fiyatları durmuyor çıldırmak içten değil bu nasıl iştir kardeşim bir bilen varsa...
km 4860 dayken depo fullendi 44 litre yakıt aldım.
km 5632 da kırmızı yandı. Zamdan önce aldıgım icin 3.90 dan aldım ve 178 TL tuttu.Bunun yarısı sehir ici yarısı sehirler arası harcandı.Yagmrlu havalarda 2wd de kullandım.Sehirler arası yolda da sürekli klima açıktı ve hava sıcaktı.Çıkan sonuç...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Bu listeler yayınlandıkça nedense foruma bir sessizlik çöküyor.Özellikle taşın altına yatmış olanlar daha bir derine giriyor. ;D
Ynt: Dacia Duster Paçalık Montajı
Ben arkalara taktırdım .Sebebine gelince yağmurlu havalarda anında arka cam çamurdan kapanıyordu silecekleri çalıştırmaktan araba kullanamıyordum.Ama paçalıklardan sonra sorun yüzde 80 gibi geçti.Bu sebepten denenmiştir herkese tavsiye edilir gerçi önümüz de...
Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?
pardon kopi past ise yaramamış
Grand Vitara
3 kapı düz jxAMT düz benzinli 106HP 4x4 47.757 TL
5 kapı 1.9 DDIS JLX-ES MT düz dizel 129 HP 4x4 96.957 TL
5 KAPİ 2.4 JLX-ES AT benzinli otomatik 169 HP 4x4 103.457 TL