Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,315
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Sevgilii TAyfun ağbim bizleri yani FEROZA sevenleri bir araya getirmek için verdiğin emek için teşekkürler...
Bundan sonraki yapılacak toplantıda aranızda olup sanaldaki tanışıklığımızı real yaşamda devam ettirmek isterim....
Saygılar selamlar...

Etiketler

Tayfun abi sizin ne kadar bir feroza tutkunu oldugunuzu o gün gördüm. samimi çagrınızı ilerleyen zamanlarda degerlendirecegim. saglıcakla kalınız. sevgiler.

Sevgili Ferozacılar,

Farkındaysanız hala 9 kişiyiz, ama ilginçtir o gün Vefa Bozacısının önünde 4 tane Feroza vardı, hatta resimde gördüğünüz öndeki beyaz Feroza bir Jeep'çiye aittir. Biz burada kaç kişiyizde yazılı olan üç kişi Vefa bozacısında buluşarak ön buluşmayı gerçekleştirdik ve ilk adımı attık diye düşünüyorum. O gün Tayfun Bey'le yaptığımız kısa sohbette daha çok Feroza'cıyla (ki illa Feroza sahibi olmak gerekmez, kapımız herkeze açık diye düşünüyorum) bir hafta sonu buluşup biraz da arabalarımız test edebileceğimiz bir yerde (bu kampta olabilir) birlikte olabilmeyi düşündük. Sanırım Feroza'cıların bir kısmı avcıymış ve hafta sonlarını bu hobileri için değerlendiriyormuş. Sanırım Şubat sonu av sezonu kapanıyor (benim avlandığım yıllarda öyleydi), hepimize uygun olan bir hafta sonu daha geniş katılımla buluşup tanışmanın zamadır diye düşünüyorum, Tayfun Beyin Feroza'cıları harekete geçirmesinde ki büyük katkısından dolayı, daha büyük bir katılımlı buluşmayı organize etmekte yardımları bizden esirgememesini diliyorum. Gerçi Martın ilk haftası uzun bir yurt dışı seyahatim, gene mart ayı içinde iki standta bulunmam gereken fuarım var, umarım gerçekleşecek buluşma günleri çakışmaz.
Saygılar
Ersan

:smiley:) evet ben bile dedim yahu ne oluyo feroza buluşmasına döndü sizleride tanımak çok güzeldi :smiley: umarım başka etkinlikde gene denk geliriz

ünal çelik (ulusotomotiv)

Bence işin güzel tarafı bir Jeep'çinin Feroza ile gelmesi, bence Daihatsu'nun reklamlarında kullanılabilecek kadar güzel ve onore edici bir şey. Bende şahsım adına sizi tanımaktan çok memnun oldum, yolum Maslak'a düştüğünde uğrayıp bir çayınızı içerim.
Saygılar
Ersan

Ersan abi yapacağımız etkinlikte seni muhakkak görmek isteriz.Programı yaparken senin müsait olduğun bir tarihte yapmamız en uygunu olacaktır.Dediğiniz gibi av sezonu pazar günü ile birlikte sona erdi bundan sonraki etkinliklerde inşallah hep bir arada oluruz.Saygılarımla.

Değerli Arkadaşlar.
Hepimizin istekli olması ,yeni dostluklar ve mutlu bir berabrliğin ilk sinyallerini veriyor.Benim önerim şöyle;Başka bir manisi olan arkadaşımız yoksa,Ersan Beyin yoğun programını dikkate alarak belirliyeceğimiz bir tarihte benim misafirim olmanız.O gün kararlaştıracağımız bir tarihte de sizlerin belirlliyeceği bir yerde doğaya, çok ağır olmayan bir parkura çıkmak .

Sevgiler,
Tayfun Sözer

muzikcixxx' Alıntı:
Değerli Feroza 14 ve Zafer Bey Sitemize ve aramıza hoş geldiniz.Bu topikten takip ederek belirlenen yer ve tarihte toplanacağımız gün sizleri de görmek isteriz.Dilerseniz aşağıdaki listeye isimlerinizi ilave edebilirsiniz. :smiley: Sevgi ve saygılarımızla.

1 )
2 )Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2
3 )İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2
4 )İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2
5 )İsmail KUMAŞ/Zonguldak-Merkez/1994 Feroza SX
6 )Feridun TURNA/İstanbul-Bayrampaşa/1993 Feroza EL2
7 )Turgut Gercin/İstanbul-Gaziosmanpasa/ 1994 Feroza SE
8 ) Cemal ÖNEN/İstanbul-Esenler/1991 Feroza EL2
9 ) Ersan Yurdagülen, Istanbul-Bahçeşehir 1991 Feroza EL2
10) Tayfun Sözer.İstanbul/Çengelköy. 1994 Feroza SE
11)
12)
13)
14)
15)

Merhaba Ünal kardes,

Ersan beye bende katiliyorum . Bu guzel etkinlige yeni aldigin FEROZA nla gelmen beni hakikaten cok sasirtti. Bu arada FEROZA ni gule gule kullan.

Turgut

Merhaba FEROZA_14

Araclariniz hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.Bu arada modelleri ve tipleri nelerdi? ve hangi ildesiniz?

saygilarimla

Tge

Arkadaşlar merhaba,
Pazar aranızda olmayı çok arzu ettim ama 10 aylık bir bebeğim var ve şimdilik programları ona göre yapıyoruz.Ama önceden haberleşilip yapılacak programlara oğlumu satıp katılmayı çok arzu ederim.

Sevgili Feroza'cılar

Aramıza katılan arkadaşlara "hoş gelmişsiniz" diyerek başlayayım, Tayfun Beyin güzel önerisini ve bana uygun olan bir gün seçmekteki arkadaşların nezaketi içinde teşekkürler, aranızda olabilmek için elimden geleni yapacağım.

Saygılar

Ersan

Değerli Feroza 14 Adınızı yazmamışsınız ama, Bolu-Mudurnuda olduğunuzu bilgilerinize girmişsiniz.Araçlarınız ile ilgili soru ve sorunlarınız olursa yazınız.Eski Ferozacı arkadaşlar siz memnuniyetle yardımcı olacaktır.Fotoğraflı mesajlarınızı bekliyoruz.

Sevgiler ,
Tayfun Sözer

Arkadaşlar yiyecek içecek konteynırımız hazır.(Gezenbilirden bir arkadaştan yeni aldığım römork)

[attachment=1]

DSC05190.jpg

Tayfun Bey,

Römork çok güzel gözüküyor, güle güle kullanın. Arkasında ki eğimde iyi düşünülmüş, dik bir tepeye tırmanırken o eğimin faydasını görürsünüz. Bu sitede görmüştüm LPG, 12 Volt DC ve 220 V AC ile çalışan ufak bir buzdolabı vardı, yerli üretim, onuda içine koyarsanız yazın soğuk içecek ve yiyeceğinizde olur.

Saygılar

Ersan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR