Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 817
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,329
Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Yarın bir feroza'ya bakmaya gidiyorum. anlaşabilirsek yarından itibaren bende feroza'cı olucam inşallah.

Etiketler

Ceyhun Bey iyi akşamlar,alışverişinizde iyi şanslar diliyorum.Ben de 4 aydır Ferozacıyım ama diğer arkadaşlarla Yardımcı olabiliceğimiz bir konu olursa 0532 572 97 17 numaradan beni arayabilirsiniz.Pazar Günü 21 Şubat 2010 saat 15.00 de Gezenbilirden arkadaşlarla Aksaray Vefa Bozacısında toplanılıyor.Yeni aracınızla bekleriz.Bir yazınızda araçta düşük yakıt tüketimi beklentinizden sözediyorsunuz.Ferozalarımız çok genç değil .Temizlik durumuna göre değişmekle birlikte LPG yoksa , şehiriçi ve trafikte yakışı çok az olmuyor.

Sevgi ve Saygılarımla
Tayfun Sözer.

tayfunsozer' Alıntı:
Ceyhun Bey iyi akşamlar,alışverişinizde iyi şanslar diliyorum.Ben de 4 aydır Ferozacıyım ama diğer arkadaşlarla Yardımcı olabiliceğimiz bir konu olursa 0532 572 97 17 numaradan beni arayabilirsiniz.Pazar Günü 21 Şubat 2010 saat 15.00 de Gezenbilirden arkadaşlarla Aksaray Vefa Bozacısında toplanılıyor.Yeni aracınızla bekleriz.Bir yazınızda araçta düşük yakıt tüketimi beklentinizden sözediyorsunuz.Ferozalarımız çok genç değil .Temizlik durumuna göre değişmekle birlikte LPG yoksa , şehiriçi ve trafikte yakışı çok az olmuyor.

Sevgi ve Saygılarımla
Tayfun Sözer.

Daha önceki düşüncem disco 1 alıp şehir içi için ise küçük az yakan bir araç almaktı. ancak Disco'nun masrafından korktum açıkçası. Bu nedenle daha az masraflı olan ve sorunsuzluğuyla ün yapmış daihatsu'da karar kıldım.

Yarın göreceğim araba 150 binde 1996 model. Almadan önce topkapı daki servise göstereceğim. Servis onay verirse alacağım.

bakacağım araç şu:

http://www.sahibinden.com/daihatsu_ferazo_50_345_km_de-14WQQaXQQ21714085WQQpXQQdisplayitem

eğer ikametgahınız yakınsa ve siz de müsait iseniz beraber buluşup bakmayı isterim. Cep numaram 0533.397 23 59

Saygılarımla

Merhaba Ceyhun bey,

Oncelikle Feroza hakkindaki edindiginiz bilgiler dogru. evet daha onceleri standart ( periyodik ) bakimlari yapilmis ve arazidede
duzgunce ( hirpalamadan ) kullanilmis ise hic basinizin agricagini sanmam. konusu gecen arac 96 model ve buyuk ihtimalle enjeksiyonludur. bir arkadasimda ayni modelden var . benim aracima gore 2 ila 2.5 litre 100 km daha az yakit tuketmekte.sebebi
enjeksiyon olmasi. neyse umarim arac konusunda mutabakata varilir. 0533 310 99 76 benim numaram. Fatihe cok yakin olmasamda
bende konusu gecen araci bir expertiz etmek isterim.Nede olsa uzun bir zamandir FEROZA kullanicisiyiz. ....

selamlar

Tge.

Evet arkadaşlar, Feroza maceramız başlamadan bitti.

Ferudun bey, Tayfun bey ve Turgut bey, ilgi ve alakalarınız memnuniyet vericiydi, çok teşekkür ederim.

Feroza olmayınca HR-V baktık. Onada kanım ısınmadı araç hiç yetkili serviste bakıma girmemiş olduğundan dolayı servisten bilgi alamayacak olmam ve aracın boyanmış olması (ki rengi tutturamamışlar) beni araçtan soğuttu.

Artık bakıcaz, kısmet hakkımızda hayırlısı olsun.

Saygılarımla
Ceyhun DEMİR

Ceyhun Bey iyi günler.Önce araçta aradığınız özellikleri ,kullananım şeklinizi belirlemesinz.Düşüncelerinize uygun Tür,marka ve modeli kararlaştırınız.Daha sonra düşündüğünüz fiyat aralığında araç bakın ve acele de etmeyin.Araçlara baktıkça ve tanıdıkça görüşleriniz ve beklentileriniz değişebilir. Hayal kırklığına uğramazsınız.HR-V sahibi arkadaşların yazı ve görüşlerini inceleyin gerekirse onlara özelden mesaj atın.Feroza'yı tanımak için size yardımcı olabiliriz.Araçlarımızı yakından görebilirsiniz.Birlikte deneme sürüşü de yapabiliriz.Hangi marka olursa olsun sorunsuz bir araç bulmaya çalışın.Yarın saat 15oo de Aksaray Vefa Bozacısında olucaz.Yüzyüze görüşmek ,bilgi almak, araçları yakından görmek yararlı olucaktır.

Sevgiler,
Tayfun Sözer.

[attachment=1]

DSC05140 - Kopya.jpg

Merhabalar,
Unutulmus Lezzet,Tarihi Vefa Bozasi.Gezenbililr ailesi uyelerin bulusma noktasi oldu.umuyorum birdahaki sefere daha cok FEROZA katilimi olur.
saygilarimla

Turgut.[attachment=1][attachment=2]

ABCD0009.jpg

ABCD0010.jpg

Tayfun abi merhabalar özay otoda karşılaşmıştık terios arıyordum nasılsınız. dişleri bozuk arkadaş ;D. kemal ustadan bilgi alırken sizin arabanız tamir görüyordu. sevgiler abi.

Evet Ferozacı dostlar artık bizlerinde bir hafta sonu toplantısı yapma ve ferozalarımızı gösterme zamanımız gelmiştir herhalde.ferozacılar olarak ne tür bir etkinlik yapabileceğimiz hakkında fikir alışverişi yapabiliriz.Evet düşünceler ortaya konursa ne tür bir organizasyon ve ne zaman yapabileceğimiz hakkında bir program yapabiliriz.

Değerli 4X4 Aşkına ;sizi (Dişlerinizden değil)araştırıcı yapınızdan hatırlıyorum.Aradığınız Terios'u buldunuz sanıyorum.İyi günlerde sağlıklla kullanınız.Gezenbilir gezi-toplantılarından birinde , arzu ederseniz herhangi bir yer ve zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.
Tayfun Sözer.

Sevgili Cemal Kardeş.Umarım Feridun beyle önceden planlanan hafta sonu programınız güzel geçmiştir.En kısa zaman içinde yüzyüze görüşmek , Ferozalarımızla iligili bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak isteği hepimizi sarıyor.Tüm Gezenbilir ailesine toplanma çağrısı yapmak haddim değil ama, başta bir süredir yazıştığımız Ferozacı arkadaşlar olmak üzere dostlarımızı bir pazar günü Çengelköy sahilinde kahvaltıda ağırlamak benim için büyük bir keyif ve onur olacaktır.

Sevgilerimle.
Tayfun Sözer.

Turgut Beycim.Vefada , güler yüzünüz ve candan kişiliğiiz ile gönlümüzde yer ettiniz.Tekrar bir araya gelme dileğimi yineliyor,
izninizle Ferozaların bulunduğu fotoğrafınızı Unutulmuş Lezzetler Topiğine koyuyorum.

Sevgilerimle.
Tayfun Sözer.

Tayfun abi benim düşüncem öncelikle sadece Feroza ile olan bir etkinlik ve bunun için ne yapabiliriz,nasıl yapabiliriz hakkında fikir alışverişinde bulunmak.Ama Çengelköyde bir sabah kahvaltısıda hayır diyemiyeceğim bir teklif olarak geldi ortaya :smiley::smiley: Acaba böyle bir kahvaltıda mı ne yapabilirizi tartışsak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR