Daihatsu Feroza Fotoları....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feroza34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,872
Ynt: Daihatsu Feroza fotoları....

Nette bulduğum bir feroza,çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.

342173033313cb8f276d.jpg

3422541550ec0aca4701.jpg

Bunlarda benim ferozanın fotoğrafları

markenz075.jpg

indexcaxhu86v.jpg

resim015v.jpg

indexpm.jpg

sany1054j.jpg

Etiketler
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....

[attachment=1]

Bunlarda benden::smiley:[attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

ABCD0008.jpg

ABCD0001.jpg

ABCD0010.jpg

ABCD0014.jpg

ABCD0019.jpg

Şu an ikametgahımdan kuş uçuşu 7.954 km uzaktayım (N22 40 27.30, E113 14 35.20) dayanamadım bir iki resimde ben ekleyeyim dedim.

Benim Feroza'yı aldığım gün çekilmiş resmi

GZNBLR3.jpg

Aldıktan 8 ay sonraki hali

GZNBLR2.jpg

Son hali

GZNBLR1.jpg

Ersan ağbi bu sevda mesafe tanımaz..... :smiley:Teşekkürler...
Bu gün feroza sevenler olarak arazide bir araya gelme şansımız oldu..Bu güne dair bir kaç kare eklemek isterim ..

f993sv0zduedabfbzvih.jpg

514xrbk61une7gg2sl7.jpg

pu3n6uieewkpfz3ywrw7.jpg

bojr538z6uac7q6t55rs.jpg

bugün bütün feroza arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel bi gün geçirdik ;)

28022010471.jpg

28022010474.jpg

28022010476.jpg

28022010478.jpg

28022010489.jpg

Merhabalar ,

Evet hakikaten benim icinde iananilmaz bir gun oldu. her ne kadar ileri derece suruculuk egtimi almis olsam da bu baska birsey......ne yazikki neredeyse 24 yili askin arabacilikla ugrasirim. ama off road bambaska....( bir tutku ) Basta Ferudun bey kardesim ( kilavuzumuz )
ve tum katilimci dostlarima tesekkulerimi bir borc bilerim.iyiki varsiniz FEROZACİLAR .....Hele hele Balik ortamamimiz supppper....

Saygilarimla,
Tge.[attachment=1][attachment=3][attachment=4]

ABCD0012.jpg

ABCD0004.jpg

ABCD0006.jpg

ABCD0010.jpg

tekrar merhaba,

Tayfun bey,Ersan bey,
Bizim Kilavuzumuz olan degerli kardesim Ferudun bey iste.....umuyorum bir sonraki off raod turumuzda sizleride aramizda goruruz....
gerci tayfun beyin romorkü * nasil olur bu tip arazide?

sevgilerimle

Tge[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ABCD0015.jpg

ABCD0001.jpg

ABCD0009.jpg

Merhabalar,

Nerden baslasam bilmiyorum....Bu gun oglene dogru hadi bakalim dedim oglumla...cıktik evden ilk iş markete ugramakti. sosis ve ekmek aldik. sonra ve elini kemerburgaz .dolaylari.... hafif off road yaptiktan sonra degerli arkadasim olan ismet beyden aldigimiz meyve sandigini yakmakla beraber sosislerimizin pisebilecegi kivama gelmesini sagladik. tabi bu arada 2 olta da suya biraktim. kendime rastgele dedim. ve gunun finalinde bir adet kaya baligi oltama takildi.

kalin saglikla

Tge.[attachment=1][attachment=2][attachment[attachment=5

[ATTACH=full]118024[/ATTACH]

ABCD0008.jpg

ABCD0010.jpg

ABCD0015.jpg

ABCD0017.jpg

Ekli dosyalar

• ABCD0007.jpg
    ABCD0007.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 726

iyi günler sayın Tge,

çok güzel fotolar,baba oğul keyfiniz daim olsun

sayıgılar.

Merhaba Feridun,

Hayirdir , camurlar bitti simdi su gecislerine mi basladin? superrrsin walla.... Salih abinin araci degilmi 2 ci karede?

daha cok resim lutfen

sevgilerimle

Tge

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR