Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF GOODRICH LASTİK :D Ben sizinkilerin büyük olduğunu tahmin ederek benimkilerin küçüklüğünü anlayın diye koymuştum ancak neyse :) bu ölçüleri öğreniyorum (kendi aracımın ölçülerini) ama hep unutuyorum :D kusura bakmayın :D her neyse sonuç olarak lastikler gerçekten tavsiye edilen güzel...

2. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik evet haklı olabilirsiniz ancak ben ebatları bilmiyorum :) size resmini göstereyim anlarsınız :) bu arada evet biz aldığımızda stoklar tükenmemiştir biz alalı yaklaşık 2 ay olmuştu :) Lastikler:
  3. Kayberen

E-Okul Çöktü Karneler Tehlikede

e-okul çöktü, karneler tehlikede Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri'nde meydana gelen bir arıza nedeniyle notlar sisteme girilemiyor, karne çıktıları alınamıyor. Sistemdeki sorun bugün giderilemezse yarın karne verilemeyebilir...

4. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Bizde adetini 200'e almıştık 40 lira zarar etmişiz :) ebatlarını bilmiyorum ancak bfgoodrick all-terrain T/A ;) gerçekten güzel yol tutuşuna hastayım, yokuş aşağı (hafif eğimde) frene basmaya gerek yok lastikler aracı tutuyor :D ürünü bulma konusunda hiç sıkıntı...
  5. Kayberen

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Kaçak Malbora Var :D (ŞAKA) Güzel Resimler Gerçekten Harika Özellikle Şu ilk Sayfada karlı bir resim var, tahtadan bir ev var resimde, o resme bayıldım gerçekten ;) En Kötü gününüz Böyle Olsun :)

6. Kayberen

Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Bari Etleri Çekmeseydiniz, Canım Çekti Akşam Akşam :D

7. Kayberen

Delici ve Yayıcı Sis Farları

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları Ya Bu Sislerin Delici veya Yayıcı olduklarını anlamanın bir yolu varmı? bizim aracı aldığımız kişi pek anlamıyor ve ilgilenmiyor, sisleri yanlış takma ihtimali beni kuşkulandırdı. 2 adet sis farı var ve farların altında tampon bölgesine denk geliyor, resmini...
  8. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Teşekkürler abi, sözlerin beni çok mutlu etti, çok sağolun :) Aslında biriktirmişken 70 biriktirip bite t-shirt almalı :D
  9. Kayberen

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Yollarında Duyuru (13 Mart 2010) Benim annemde Kars'lı Kars gerçekten harika yerdir, Dünya'nın En Güzel 2. Karı Kars'a Yağar ve kar'ı görmelisiniz asla yapışmıyor ve toz gibi çok harika birşey, bambaşka biryer, çok kar gördüm böylesini görmemiştim, herkese...

10. Kayberen

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Buda Sizi Korumaz, Sizi yasa Korur :D En İyi FEDEX (MNG) Kargo ;)

11. Kayberen

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Bende Abim'e Göndermiştim Şırnak'ta Komando, Askerliği Bitecek Hala Gitmemiş Mektup :D Ya Komutanlar Falan Vermedi, yada PTT Unuttu Benim Mektubu, Kaybettiler Çaktırmıyolar ;) :D
  12. Kayberen

AT Lastikte Marka Seçimi

Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi Ben Bu Lastiklerden pek Anlamam Ama Bizim Lastiklerde aynen şu yazıyor :) "BF Goodrich All-Terrain T/A" Bana Bu Lastiğin Özelliklerini Söyleyebilecek varmı en merak ettiğimde T/A ibaresyile A/T İbaresi Aynımıdır? Lastik İnternette Bu Resimle Gösteriliyor ;)...

13. Kayberen

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Tamam Teşekkürler ;)
  14. Kayberen

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Gerçekten Harika Olmuş Abi Ya :) Tam Hayalimde Düşlediğim İleride Aldığım Niva'yı yapmak İstediğim Şekil Tamamen Buydu, Resmen Hayalim'i Oluşturmuşsunuz Tebrik Ediyorum, Hayran kaldım, Başka Fotoğrafları varsa Görmek İsterim, Saygılar...
  15. Kayberen

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Bu Araç Kimin Ya Bayıldım Gerçekten Harika Olmuş ;)

16. Kayberen

Film: Vali

Ynt: Film: Vali Vali Film'in de Anlatılanlar Gerçektir, Ben Denizli'de yaşıyorum filmde gördüğünüz mekanlar Denizli'nin en işlek yerleridir, Vali konağı ise gerçekte Denizli Lisesi'dir ;) Bana soracak olursanız Sayın Valimiz Recep YAZICIOĞLU bir trafik kazası ile değil bir suikast ile ölmüştür...
  17. Kayberen

Mısır Piramitlerini Yapan İşçiler Bulundu...!

Mısır, geçen hafta bulunan, ünlü Gize piramitlerini inşa eden işçilere ait mezarların fotoğraflarını yayımladı. Yaklaşık üç metre derinliğindeki mezarlarda 12 işçinin iskeletleri bulunuyor. Kuru çöl kumu ile işçilerin sonraki yaşamı için saklanan bira ve ekmek testileri sayesinde mükemmel bir...
  18. Kayberen

Bursa Kurşunlu Hattı

Ynt: Bursa Kurşunlu Hattı Güzel Bi Geziymiş ;) Tebrikler...

19. Kayberen

Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum Bir tane daha buldum ancak fotoğraflara bakılınca, biraz yıpranmış olabilir ;) http://www.sahibinden.com/gercek_arazi_tasiti-27WQQaXQQ13940315WQQpXQQdisplayitem
  20. Kayberen

Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum

Ynt: Lada Niva Satın Almayı Düşünüyorum Ben de Sizin İçin sahibinden.com'da 6.000 civarı araçları araştırdım pek araç bulamadım birtek bu var 6.000 lira olan belki görmüşsünüzdür ama bi bakın derim, güzel gözüküyor, diğer arkadaşlarda yorumlarsa iyi olur, saygılar... Lada Niva 1991 Model...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri