Film: Vali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nejat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,842

Etiketler

Ynt: Film: Vali

Vali Film'in de Anlatılanlar Gerçektir, Ben Denizli'de yaşıyorum filmde gördüğünüz mekanlar Denizli'nin en işlek yerleridir, Vali konağı ise gerçekte Denizli Lisesi'dir ;) Bana soracak olursanız Sayın Valimiz Recep YAZICIOĞLU bir trafik kazası ile değil bir suikast ile ölmüştür, yine bana göre bu suikastin yapılmasının 2 nedeni var,

1. Doğuda yaptığı çalışmalardan dolayı Terör Örgütü'nün Kara Listesi'ne Girdi Ve Şehit Edildi
2. Sayın Valimiz Denizli'ye geldiğinde burayıda adam edecekti, buralarda mafya, kaçakçılık, içki, kumar vs. suçlar çoktur, Valimiz geldiğinde bunlar azaldı, KÖYLERDE bile barları ziyaret etmiş gerekeni yapmıştı, ve Denizli'nin Yer Altı Dünyası, Baktılar Vali İşlerine Taş Koyacak DÜZ YOLDA ARABAYI KAZA YAPTIRARAK Vefat Etmesine Sebep Oldular

Benim Düşüncelerim Böyle, Daha Çok Bilgisi Olanlar Yorumlarını Esirgemesinler, Saygılar...

Mümkündür olabilir, ancak Türkiyede ne terör örgütleri ne de sırtını avrupadaki küçük kaçakçılıkla uğraşan mafya gruplarına dayamış Denizlide sözüm ona onların deyimiyle gayrimeşru alemi koşturan bize göre haksız kazanç elde etmeye çalışan bir kaç serserinin tarzı bu değildir bunlar gelirler becerebiliyorlarsa sıkarlar kurşunu çok çok plastik patlayıcı vb benzeri patlayıcılar kullanır bir şeyler yapmaya çalışırlar.

Şayet birileri kaza benzeri yani bu şekilde bir suikast düzenliyorsa işin içinde Türk veya başka bir istihbarat örgütünün parmağı vardır ki her ne kadar gerçekten sevdiğim saydığım takdir ettiğim hatta örnek alınacak insanlardan birisi dediğim Sayın Vali min canına kastetmek için çok büyük çapta bir kişi sayılmazdı.

Bence talihsiz bir kazaydı Allah Rahmet Eylesin

Rahmetli Yazıcıoğlu'nun kişiliği hariç

filmde anlatılanlar kurmaca'dan öteye gitmiyor demek ki...

Film bence yazicioglunun hayatinin bir kismini anlatiyor ..
zaten "suikast" le olmustu , filmdede oyle oldu ..
film istedigim gibi cikmadi ama dizisi "KOPRU" cok guzel bir diziydi ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR