Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Isveç 2018 Gezimiz

Aktif meslek hayatımızın devam ettiği bu dönemde zaman kaybının maliyeti daha yüksek.Biz şöyle düşündük. Uçak biletlerini Shop Miles kredi kartı ile şu an aldığımda dört kişi Thy ile Busines Clas İstanbul Hamburg gidiş dönüş maliyeti ortalama 500-600 yuro civarında. Hymer Kerkamm bayiinden Hymer...

2. mustafayetim

Isveç 2018 Gezimiz

Sevgili Hüseyin abi merhaba, bu başlığı görünce uzun süredir planladığımız ancak zaman kısıtlaması nedeniyle ertelediğimiz Norveç İsveç gezisi isteğim depreşti.Bu geziyi çekme karavan ile üç aylık bir dönemde ancak emekli olduğumuzda yapmayı düşünüyorduk. Ancak hayat hızla akıyor bizde ellili...
  3. mustafayetim

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Yeni bölümünde sıkı bir takipçisi olacağız Burak merakla bekliyoruz.

4. mustafayetim

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

Abi yine önceden titizlikle çalışılmış harika bir gezi olmuş.Devamını merakla bekliyoruz İzmir'e selamlar...
  5. mustafayetim

Norveç 2017 Gezimiz

Keyifle takip ettiğim bu seneki gezi yazısının sonunda paylaşımların için tekrar teşekkürler.Bir o kadar da tüm geziyi ve tecrübelerini toparladığın final yazısını bekliyor olacağız.Tekrar hoşgeldin diyerek Ebru ve çocuklar dahil olmak üzere selamlarımızı gönderiyoruz.

6. mustafayetim

Yunanistan

Yok abi senin paylaşımlarını her zaman takip ediyorum ve yazı üslubunu çok beğeniyorum.Keşke bende aynı tarzda türkçeyi senin gibi kullanabilsem. İnşallah seneye Yunan'da karşılaşırız selamlar sevgiler buradan...

7. mustafayetim

Yunanistan

Abi kamp dışı konakladığın yerin üç adım ötesinde Camping Alexandroupolis iki kişi taş çatlasın 20-25 yuro'dur.Güneşin altında su, duş ,tuvalet, kaset boşaltma,güvenlik,Yunan zabıtalarının rahatsız etme derdi olmadan kamp yapmak daha keyifli bence ancak tabiki tercih meselesi. Ayrıca bu sene...
  8. mustafayetim

Norveç 2017 Gezimiz

Sevgili Hüseyin abi : bu sene çekme karavan ile 43 günlük Yunanistan İsviçre Almanya Avusturya İtalya turumuzu bitirip muaynehanedeki işlere gömülünce senin gezi yazını takip edemedim.Ancak işleri toparlayıp rahatlayabildik. Paylaşımlarını görünce gezinin çok keyifli geçtiğini belli oluyor...
  9. mustafayetim

Burak gezi yazının Ren kıyısı kısmını okurken paylaştığın aşağıdaki görüntüyü görünce burasını hatırladım dedim.Senin kısa mola verdiğin cebe park edip karşıdadaki ufak restorantlardan birine girmiştik.Arabanın önüne koyduğum gopro çekimlerinden aynı yeri bulup anlık görüntü aldım.Tesadüfün...

10. mustafayetim

Burak gerçekten Hüseyin abininde dediği gibi altın değerinde bilgiler ve paylaşım.Geçen bana videosunu gönderdiğin Koblenz'deki nehir kenarı kamping ne kadar güzeldi.Özledim vallahi ne diyeyim.Bizim askerliğin bitmesine bir ay kaldı ramazan bayramının birinci günü akşamı her zamanki gibi...

11. mustafayetim

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Arif abi soluksuz okuyorum bir yandan şehir isimlerini Google Map ile haritadan bulup bir yandan fotoları seyrediyorum böylesi daha güzel oluyor.
  12. mustafayetim

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Arif abi bu keyifli bir o kadar maceralı gezini Face'den yaptığın paylaşımlarla heyecan ile izliyordum.Şimdi ise gezi anılarını paylaşacak olmana çok sevindim.Merak ile takip ediyor olacağım selamlar.

13. mustafayetim

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Bu soğuk kış aylarında ortamda keyifsizken içimizi ısıtacak eski anıları canlandıracak harika bir gezi anlatımı için teşekkür ediyoruz merak ile takipteyiz.
  14. mustafayetim

Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)

Özcan abi selamlar:Venedik İğoumenitsa hattında bu seneden itibaren camping on board imkanını kaldırdılar.Deck bilet kesip karavan ve arabayı garaja alıp iç kamaradan oda veriyorlar.Self servis yemek kısmında yüzde otuz indirim yapıyorlar.Denizi seyrederek karavanında yol almak imkanı...
  15. mustafayetim

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Bu sene Viyana buluşmamız bizim tatili yarıda kesip Avusturya'dan geri dönmemiz nedeniyle nasip olmadı.Üç gün beraber gezmek çok hoş olacaktı.Nasip bir dahaki seneye diyelim.Yeni motokaravanın çok hoş olmuş abi yazı dizini keyifle takip ediyor olacağız selamlar.

16. mustafayetim

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Mehmet abi eskilerden bir video bakalım hatırlayacakmısın ...
  17. mustafayetim

Akşam kampına Ebru katıldı.Bende sabah balık avı sonrası kısa bir hoşgeldin ziyareti yaptım.Önümüzdeki hafta Mehmet abinin davetine katılacak arkadaşlar oltalarını da almayı ihmal etmesinler.Turna avı için en iyi zamanlardan biri.
  18. mustafayetim

Sonbaharın bu son demlerini yakalayan tüm arkadaşlara Sakaryada'dan tekrar selamlar.

19. mustafayetim

Hafta sonu İstanbul Maltepe gurubundan karavancıların Poyrazlar buluşmasına katıldık.
  20. mustafayetim

Yurt Dışı Haberleri

Sevgili Hüseyin abi: gerçekten güzel bir haber yurt dışı gezilerinde internete uygun fiatlardan girebilmek çok önemli.Ben sırf bu sebepten Turkcell aboneliğinden Vodofene aboneliğine geçmeyi düşünüyorum. Bu sene bize Sulzemoos buluşmamızda verdiğin Fransız telekom kartı çok işimize yaradı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri