Arama sonuçlarınız

1. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri Tarık bi şey daha soracam bu yeni aldığın T-176 şanzuman nasıl çalışıyor memnunmusun sana kaça mal oldu nerden aldın

2. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri Tarık ben terazi dengeli debriyaj sistemiyle arazide kaldım vites kolu yerinden çıktı demişsin bi süre önce bu nasıl oldu nasıl hallettin sonra tekrarladımı yine bu benim alacağım arabanında başına gelmiş kesin çözümü mümkünmü
  3. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri motor v6 dedi usta 4200 cc herhalde

4. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri bu lastikler kesin 10 inc falandır aracı ustaya gösterdim bugün şanzumanın üstünde markası yazmıyor sadece kod numarası var oda ....... RGKC 21 5359389 0463 defransiyel markasıda yok onun dışında direksiyon ve debriyaj hidrolik karbratör elektronik jikleli egzoz...
  5. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri arabanın üzerinde geniş taban 35 lik maxsis lastikler var bunların teki 50 kg gelir lastik ebatlarının ve dolayısıyla ağırlıklarının yakıt tüketimine bi etkisi olabilirmi

6. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri orkun saaol verdiğin şanzuman bilgileri için arabayı bugün göstermeye gidecem ak kara belli olcek arabayı kullanan arkadaş aletin km de 800-900 lpg yaktıını söylüyo bu ne iş anlamadım lpg nin enjeksiyon memelerimi tıkalı yada avans ayarımı istiyo nedir bu başka neden kaynaklanır

7. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri T-170 yada 176 ana şanzumansa arazi şanzumanı ne olmalı yok arazi şanzumanıysa ana şanzuman ne olmalı bir diğer soruda bu cj8 lerin orjinal yedeklerini kim satar nerden bulunur tüm parçalarını bulmak mümkünmüdür
  8. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri arkadaşlar bu T-170 yada 176 şanzuman ana şanzumanmı yoksa arazi şanzumanımı
  9. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri duydunuzmu arkadaşlar güneş enerjisiyle çalışan yeni elektrik jenaratorleri çıkmış 2000 yuroya normal 1 evin ısınma dahil tüm elektrik ihtiyacını karşılıyomuş aletler belki cj8 leride yürütür bu sistem süper olurdu ama petrol satıcıları canlıyı kaybedeceklerinden böyle bi şey...

10. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri yeni lpg zammından sonra cj8 in km yakıt masrafını hesaplayan bilen varmı

11. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri çakma ne ya üfff amma zor işlermiş bunlar
  12. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri işler karıştı demişşin karışan motor cc ilen şanzuman uyuşmazlığınımı kastettin acaba

13. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri vergisi nedir kaç tl dir
  14. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri cj8 de V8 motormu var moıtor kaç cc dir 83 modelin vergisi ne kadardır
  15. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri eğer dediğiniz gibi öyle 10 000 ytl lik bi yara söz konusu olursa daha genç 99 model bi grand cherokee daa mantıklı olacak gibi gözüküyor

16. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri saaolasın bull abi bak bu söylediklerine şimdiye kadar kimse dikkat çekmemişti çok ii oldu ustaya söyleyim bi baksın bu bakılması gereken değişik şeyleri 1-2-3 diye sıraladığım bir liste yapıyorum zaten aracın boyasını koltuklarının kondisyonunu hiç dert etmiyorum bana motor...
  17. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri bide bu amerikanlar jeep lerin önüne koç boynuzu gibi 1 boru sistemi yapıyolar bu ne iştir ne işe yarar
  18. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri ist da başkan jeep te aynı fiyata uzun zamandır müşteri bekleyen mat siyah bir cj8 var o araç hakkında bir bilginiz varmı

19. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri orkun abi ben en iisi bu aleti burda tek olan o ustaya bi götüreyim göstereyim çünki araçın şu anda üzerinde ne dingil kullanılmış asksı tek parçamı çift parçamı bilmiyorum verdiğiniz şanzuman kodlarınıda not ettim onlarada baktırayım bu arada motorun karbüratöründen başka...
  20. K

CJ8 Önerileri

Ynt: CJ8 Önerileri can abi öncelikle arabanın şu yakıt problemini burdada bir anlatayım sonra size dönüp bir sorum olacak arkadaşlar bu heybetli dev km de 1 ytl gaz yakıyor diyor sahibi bu nasıl iştir Can abi problem ayar dışı bir şeyse yani sizin dediğiniz gibi bitik karbüratörün marifetiyse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri