Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Discovery Bi İncelermisiniz

Ynt: Discovery Bi İncelermisiniz Teşekkürler, vazgeçtim almaktan :D Niva ile başlamak istiyorum daha amatörüm :)

2. Kayberen

225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum!

Ynt: 225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum! Evet Oğuz Abi Haklı ;) tanıdık birileri varsa gidin onlar bulur, şöyle bi baktımda genelde herkes sorun yaşıyor bu lastikleri bulmada galiba şu anda kış aylarındayız, ondan dolayı stoklar bitti, biz yaklaşık 2-3 ay önce aldık, hiç zorlanmadık...
  3. Kayberen

DÜZCE - Güzeldere Şelalesi

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi aaa gerçekten ya ben onu bulut sandım ilk başta :) harikaymış tam kar sınırındasınız yani :D

4. Kayberen

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi hayır şehirde değil tabikide :D şehir içinde yani sarıkamış merkezde olsa hayat durur hatta haberlere çıkardık rekor kar seviyesi diye, sarıkamış dağlarında olan bi olay bu ;)
  5. Kayberen

Off-Road da Eniyi Marka?

Ynt: Off-Road da Eniyi Marka? kendi aracımdan esinlenerek sitede tek ve eşsiz olaraktan "kia" diyorum :D

6. Kayberen

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi ben birkaç güne Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyorum akrabalarım var orada, dedemle konuştum hiç abartısız söylüyorum, telefon direklerinin üstündeki yan direkler varya(hani telefon direkleri "+" şeklindedirya) oraya ayağını koyup ayakkabımı bağlıyorum dedi, öyle bi...

7. Kayberen

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi offf of ya süper olur, böyle kafamı daldıracan içine soğukluğunu hissedeceksin bide sevdiklerin yanında olacak burdada var öyle benzeri bi şelale çok zamandır gitmedim gitmek istiyorum ama yağmurlu havada değil tabi :D bu yazı arzuladığım gibi kar'ı da...
  8. Kayberen

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi bide yazın atlayacan içine buzzz gibi ooooh bak canım çekti yaaa :D
  9. Kayberen

Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi Güzel yer abi ama yine az akıyo, eskiden kim bilir nasıl gürlüyordur, o durduğunuz yerlerde falan hep su varmıştır :( ahhh güzel Türkiye'm :)

10. Kayberen

Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA)

Ynt: Kendi Port Bagajımı Yaptım (OPEL FRONTERA) abi gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık, bu arada köpek sizinmi? gerçekten güzel köpekmiş :)

11. Kayberen

bu jeep ler çok ucuz

Ynt: bu jeep ler çok ucuz Arkadaşlar Belli Oldu, Mevki ABD (Amerika Birleşik Devletleri) ilan arama bölümüne gelirseniz orada hangi bölgede arayacağınızı seçiyorsunuz ve Texas'ı görünce direk çaktım, ABD eyaletleri verilmiş ;) yani bu araçlar ABD de ;)
  12. Kayberen

bu jeep ler çok ucuz

Ynt: bu jeep ler çok ucuz Babam seneye yurt dışındaki Türk cumhuriyetlerine göreve gidecek, eğer ucuzsa herkese benden defender :D

13. Kayberen

225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum!

Ynt: 225*70*16 BF Goodrich A/T Lastik Arıyorum! Metin abi'ye katılıyorum, bende onlardan kullanıyorum, ben 4 adedine 800 lira verdim 200 liradan geliyor ;) 190'a da bulabilirsiniz...
  14. Kayberen

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Son Halini Ben de Merak Ediyorum, galiba Burdur/Tefenni'de siniz Köye gidersem geçerken bi uğrayacağım :D
  15. Kayberen

Ynt: Discovery Bi İncelermisiniz Ben Yüksek Motorlulara Vergisi Yüksek Olduğu İçin Pek Sıcak Bakmıyorum :)

16. Kayberen

Merhabalar, sahibinden.com'da bir adet bütçeme uygun (15.000 - 17.000) araç buldum, elimde 97 model sportage var onu satıp almayı düşünüyorum, size linkini versem araç hakkındaki yorumlarınızı alsam? bana yardımcı olursanız sevinirim, bekliyorum, saygılar...
  17. Kayberen

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik Abi Gönül rahatlığıyla alabilirsen asfalt, kar farketmez lastikler harika yukarıdada yazmıştım şu öneriyi tekrar yazıyorum: "Yokuş aşşağıya kırmızı ışıkta duruyoruz (az eğimli yerde) frene basmaya gerek yok, tekerler aracı tutuyor :D öyle güzel bişey yani lastikler...
  18. Kayberen

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor? :D eyvallah abi saolasın

19. Kayberen

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Arkadaşlar Biliyorum Pek Fazla Yok Hatta Hiç Yok Diyebilirim Ancak Varsa Buraya Bi Liste Oluşturalım Kia Sportage-Sorento Binenler İsmini Yazarsa Sevinirim ;) İsim Model Yıl Şehirler ByEscobar (EREN) Sportage...
  20. Kayberen

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu Madem Off Road'a meraklısın niye x5 aldın :D git bi grand cheeroke veya disco al çek baştan aşşağıya modifikasyonu off road'a hazır hale getir bin :D Ne insanlar var yaaa bizde para yok biz şöyle böyle hayal kuruyoruz millette para var, akılsızlığını örtemiyo :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri