DÜZCE - Güzeldere Şelalesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih81_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,750
Ynt: DÜZCE - Güzeldere Şelalesi

offf of ya süper olur, böyle kafamı daldıracan içine soğukluğunu hissedeceksin bide sevdiklerin yanında olacak burdada var öyle benzeri bi şelale çok zamandır gitmedim gitmek istiyorum ama yağmurlu havada değil tabi :D bu yazı arzuladığım gibi kar'ı da arzuluyorum, bi kar yağmadı yaaa :D kaç gündür bekliyoruz (Denizli) :D

Etiketler

ByEscobar' Alıntı:
offf of ya süper olur, böyle kafamı daldıracan içine soğukluğunu hissedeceksin bide sevdiklerin yanında olacak burdada var öyle benzeri bi şelale çok zamandır gitmedim gitmek istiyorum ama yağmurlu havada değil tabi :D bu yazı arzuladığım gibi kar'ı da arzuluyorum, bi kar yağmadı yaaa :D kaç gündür bekliyoruz (Denizli) :D
burda güzel kar var şuanda.halen daha yagmaya devam ediyor heryer bembeyaz :smiley: (sakarya)

ben birkaç güne Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyorum akrabalarım var orada, dedemle konuştum hiç abartısız söylüyorum, telefon direklerinin üstündeki yan direkler varya(hani telefon direkleri "+" şeklindedirya) oraya ayağını koyup ayakkabımı bağlıyorum dedi, öyle bi kar varmış :D çok merak ettim :D

ByEscobar' Alıntı:
ben birkaç güne Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyorum akrabalarım var orada, dedemle konuştum hiç abartısız söylüyorum, telefon direklerinin üstündeki yan direkler varya(hani telefon direkleri "+" şeklindedirya) oraya ayağını koyup ayakkabımı bağlıyorum dedi, öyle bi kar varmış :D çok merak ettim :D
bi yaşıma daha girdim :smiley: evede tünel kazıp giriyodurlar o zaman :smiley:

hayır şehirde değil tabikide :D şehir içinde yani sarıkamış merkezde olsa hayat durur hatta haberlere çıkardık rekor kar seviyesi diye, sarıkamış dağlarında olan bi olay bu ;)

şelelenin piknik alanı.bu foto çok güzel.gerçegini görmek dahada güzel.sanki bir çizgi çekilmiş oradan yukarsı kar.

güzeldere.jpg

fatih keyifli bir gezi olmuş. bu güzel yer için fotoğraflar biraz az geldi bana ;) ;) :D paylaşım için teşekkürler

sinan54' Alıntı:
fatih keyifli bir gezi olmuş. bu güzel yer için fotoğraflar biraz az geldi bana ;) ;) :D paylaşım için teşekkürler
evet sinan abi çok güzel bir geziydi.iş arkadaşlarıma memleketimin güzel bir köşesini gezdirdim.foto konusunda haklısın banada biraz az gibi geldi ;) ::smiley: :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR