fatih81_81
Zirve
DÜZCE - Güzeldere Şelalesi
teşekkürler begenmene sevindim. biri akraba digeride ailece görüştügüm samimi arkadaşım.bir haftasonu sakaryadan çıktık güzeldere şelalesini gezdirdim arkadaşlara.memleket görün dedim üçümüzde aynı işyerinde (toyotada) çalışıyoruz.üçüz gibi ayrılamıyoruz.caneroz' Alıntı:3 silahşörler gibisiniz. Şelale görüntüleri için teşekkürler.
ceyhun düzcenin gölyaka ilçesi.düzce merkeze yaklaşık 30-35 km uzaklıkda.yolu çok güzel sıcak asfalt.illaki 4x4 gerekmiyor.otoyoldan gelenler düzce gişelerinden çıkdıkdan sonra gölyaka tabelesı var.gölyaka merkeze geldiginizde güzeldere şelelesini sorarsanız herkez bilir.yeme, içme, hatta atv bile kiralayabiliyorsunuz.demir59' Alıntı:Gitmek isteyenler için nerden nasıl gidilir, bir yol tarifi yapabilirseniz daha güzel olur.
beklerim buyrun gelin.şuanda nerdesiniz?iş nedeniylemi burda kaldınız?caneroz' Alıntı:Sakaryada 6 yıl kaldım, yolum düşerse çayınızı içmeye uğrarım.
Saygılar
ok gelirsen buralara mesaj atarsın görüşürüz.sende foto tutkunlugu var sanırım? profil resminden çıkardıgım izlenimcaneroz' Alıntı:Şu an Bursada yaşıyorum, aslen Bursaalıyım. Babamın memuriyeti dolayısıyla yaklaşık 10 yıl önce Sakaryadaydım.
evet az akıyor gibi görünüyor ama aslında pekde öyle degil.su çok hızlı akıyor.şelalenin başlangıç noktası bile görünmüyor.evet haklısın eskiden dahada çok akıyodur.oraya ağustos ayında bile gitsen şelalenin dibi çok güzel serin oluyor.doğa harikası ya!!! süperr.ByEscobar' Alıntı:Güzel yer abi ama yine az akıyo, eskiden kim bilir nasıl gürlüyordur, o durduğunuz yerlerde falan hep su varmıştır ahhh güzel Türkiye'm
fatih81_81' Alıntı:ceyhun düzcenin gölyaka ilçesi.düzce merkeze yaklaşık 30-35 km uzaklıkda.yolu çok güzel sıcak asfalt.illaki 4x4 gerekmiyor.otoyoldan gelenler düzce gişelerinden çıkdıkdan sonra gölyaka tabelesı var.gölyaka merkeze geldiginizde güzeldere şelelesini sorarsanız herkez bilir.yeme, içme, hatta atv bile kiralayabiliyorsunuz.
süper olur ondan sonra yakacan magalını.sonrada bi güzel orman turu atv ile.harika olurByEscobar' Alıntı:bide yazın atlayacan içine buzzz gibi ooooh bak canım çekti yaaa