CJ8 Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ksk35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,020
Ynt: CJ8 Önerileri

yeni lpg zammından sonra cj8 in km yakıt masrafını hesaplayan bilen varmı

Etiketler

duydunuzmu arkadaşlar güneş enerjisiyle çalışan yeni elektrik jenaratorleri çıkmış 2000 yuroya normal 1 evin ısınma dahil tüm elektrik ihtiyacını karşılıyomuş aletler belki cj8 leride yürütür bu sistem süper olurdu ama petrol satıcıları canlıyı kaybedeceklerinden böyle bi şey hayatta gerçekleşmez

arkadaşlar bu T-170 yada 176 şanzuman ana şanzumanmı yoksa arazi şanzumanımı

T-170 yada 176 ana şanzumansa arazi şanzumanı ne olmalı yok arazi şanzumanıysa ana şanzuman ne olmalı bir diğer soruda bu cj8 lerin orjinal yedeklerini kim satar nerden bulunur tüm parçalarını bulmak mümkünmüdür

t-170 serisi 4 ileri ana şanzımandır, arazisi dana300 dür. Yedekler için Atilla Özel 0212 276 9296 ile konuşabilirsiniz. Gezenbilirden olduğunuzu söyleyin :smiley:

bull' Alıntı:
min 325 max 400 yakar

TD5 ile ben o kadar yakıyorum arkadaşlar... Benzinli araba daha çok yakması lazım değil mi?
Bende 5200 Grand Cherokee Limited vardı - Ne yakıyorsa araba 10 senede ancak 50.000 KM yapmıştı :smiley:

LPG de yakar 300 ile 400 arası
benzinde x2

LPG sona zama rağmen avantajlı ve performansıda iyi, Diesel benzine yaklaştı heralde :smiley:

Grand hem çok ağır, hem otomatik, hem 5.2 çok daha fazla yakar CJ'den..

LPG ile mantıklı rakamlar...

Bende yeni Suzuki 1.6 aldım LPG'libakalım göreceğiz LPG kullanımını, Dizel avantajını yitirdi malesef.
Hem bakım masrafları yüksek, hem sürekli zorlanan bir makina hissi veriyor, hem de pahalı :(

hayırlı olsun :smiley: ama belli bir yere kadar düşüyor sarfiyat, 1.6 suzukide yaksa yaksa 200-250 arası yakar bence.... bu arada ben 5 kapı otomatiklerin hepsini 6 silindir 2.0 sanıyordum..

1600 cc 16v Electronic Injection motoru var. Şimdilik hafif kasası için ideal bir güç üretiyor.
Sıralı LPG sistemi kullanılmış.

İyi bir başlangıç-başlangıç üstü aracı gibi duruyor. Vaad edilen düşük yürütme maliyetleri söz konusu olur ise sizlerle paylaşırım durumu.

orkun saaol verdiğin şanzuman bilgileri için arabayı bugün göstermeye gidecem ak kara belli olcek arabayı kullanan arkadaş aletin km de 800-900 lpg yaktıını söylüyo bu ne iş anlamadım lpg nin enjeksiyon memelerimi tıkalı yada avans ayarımı istiyo nedir bu başka neden kaynaklanır

arabanın üzerinde geniş taban 35 lik maxsis lastikler var bunların teki 50 kg gelir lastik ebatlarının ve dolayısıyla ağırlıklarının yakıt tüketimine bi etkisi olabilirmi

olur, hemde nasıl olur :smiley:

35 inchde 10inch genişliğinde jant olması gerekir, sırf jantlar 16kg'dır. Bel fıtığınız varsa istepne değiştiremezsiniz.

800-900tl LPG yakması fazla ama daha üzerinde ne motor var bilmiyoruz :smiley: 454 V8 varsa 7.5lt.... :D
önce motor şanzımanı öğrenin bence...

bu lastikler kesin 10 inc falandır aracı ustaya gösterdim bugün şanzumanın üstünde markası yazmıyor sadece kod numarası var oda .......
RGKC 21
5359389 0463
defransiyel markasıda yok
onun dışında direksiyon ve debriyaj hidrolik karbratör elektronik jikleli
egzoz manifoltuyla emme manifoltu arası boş
arka defransiyel açık
dreksiyon rolantide o lastiklere rağmen yumşak sağa sola çekmiyor
ayna mahuritiyi açmadı usta ondan şanzumancı ustalar anlar deyip geçiştirdi
birde en önemlisi araba devamlı gazla kullanıldığından büyük bir ihtimalle karbüratör mebranları bitik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR