Arama sonuçlarınız

1. F

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

2. F

Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010) Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler.....Güzel bir hafta sonu gezisi oldu.... Makinama takılan foto ve video görüntüleri.... ;) feroza su geçişi.....Try our new playerçişi_auto Feroza&feroza Off road...Try our new player OFF-ROAD FEROZA....Try our new...
  3. F

Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım... ;)

4. F

Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler... ;)
  5. F

3.30 Zodiac Bot Satılıktır .. Erhan Alkaya

Ynt: 3.30 Zodiac Bot Satılıktır .. Erhan Alkaya Selamlar... Bot fiber tabanlım.. Katlanırmı aleminyum yada ahşap tabanlımı.. Motor 2 veya 4 zamanlımı.... Daha detaylı bilgi verirseniz en azından yardımcı olmaya çalışırız...

6. F

Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010)

Ynt: Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010) Sevgili Nadir ağbim plansız programsız bir gezi oldu..Kısmet olursa bundan sonra bol bol görüşürüz...Sağlıcakla...

7. F

Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010)

Ynt: Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010) Cemal abi unutulmaz güzellikte bir gün yaşadık üç değişik meranın çamurlarına bulandık. Umarım bir sonraki gezimiz daha renkli geçer katılımcı olan tüm dostlara selamlar.
  8. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan ağbi bu sevda mesafe tanımaz..... :)Teşekkürler... Bu gün feroza sevenler olarak arazide bir araya gelme şansımız oldu..Bu güne dair bir kaç kare eklemek isterim ..
  9. F

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Bu akşam üstü bir ilke imza attık 6 ferozayı bir araya getirebdik sonunda... :) Salih DALCI Abbas ağbim Huntercemal Tge Hafız BARAN Ve ben Feridun... Umaraım Feroza sevenlerin mart ayı içinde yapacağı toplantıda bu sayıyı ikiye hatta üçe katlıyacağız.... ;)

10. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Hasan sıra sende doğru yolu bul al bir feroza yarın geç olmadan..Geç kalırsan arabalar karaborsa olacak....Hem alan razı satan razı.... ;D :D

11. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan ağbi siyah feroza benim araç... 31x10.50 30x9.50 235-75-15 195-80-15 205-75-15 Ebatlarda lastikleri deneme fırsatım oldu arazide en iyi sonucuı 30x9.50 dan aldım fakat asfaltta 1600 motor araca ağır kalıyor..bence foroza için en büyük ebat 235-75-15...
  12. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Cemal ağbi sen ben yok... :) ekip var... Ayrıca videoları yükleyemedim... ;D :D PC Hata verdi...

13. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan ağbi parkur çok zorlu idi araç göbekten oturunca yapacak pek bişi yoktu.. Bu çamurda debriyaj yandı alt tarafta daha detaylı fotosu mevcut...
  14. F

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Salih abi hoşgeldin..Ferozacılardan eksik var diyordum şimdi kadro tamam gibi... ;) Tolga fotolar Ferozacılara özel suzukiciler göremez... :D şaka bir yana problem senden kaynaklı olabilir... Ayrıca akşam senin aracın yanındaydım sen yoktun işlem tamammı ?..
  15. F

Merhaba tüm FEROZA kullanan dostlar.. Albümlerimizde tozlanıp solmayı bekleyen FEROZA fotolarını bu topikte paylaşsak nasıl olur... :) Ben bir kaç foto ekliyerek başlamak isterim umarım ardı gelir...İyi seyirler...

16. F

Mevlit Kandili

Ynt: Mevlüt Kandili Tüm islam aleminin mevlüt kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Mevlam nice kandillere ulaşmayı nasip etsin.....
  17. F

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Sevgilii TAyfun ağbim bizleri yani FEROZA sevenleri bir araya getirmek için verdiğin emek için teşekkürler... Bundan sonraki yapılacak toplantıda aranızda olup sanaldaki tanışıklığımızı real yaşamda devam ettirmek isterim.... Saygılar selamlar...
  18. F

Avrasya Boat Show 2010 Fuarını Ziyaret Ettik

Ynt: Avrasya Boat Show 2010 Fuarı'ndaydık

19. F

Avrasya Boat Show 2010 Fuarını Ziyaret Ettik

Ynt: Avrasya Boat Show 2010 Fuarı'ndaydık Pazar günü benimde fuarı gezme fırsatım oldu geçen senelere göre daha kapsamlı olmuş.. Yusuf ağbi iznin oursa bir kaç kare foto bende eklemek isterim bu topiği görünce başka sayfa açmak istemedim.. Tekne boat şhow 2010..Try our new player Boat şhow...
  20. F

çamur lastiği

Ynt: çamur lastiği Ferozaya en uygun ebat 235/75/15 mt serisi fakat bu ebat lastik malesef şu an TR yok.. şayet aracınızı benzin ile kullanıyorsanız 30x9.50 de kullanabilirsiniz LPG ile kulanıyorsanız 235/75/15 dışına çıkmayın derim..Kolay gelsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri